₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا آقایان از صدای خانم ها خیلی حساب می برند؟!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا آقایان از صدای خانم ها خیلی حساب می برند؟!!
1 2

بدون عکس

چرا آقایان از صدای خانم ها خیلی حساب می برند؟!!

534 بازدید، 26 پست، نویسنده: soheyla

• soheyla

تصویر در دسترس نیست

تا به حال فکر کرده اید چه سری هست که وقتی از gps ماشینتان استفاده می کنید یک خانم راهنمای شماست، یا چرا مثلا در سمند، یک خانم مسولیت هشدار دادن به شما را بر عهده دارد، چرا در مترجم گوگل تلفظ صدای لغات توسط یک خانم بیان می شود یا چرا اپلیکیشن سیری آیفون یک بانو مهربان هست نه یک مرد مهربان؟

در واقع، دلایل زیادی وجود دارد. دلیل اصلی احتمالا مسایل بیولوژیکی است. تحقیقات نشان داده انسان ها به سادگی در مقابل صدای زنانه واکنش نشان می دهند. علت اصلی این واکنش بر می گردد به دوران جنینی و اولین صدایی که نوزاد در رحم می شنود یعنی صدای زیبای مادر.

پرفسور کلیفورد نس استاد دانشگاه استنفورد می گوید: “این پدیده به خوبی قابل اثبات است که مغز انسان به مانند صدای زن، ظریف است و به همین دلیل با صداهای ظریف بهتر ارتباط بر قرار می کند.” جالب است بدانید بیشتر مردم شنیدن صدای زنانه را ترجیح می دهند، مثلا در اکثر موارد پیدا کردن یک صدای زنانه که همه آن را دوست داشته باشند بسیار ساده تر از صدای مردانه ای است که همه علاقه مند به شنیدن آن باشند.

دلیل دیگر استانداردهای صنعتی است که از زمان جنگ جهانی دوم وضع شد، در آن زمان مهندسان تصمیم گرفتند از صدای زن برای کنترل سیستم های ناوبری صوتی هواپیماهای جنگی استفاده کنند تا خلبان بتواند صدای تیم پروازی که همگی مرد بودند را از فرمان های سیستم ناوبری تشخیص دهد. خودروسازان نیز به تبعیت از این سنت، سیستم های صوتی خودروها را با صدای بانوان تولید کردند.

به هر حال با گسترش تکنولوژی ناوبری برخی از شرکت ها مجبور شدند از صدای مردان نیز استفاده کنند تا هم از این قشر مظلوم حمایتی کرده باشند و هم مشکل عدم تطبیق صدای مردان با زنان حل شود. برای مثال کمپانی BMW وقتی دید بسیاری از مردان آلمانی با سیستم مسیر یاب خودرو مشکل دارند و باید بارها اسم مسیر را تکرار کنند تا دستگاه متوجه اسم درست شود مجبور شد صدای مردان را هم به این سیستم اضافه کند.

اصلا فکر کرده اید اگر صدای مردان را به جای صدای بانوان در اپراتور ها می گذاشتند چه می شد؟ تصور کنید وقتی می خواستید به کسی زنگ بزنید و اتفاقا عصبی هم بودید و مع القصه در ایرانی هم زندگی می کردید که اپراتور هایش همیشه توپ کار می کنند آن وقت یک مرد از پشت خط به شما می گفت: “مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد”، آن وقت بود که عصبانیت شما با شتابی عمودی اوج می گرفت.

• بچه مثبت

نقل قول: soheyla
    حساب میبرن؟ واقعاً؟ شاید همه فهمیمدن خانم ها اعصاب معصاب ندارن! شایدم مردها حوصله آبغوره گرفتن ندارن :4:

ممنون سهیلا خانم
    مطلب جالبی بود! من گمان میکردم به صدای نازک و رسای خانم ها در مقابل صدای خشن و کلفت آقایون مربوط میشه!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

:56:
    خیلی جالب بودا :8:

• نخبه

در ایرانی هم زندگی می کردید که اپراتور هایش همیشه توپ کار می کنند آن وقت یک مرد از پشت خط به شما می گفت: “مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد”، آن وقت بود که عصبانیت شما با شتابی عمودی اوج می گرفت.

اره واقعا ممکن بود گوشی رو بکنیم تو اب که یارو اپراتوره خفه شه:4:

• بچه مثبت

نقل قول: نخبه
    ممکن بود گوشی رو بکنیم تو اب که یارو اپراتوره خفه شه
    من فکر میکردم شما فقط اعصاب معصاب ندارید
    حالا متوجه شدم خیلی چیزهای دیگر هم ندارید :23: 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    من فکر میکردم شما فقط اعصاب معصاب ندارید
    حالا متوجه شدم خیلی چیزهای دیگر هم ندارید :23:

حرف نزن کاری نکن برم مانیتورم رو هم بکنم تو اب تا تو رو هم خفه کنم .. یا نه اصلا الان مانیتورم رو میبرم میزارم وسط حیاط تو برف تا یخ بزنی:4:

• ژنرال

:83:

:34:

• gilas

چه باحال راست میگیا :4:

• star night

پیچ بیمارستانو تصور کن
    اقای دکتر ... به اتاق عممممممممممممممممممل
    :23:

• دلشاد

خوب معلومه خانمها کلا ترسناکن :40:

• الهام

مطالب جالبي بود. ممنون :8:

• Holtek

كلا فركانسهاي زير نفوذ پذيرترن :1:

• mojde

ممنون جالب و درست و باحالناك بود

• METALLICA

در سمند، یک خانم مسولیت هشدار دادن به شما را بر عهده دارد

وقتی این صداهه میگه چراغ هارا خاموش کنید دلم میخواد سرمو بکوبم به فرمون ، ایییییییش :62:

مع القصه در ایرانی هم زندگی می کردید که اپراتور هایش همیشه توپ کار می کنند آن وقت یک مرد از پشت خط به شما می گفت: “مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد”، آن وقت بود که عصبانیت شما با شتابی عمودی اوج می گرفت.

صدای اپراتور تلفن ثابت شهر قم یه آقاست که از صداش معلومه حداقل 4 انگشت طول ریشاشه ، به جان خودم راست میگم ، زنگ بزنید خودتون باور میکنید :83:

نقل قول: star night
    پیچ بیمارستانو تصور کن
    اقای دکتر ... به اتاق عممممممممممممممممممل

اوه اوه اونو نگوو که من هر روز دارم تبعات این صدای ظریف و عشوه دارو میبینم توی بیمارستان !!!!! شیفت شب باشی تبعاتش پر رنگ ترم هست !!!! :83:

• نخبه

نقل قول: METALLICA
    شیفت شب باشی تبعاتش پر رنگ ترم هست !!!!

این روزا زیاد کار میکنی :37:

• METALLICA

نقل قول: نخبه
    این روزا زیاد کار میکنی :37:

:42:

• maryamlondon1

جالب است بدانید بیشتر مردم شنیدن صدای زنانه را ترجیح می دهند، مثلا در اکثر موارد پیدا کردن یک صدای زنانه که همه آن را دوست داشته باشند بسیار ساده تر از صدای مردانه ای است که همه علاقه مند به شنیدن آن باشند.

:5: :56:

• The one

حساب نمیبرن .. حساب هورومونهاشون به هم میریزه.. :23:

مرسی سهیلا جان .. خیلی جالب بود :11:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: