ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
نمایش یا پنهان متن
همیشه که نه این یکی دو هفته اخه همش تا ساعت 12 خونه مامانش اینا هستیم وقتی میاییم خونه من خیر سرم میام که یه نیم نگاه بندازم و برم ولی یهو با دیدن بعضی تاپیکها شیطونیم گل میکنه و میمونم .اون بنده خدا هم الان پشت سر من رو تخت خوابه نور کام هم اذیتش میکنه ولی من پرو ام به روی مبارکم نمیارم
برم بخابم تا صداش در نیومده
hadi04
نمایش یا پنهان متن
برم بخابم تا صداش در نیومده
خدايا فاطمه رو از من نگير
نخبه
تازه بنده خدا ارش تا نیم ساعت میاد بشینه پای کام هی میام میگم کی نوبت من میشه
hadi04
تازه بنده خدا ارش تا نیم ساعت میاد بشینه پای کام هی میام میگم کی نوبت من میشه
خوب ديگه نيازي به توضيح نميبينم توي بخشي از توضيحات خودت دلايل زيادي براي اينكه دعاي پست قبليم مستجاب بشه هست
نخبه
hadi04
حتما همين طوره من دارم شوخي ميكنم تو واقعا همسر خوبي براش هستي ايشالا هميشه در كنار هم خوش بخت باشيد و از زندگيتون لذت ببريد
فقط يه مشكل كوچيك توي زندگيتون داريد كه خوب اونم زياد حاد نيست قابل حله
نمایش یا پنهان متن
يه كم اجازه بدي بيشتر كامپيوتر كار كنه درست ميشه يه كم سهميه اين بنده خدا رو بيشتر كننخبه
نمایش یا پنهان متن
خب اون خودش کام داره نه بابا شوخی میکنم نیم ساعت که نه گاهی یکی دو ساعت میشینه پای کام.. منم کلی خوراکی براش میارم و چائی و این حرفا تازه تا منو میبینه تندی میگه بیا پشتمو ماساژ بده بیا ببین پشتم جوش ندارم
حالا بعدا میام داستانهای زندگی شیرین رو میگم کلی بخندی .. ارش که همش دلشو گرفته از دست من میخنده
حالا فعلا برم لالا تا فردا بدرود
hadi04
از دست تو
برو برو بيشتر از اين بنده خدا رو اذيت نكن برو خوب بخوابي
EVANESCENCE
gilas
لبــــای من، گـــــــــــــرم و بی قـــــــــــراره
آخه چرا من تو این موقعیت قرار میدی
ای بابا یکی هم نیست از این دعا ها برای ما بکنه
نمایش یا پنهان متن
الان تریپ افسردگی برداشتمنخبه
نمایش یا پنهان متن
خب تو هم دعا کن خدا تو رو برای بقیه مدیران حفظ کنه که معمولا کار همه رو انجام میدی
دلشاد
ژنرال
sib
چکاوک
aac198000
مثل همیشه عالی بود
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→