اره صبحانه جمعه خیلی خوبه اخه چائی رو همسر درست میکنه نون هم میخره تا من از خواب نازم بیدار بشم بعد ان شالله اگه خدا بخواد یه تکونی به خودم میدم و میز صبحانه رو میچینم تازه اخرشم با چرب زبانی یه کاری میکنم میزو جمع کنه
ان شالله كه هميشه خوش باشي
نقل قول: star night
بعضیاش عالی بود 286 286 286
خوشحالم كه بعضي هاشو حداقل پسنديدين
نقل قول: gilas
وای دلم خواست
كاش واقعي بودن..... gilas,
نقل قول: mz56mz
من هر روز صبح ميزبان صبحانه دوستان هستم
ميشه منم دعوت كنيد؟
نقل قول: حورا
مرسی خیلی خوشمزه بود
نقل قول: Gabriel
خیلی جالب بود
نقل قول: دلشاد
مرسی ملکه عزیز ولی ایرانیها دو نوع صبحانه دارن یا کله پاچه یا آدامس ریلکس
نقل قول: چکاوک
فکرشم آزارم میده که بخوام برای صبحانه گوشت بخورم من صبحانه فقط شیر میخورم مرسی گلبانو تاپیکت عالی بود فدات شم
آره منم همينطور!مرسي گلبانو.خدا نكنه مهربون
نقل قول: sib
چه تاپیک محشری
قربانت عزيزم
نقل قول: هاچو هاچو
مرسی ملکه خانوم زحمت کشیدین 287
قابل نداشت
نقل قول: aac198000
فقط صبحانه ایرانی
نقل قول: بچه مثبت
یه سوال؟ عکسهارو یکی یکی آپلود کردین؟ چرا از آپلود سنتر همراه با لوگو استفاده نمیکنید؟ آپلود همراه با لوگو این امکان را فراهم میکند که همه عکسهارا با هم آپلود نمایید
بله از آپلود سنتر معمولي سايت استفاده كردم.بلد نبودم جور ديگه اي آپلود كنم.
نقل قول: بچه مثبت
خطر انفجار از بیخ گوشت گذشت
بله دقيقا.راستش اولش ارور زد فكر كردم تاپيكم پريد اما قبل از اينكه سكته كنم توي انجمن ديدم تاپيكم هست مرسي از حضور و راهنمايي
malakeh, برای آپلود همزمان عکسها به http://boofiup.com/index.php بروید و با نام کاربری خود وارد شوید. چنانچه نام کاربری شما در اینجا کار نمی کند یا به هر دلیل با ورود مشکل دارید، لطفا با یک نام کاربری دیگر عضو شوید. در نظر داشته باشید که آپلود سنتر عکس کاملا مجزا از سایت بوف بوفی است!
اگر بازهم برای آپلود همزمان مشکلی بود بفرمایید تا یک آموزش تصویری برای استفاده همه دوستان آماده کنم!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بله این هم جزئی از صبحانه ی سنتی ایرانه.پس چرا این شکلی شدین؟ خواستم صداقت رو در نقل قول از ایمیلی که برام فرستاده شده بود رعایت کنم وگر نه خودم یک صفحه ی کامل درباره ی صبحانه ی ایرانی می نوشتم و تصویر جدا گانه میذاشتم. فکر می کنم صبحانه ی اصلی ایرانی ها پنیر و نان و چای شیرین و انواع مربا و عسل و مغز بادام و گردوست. برخی افراد (بخصوص آقایان) گاهگاهی کله پاچه و نان سنگک و مخلفاتش رو هم در وعده ی صبحانه میل می کنند. تخم مرغ عسلی و انواع نیمرو هم در سفره صبحانه ایرانی ها زیاد دیده می شود. سبزیجات و پنیر و گوجه هم که گاهی به عنوان عصرانه مصرف می شوند در سفره صبحانه ی تابستان هم هستند..... خودتون بقیه شو می دونید .....
malakeh, این چند روز یکم سرم شلوغه! بزودی آموزشش رو میذارم اما عضویت نباید مشکلی داشته باشه!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
baron jon
مرسي عزيز
malakeh
ان شالله كه هميشه خوش باشي
خوشحالم كه بعضي هاشو حداقل پسنديدين
gilas,
مرسی گلبانو تاپیکت عالی بود فدات شم
آره منم همينطور!مرسي گلبانو.خدا نكنه مهربون
قربانت عزيزم
قابل نداشت
بله از آپلود سنتر معمولي سايت استفاده كردم.بلد نبودم جور ديگه اي آپلود كنم.
بله دقيقا.راستش اولش ارور زد فكر كردم تاپيكم پريد اما قبل از اينكه سكته كنم توي انجمن ديدم تاپيكم هست
مرسي از حضور و راهنمايي
نوش جان.شما كه خودتون اند هنر آشپزي هستين حسرت نبايد بخورين.من بايد حسرت بخورم واسه اين غذاهاي خوشمزه
خيلي دقيقين آ
مرسي از حضورشما
بله حق با شماست.صبحانه ايراني رو كامل نگفته بود.شما ببخشيد
مرسي عزيز
قربونتون برم مهربون
بچه مثبت
برای آپلود همزمان عکسها به http://boofiup.com/index.php بروید و با نام کاربری خود وارد شوید. چنانچه نام کاربری شما در اینجا کار نمی کند یا به هر دلیل با ورود مشکل دارید، لطفا با یک نام کاربری دیگر عضو شوید. در نظر داشته باشید که آپلود سنتر عکس کاملا مجزا از سایت بوف بوفی است!
اگر بازهم برای آپلود همزمان مشکلی بود بفرمایید تا یک آموزش تصویری برای استفاده همه دوستان آماده کنم!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
هان؟
METALLICA
نه خیر صبحانه ایرانی اینه :
▧ تصویر در دسترس نیست
malakeh
بله این هم جزئی از صبحانه ی سنتی ایرانه.پس چرا این شکلی شدین؟
خواستم صداقت رو در نقل قول از ایمیلی که برام فرستاده شده بود رعایت کنم وگر نه خودم یک صفحه ی کامل درباره ی صبحانه ی ایرانی می نوشتم و تصویر جدا گانه میذاشتم.
فکر می کنم صبحانه ی اصلی ایرانی ها پنیر و نان و چای شیرین و انواع مربا و عسل و مغز بادام و گردوست.
برخی افراد (بخصوص آقایان) گاهگاهی کله پاچه و نان سنگک و مخلفاتش رو هم در وعده ی صبحانه میل می کنند.
تخم مرغ عسلی و انواع نیمرو هم در سفره صبحانه ایرانی ها زیاد دیده می شود.
سبزیجات و پنیر و گوجه هم که گاهی به عنوان عصرانه مصرف می شوند در سفره صبحانه ی تابستان هم هستند.....
خودتون بقیه شو می دونید
malakeh
اگر لطف کنید و بذارید عالی میشه.
در ضمن چندین بار ثبت نام کردم باز هم ممکن نشد حتی وارد بشم.نام کاربری کار نمی کنه
شیرین جان منظور استفاده هست که حرف "ف" تایپ نشده.نمی دونم از چی تعجب کردین؟
The one
البته الان دنیا اونقدر کوچیک شده که تقریبا همه جا صبحونه یکیه
ژنرال
متال جان آبرو هیئتو بردی که!
این اصل صبحانه س
نخبه
malakeh
قربانت خانومی
بله درسته
تعجب منم ازین بود که یه آقا ازین غذا این شکلی شده
خب اینجور که پیداست عذرشون موجهه.من چرا پس اشتباه کردم فقط فکر کردم حرف ف نیست در صورتی که حرف ت هم نبود
ولی بازم فهمیدم چه کلمه ای بوده
malakeh
قربانت خانومی
بله درسته
تعجب منم ازین بود که یه آقا ازین غذا این شکلی شده
خب اینجور که پیداست عذرشون موجهه.من چرا پس اشتباه کردم فقط فکر کردم حرف ف نیست در صورتی که حرف ت هم نبود
ولی بازم فهمیدم چه کلمه ای بوده
بچه مثبت
این چند روز یکم سرم شلوغه! بزودی آموزشش رو میذارم
اما عضویت نباید مشکلی داشته باشه!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
METALLICA
آخه خدایی خوردن داره این غذا ؟ حالا اینشو میشه تحمل کرد ، سیراب شیردونو کجای دلم جا بدم آخه !!!!
این اصل صبحانه س
این اصلشه فرعش دیگه چیه !!!
نخبه
سمت راست دلت جا بده
ژنرال
مغز و زبون
بهونه
METALLICA
اونجا که جای خودته ، سیراب شیردون جاش نمیشه
malakeh
منم دوست ندارم ولی هیچ وقت این شکلی نمیشم.
شیرین اونجا چیکار م یکنی؟
نوش جان
زبون دوست دارم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→