₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » همه چیز در مورد پرده بکارت
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » همه چیز در مورد پرده بکارت

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

همه چیز در مورد پرده بکارت

1377 بازدید، 27 پست، نویسنده: lion1360

• نخبه

راستی چا برای عکس کوچیک تاپیک عکس گل گذاشتن؟
    نمایش یا پنهان متنمعمولا جای رفتگان گل میزارن:23: احتمالا دلیلش اینه
    ه

• masod

سلام بر هاشم جان بزرگ-- ببخشید موضوعی که در باره آن بحث میکنید همان پرده ای نیست که خانم ها می گویند زیرش باید تور باشه رویش ساتن گل گلی باشه پرده باید از چین باشه چیندارش خوبه میله اش دو متر باشه همینطور هست درست متوجه شدم.!!!!!!!! به به چه پردهای بشه این پرده .

• نخبه

نقل قول: masod
    سلام بر هاشم جان بزرگ-- ببخشید موضوعی که در باره آن بحث میکنید همان پرده ای نیست که خانم ها می گویند زیرش باید تور باشه رویش ساتن گل گلی باشه پرده باید از چین باشه چیندارش خوبه میله اش دو متر باشه همینطور هست درست متوجه شدم.!!!!!!!! به به چه پردهای بشه این پرده .

اره خودشه مسعود:23: هر چی متراژش بیشتر باشه چینش بیشتره خوش فرم تر وایمیسه:23: مشتریشم بیشتره:23:

• masod

ای دادبیداد دیدی چه طور شد سرم کلاه گذاشتن من یک پرده خوب دیدم به من گفتن این پرده بدرد تو نمخوره به من ندادن ببرم خونه وای وای

• نخبه

ای دادبیداد دیدی چه طور شد سرم کلاه گذاشتن من یک پرده خوب دیدم به من گفتن این پرده بدرد تو نمخوره به من ندادن ببرم خونه وای وای

314 کجا دیده بودی:23: اره بابا به درد تو نمیخوره شما نایلون بکش :23:

• masod

ای بابا کو نایلون محکم هر چی گرفتم در حین کار پاره شد به همین خاطر دنبال یک پرده خوب و خوشگل میگردم تو کمکم میکنی یک پرده خوشگل پیدا کنم توی سرما یخ کردم

• نخبه

ای بابا کو نایلون محکم هر چی گرفتم در حین کار پاره شد به همین خاطر دنبال یک پرده خوب و خوشگل میگردم تو کمکم میکنی یک پرده خوشگل پیدا کنم توی سرما یخ کردم

همان بهتر که یخ کنید

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: