₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » كنار تو ....
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

كنار تو ....

1339 بازدید، 36 پست، نویسنده: hadi04

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: The one
    اهل خواب هم هستن اخه همیشه زود تر از تو میخوابه :10:

همیشه که نه این یکی دو هفته اخه همش تا ساعت 12 خونه مامانش اینا هستیم وقتی میاییم خونه من خیر سرم میام که یه نیم نگاه بندازم و برم ولی یهو با دیدن بعضی تاپیکها شیطونیم گل میکنه و میمونم .اون بنده خدا هم الان پشت سر من رو تخت خوابه نور کام هم اذیتش میکنه ولی من پرو ام به روی مبارکم نمیارم :4:
    برم بخابم تا صداش در نیومده :24:

• hadi04

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: نخبه
    همیشه که نه این یکی دو هفته اخه همش تا ساعت 12 خونه مامانش اینا هستیم وقتی میاییم خونه من خیر سرم میام که یه نیم نگاه بندازم و برم ولی یهو با دیدن بعضی تاپیکها شیطونیم گل میکنه و میمونم .اون بنده خدا هم الان پشت سر من رو تخت خوابه نور کام هم اذیتش میکنه ولی من پرو ام به روی مبارکم نمیارم :4:
    برم بخابم تا صداش در نیومده :24:

خدايا فاطمه رو از من نگير :48: :83:

• نخبه

نقل قول: hadi04
    خدايا فاطمه رو از من نگير :48:

:9: پرو مگه من چمه به این خوبی:4:
    تازه بنده خدا ارش تا نیم ساعت میاد بشینه پای کام هی میام میگم کی نوبت من میشه:23: کی نوبت من میشه کی نوبت من میشه ... نیم ساعت اون ده ساعت من بسیار عادلانه زمان نشستن پای کام رو تقسیم کردیم:23:

• hadi04

:9: پرو مگه من چمه به این خوبی:4:
    تازه بنده خدا ارش تا نیم ساعت میاد بشینه پای کام هی میام میگم کی نوبت من میشه:23: کی نوبت من میشه کی نوبت من میشه ... نیم ساعت اون ده ساعت من بسیار عادلانه زمان نشستن پای کام رو تقسیم کردیم:23:

خوب ديگه نيازي به توضيح نميبينم توي بخشي از توضيحات خودت دلايل زيادي براي اينكه دعاي پست قبليم مستجاب بشه هست :23:

• نخبه

خوب ديگه نيازي به توضيح نميبينم توي بخشي از توضيحات خودت دلايل زيادي براي اينكه دعاي پست قبليم مستجاب بشه هست

:4: من خیلی همسر خوبی هستم واسه ارش خدا منو براش حفظ کنه :23:

• hadi04

:4: من خیلی همسر خوبی هستم واسه ارش خدا منو براش حفظ کنه :23:

حتما همين طوره من دارم شوخي ميكنم تو واقعا همسر خوبي براش هستي ايشالا هميشه در كنار هم خوش بخت باشيد و از زندگيتون لذت ببريد
    فقط يه مشكل كوچيك توي زندگيتون داريد كه خوب اونم زياد حاد نيست قابل حله
    نمایش یا پنهان متنيه كم اجازه بدي بيشتر كامپيوتر كار كنه درست ميشه يه كم سهميه اين بنده خدا رو بيشتر كن :23:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    يه كم اجازه بدي بيشتر كامپيوتر كار كنه درست ميشه يه كم سهميه اين بنده خدا رو بيشتر كن :23:

خب اون خودش کام داره نه بابا شوخی میکنم نیم ساعت که نه گاهی یکی دو ساعت میشینه پای کام.. منم کلی خوراکی براش میارم و چائی و این حرفا تازه تا منو میبینه تندی میگه بیا پشتمو ماساژ بده بیا ببین پشتم جوش ندارم:23: منم یکم ماساژ میدم اخرش یکی محکم میزنم و در میرم:23:خلاصه که فکر کنم ارش تو دلش همش ارزو میکنه خدایا منو نجابت بده:23:

حالا بعدا میام داستانهای زندگی شیرین رو میگم کلی بخندی .. ارش که همش دلشو گرفته از دست من میخنده :9: بس که چرت و پرت میگم :4:
    حالا فعلا برم لالا تا فردا بدرود

• hadi04

نخبه,
    از دست تو :23:
    برو برو بيشتر از اين بنده خدا رو اذيت نكن برو خوب بخوابي :1:

• gilas

نگــــــــاه تـــــــــو، رنگ بوســـــــــــــه داره

لبــــای من، گـــــــــــــرم و بی قـــــــــــراره

824
    آخه چرا من تو این موقعیت قرار میدی :9:

خدايا فاطمه رو از من نگير

من خیلی همسر خوبی هستم واسه ارش خدا منو براش حفظ کنه

ای بابا یکی هم نیست از این دعا ها برای ما بکنه :44:
    نمایش یا پنهان متنالان تریپ افسردگی برداشتم :4:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: gilas
    ای بابا یکی هم نیست از این دعا ها برای ما بکنه :44:

خب تو هم دعا کن خدا تو رو برای بقیه مدیران حفظ کنه که معمولا کار همه رو انجام میدی :83:

• دلشاد

مرسی داش آرسام زیبا بود

• ژنرال

چه خبریه اینجا . . . :24:

• چکاوک

صدای عآرف رو دوست دارم :8: مرسی داداشی آرسام خوش قلب :46:

• aac198000

hadi04,
    مثل همیشه عالی بود :8:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: