₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بی‌جا، بالای گنبد فیروزه‌ای
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بی‌جا، بالای گنبد فیروزه‌ای

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بی‌جا، بالای گنبد فیروزه‌ای

429 بازدید، 11 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

این‌همه تند، این‌همه بی‌هوا، این همه شتاب‌زده، می‌دوی که به کجا برسی؟

به این و آن تنه می‌زنی، خودت را خسته می‌کنی، آنها را خشمگین و درد را منتشر می‌کنی، زیر پایت را نمی‌بینی، دوست داری پرواز کنی، دوست داری بال داشته باشی، اما چرا؟ که به کجا پرواز کنی؟ که از کدام قله رد شوی، که کدام بلند را زیر پاهایت به تسلیم وادار کنی؟

کمی امان بده!

هرچه‌قدر هم که بدوی، گنبد فیروزه‌ایِ آسمان را که نمی‌توانی پشت سر بگذاری، ثروتت که از ستاره‌ها بیشتر نمی‌شود. جز همین نفس، همین بدن، همین چه می‌دانم چند ده کیلو گوشت و پوست و استخوان که نمی‌توانی برای خودت نگه‌داری. هرجا که بروی بازهم یک جایی رسیده‌ای، یک جایی که جا محسوب می‌شود و بالایش گنبد آسمان است و زیرش زمین. یک لحظه صبر کن!

یک لحظه صبر کن و نفس بکش.

امروز می‌خواهیم، در همین لحظه، با همین نوشته، از خدایی سپاس‌گزاری کنیم که گاهی رسیدن را در خود رفتن، و حتی نرفتن قرار داده است.

بگذار نفست آرام شود، آن‌وقت به این فکر کن که دویدن را برای رسیدن دوست داری، یا برای خودِ دویدن؟ فکر کن بال ها را برای لذت پرواز می‌خواهی یا برای دور زدن همه‌ موانع. می‌خواهی بالاتر بروی که رشد کرده باشی، یا هدف اصلی‌ات پشت سر گذاشتن دیگران، اولین بودن، زودتر رسیدن و زودتر رفتن است؟

می‌دانی؟ باید سپاس‌گزار کسی باشیم که به ما یاد داده است هر جا که برسی، باز همان‌جا هستی که بودی، مگر چشمت، دلت، آرزویت و نگاهت را بدوزی به انتهای آسمان! دلت بالا باشد،چون تنها دلت می‌تواند جایی باشد که جا نیست، جایی بالای گنبد آسمان، جایی بی‌نیاز از خاک.... جایی که زمینی نیست، که رسیدنی نیست، که این‌جا نیست، جا نیست، بی‌جاست.... باید سپاس‌گزار باشیم که هریک از ما این را می‌دانیم، یک‌جایی ته دلمان می‌دانیم بالای گنبد آسمان یک نفر، یک دست، به اشاره دعوتمان می‌کند...

حالا که کمی آرام شده‌ای، اگر می‌خواهی بدو، اگر می‌توانی پرواز کن...اما یادت باشد همه‌ دویدن‌ها، ندویدن‌ها، نشستن‌ها و برخاستن‌هایمان، وقتی ارزشش را پیدا می‌کند که به آن بی جا باور و امید داشته باشیم، که دلمان پر بکشد برای بی‌جایی، بالای آسمان فیروزه‌ای.

• The one

:24:
    جاش همینجاست از رگ گردنم نزدیکتر... :11:

نمایش یا پنهان متنجالبه هر وقت سوالی برام پیش میاد و با واسطه مطرحش میکنم جوابشو همون موقع بهم میدی ابجی جونم :8:

• ماهی

نقل قول: baron jon
    حالا که کمی آرام شده‌ای، اگر می‌خواهی بدو، اگر می‌توانی پرواز کن...اما یادت باشد همه‌ دویدن‌ها، ندویدن‌ها، نشستن‌ها و برخاستن‌هایمان، وقتی ارزشش را پیدا می‌کند که به آن بی جا باور و امید داشته باشیم، که دلمان پر بکشد برای بی‌جایی، بالای آسمان فیروزه‌ای.

خیلی زیبا بود باران پاک :65:

• دلشاد

مرسی بارون جون خیلی زیبا بود

• ژنرال

نقل قول: baron jon

مرسی باران عزیز :46:

• baron jon

نقل قول: The one
    جالبه هر وقت سوالی برام پیش میاد و با واسطه مطرحش میکنم جوابشو همون موقع بهم میدی ابجی جونم

مرسي آبجي يكتا . منم يه واسطم خودم كاره اي نيستم . خوشحالم كه سبب يه كمكي ميشم :90:
    ماهي :90:
    دلشاد:46:
    Gabriel:46:

• حورا

آخ خدایی....... تصویر در دسترس نیست

• gilas

دلم یه چیزی خواست اما نمیدوم چیه :2:

• ژنرال

نقل قول: gilas
    دلم یه چیزی خواست اما نمیدوم چیه :2:

شکلاته :93:

:4: :4: :4: