ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Life Dream
عاشق می خواست به سفر برود. روزها و ماه ها و سال ها بود که چمدان می بست.
هی هفته ها را تا می کرد و توی چمدان می گذاشت. هی ماه ها را مرتب می کرد و روی هم می چید و هی سال ها را جمع می کرد و به چمدانش اضافه میکرد .
او هر روز توی جیب های چمدانش شنبه و یکشنبه می ریخت و چه قرن هایی را که ته ته چمدانش جا داده بود. و سال ها بود که خدا تماشایش می کرد و لبخند می زد و چیزی نمی گفت. اما سرانجام روزی خدا به او گفت: عزیز عاشق، فکر نمی کنی سفرت دارد دیر می شود؟
و سال ها بود که خدا تماشایش می کرد و لبخند می زد و چیزی نمی گفت. اما سرانجام روزی خدا به او گفت: عزیز عاشق، فکر نمی کنی سفرت دارد دیر می شود؟ چمدانت زیادی سنگین است. با این همه سال و قرن و این همه ماه و هفته چه می خواهی بکنی؟
عاشق گفت : خدایا! عشق، سفری دور و دراز است. من به همه این ماه ها و هفته ها احتیاج دارم. به همه این سال ها و قرن ها، زیرا هر قدر که عاشقی کنم، باز هم کم است.
خدا گفت : اما عاشقی، سبکی است. عاشقی، سفر ثانیه است. نه درنگ قرن ها و سال ها. بلند شو و برو و هیچ چیز با خودت نبر، جز همین ثانیه که من به تو می دهم.
عاشق گفت : چیزی با خود نمی برم، باشد. نه قرنی و نه سالی و نه ماه و هفته ای را. اما خدایا ! هر عاشقی به کسی محتاج است. به کسی که همراهی اش کند. به کسی که پا به پایش بیاید. به کسی که اسمش معشوق است.
خدا گفت : نه، نه کسی و نه چیزی. "هیچ چیز" توشه توست و "هیچ کس" معشوق تو، در سفری که نامش عشق است.
و آنگاه خدا چمدان سنگین عاشق را از او گرفت و راهی اش کرد عاشق راه افتاد و سبک بود و هیچ چیز نداشت. جز چند ثانیه که خدا به او داده بود.
عاشق راه افتاد و تنها بود و هیچ کس را نداشت، جز خدا که همیشه با او بود، معشوقي كه از او غافل بود.
Mahboob
پس همه اهالی قهقرا سیتی عاشقند
چون ما در محلمون این طوری رفت و آمد می کنیم
Life Dream
بوديم، وفا نداشت پريد! الان يكي ديگه رو دو دستي چسپيديم، اون برامون ميمونه و نميپره!
gilas
عمو یوفوی خبریه ؟؟
نمایش یا پنهان متن
میام میخونم فردا قول گیلاسی میدمLife Dream
يكم دقت كن گيگيلي، متوجه ميشي!
ماشالله همش سه خط بود ها!
gilas
آره
نمایش یا پنهان متن
باطریم تموم شده خوابم میادThe one
Life Dream
خوب از اول صبح تا اخر شب معلومه كه كم مياري گيلي جان، آخرش يه كاري ميدي دست خودت، ببين كي اينو گفتم!!
قابلي نداشته بيد آبجي يكي خانم
نخبه
حورا
METALLICA
داداش مازیار از یوفو و فرازمینیها زدی توو خط عشق و فلسفه و این چیزا ، جون داداش خبریه ؟ نه جون داداش ؟؟؟؟
EVANESCENCE
مازیر چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد
malakeh
gilas
دبام نکن دیگه غصه ناک میشم
هولاااااااااااااااااااااا علوسی
یوفوی چقدر قشنگه ایشالا مبارکش
وای چقدر خوشمل بود
دلم یه جوری شد
دلم یه عااالمه عاشقی خواست
نمایش یا پنهان متن
سبک نوشته شبیه نوشته های عرفان نظر آهاری هستشنمایش یا پنهان متن
موزیک هم فوق العاده است عاالیماهی
دلشاد
soheyla
سلام و سپاس
خیلی زیبا بود
maryamlondon1
او هر روز توی جیب های چمدانش شنبه و یکشنبه می ریخت و چه قرن هایی را که ته ته چمدانش جا داده بود. و
وای چقد شبیه منه
چکاوک
aac198000
موزیکش را دوست دارم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→