₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » آبدارچي بانكي در قم مبلغ يك ميليارد تومان از گاوصندوق کش رفت
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » آبدارچي بانكي در قم مبلغ يك ميليارد تومان از گاوصندوق کش رفت

بدون عکس

آبدارچي بانكي در قم مبلغ يك ميليارد تومان از گاوصندوق کش رفت

794 بازدید، 19 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

جعفر حسيني، رييس پليس آگاهي استان قم با اعلام اين خبر به خبرنگاران گفت: به دنبال گزارش مسوولان يكي از شعبه‌هاي بانك در قم مبني بر اين كه موجودي بانك به مبلغ يك ميليارد تومان با استفاده از رمز گاوصندوق سرقت شده است، ماموران اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي تحقيق در اين زمينه را آغاز كردند.

وي افزود: بررسي‌هاي اوليه نشان داد، موجودي بانك بدون تخريب در گاوصندوق و براحتي سرقت شده است.

حسيني افزود: با جمع‌بندي اطلاعات، فرضيه سرقت توسط يكي از كاركنان بانك قوت گرفت و با بررسي سوابق كاركنان، آنها به آبدارچي بانك مشكوك شدند.
    تصویر در دسترس نیست

با تحت نظر گرفتن آبدارچي بانك، معلوم شد وي اخيرا يك دستگاه خودرو و مقاديري دلار خريده است. با به دست آمدن اين اطلاعات، اين فرد دستگير و به پليس آگاهي منتقل شد.

او در حالي كه سرقت از بانك را انكار مي‌كرد، سرانجام زبان به اعتراف گشود و به سرقت يك ميليارد توماني از بانك اعتراف كرد.
    تصویر در دسترس نیست

متهم در اعترافاتش گفت: از چندي پيش كه به عنوان آبدارچي در بانك مشغول به كار شده بودم، هر بار با باز و بسته شدن در گاوصندوق و ديدن پول‌ها، وسوسه مي‌شدم تا اين‌كه تصميم گرفتم پول‌هاي بانك را سرقت كنم.

متهم افزود: به دنبال فرصت بودم تا اين‌كه يك روز موفق شدم رمز ورودي گاوصندوق را از مسوول آن بدزدم. به اين ترتيب در ساعات پاياني يكي از روزها با كليدي كه در اختيار داشتم، وارد عمل شده و پول‌ها را سرقت كردم.
    تصویر در دسترس نیست

در پي اين اعتراف، ماموران در بازرسي از محل سكونت متهم مقاديري از پول‌هاي بانك را كشف و ضبط كردند.

سرهنگ حسيني تصريح كرد: پس از اعترافات متهم و بازسازي صحنه سرقت از گاوصندوق، دستور قضايي در ارتباط با بررسي سوابق متهم صادر شد و خودرو و دلارهاي خريداري شده از پول دزدي بانك نيز توقيف شده است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• بهونه

دمش گرم همه میخورن اینم بخوره مگه از رییس چیش کمتر :78:

• boof divoone

اگر بدون برنامه ریزی قبلی و با همدست اینکار رو کرده صددرصد گیر میافته :3:
    احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• Life Dream

نقل قول: بهونه
    دمش گرم همه میخورن اینم بخوره مگه از رییس چیش کمتر

گل گفتي وحيد جان! :83: تازه سه هزار مليارد هم كه نزده! همش يه ملياد تومان ناقابل بوده چيزي نيست كه! :83:

bijjan,
    مرسي دوست عزيز به خاطر خبر :52:

• carlos

دوره دوره ي بخور بخوره

• بهونه

نقل قول: Life Dream
    گل گفتي وحيد جان! تازه سه هزار مليارد هم كه نزده! همش يه ملياد تومان ناقابل بوده چيزي نيست كه!

اره بابا تازه داره بوش میاد از یه جا دیگه اختلاس شده که این 3000هزار میلیارد پیشش آفتابه دزده :4:

• علیرضا

من موندم چطور به این سرعت متوجه شدند یک میلیارد تومن از صندوق کم شده. آفرین واقعا به این پرسنل هوشیار و زحمتکش :83: آدم واقعا امنیت رو از ته دل احساس می کنه :10:

• soheyla

bijjan,

سلام و سپاس :46: .
    بنده ی خدا چه زود گیر افتاده :37: .
    مطمئناً از پولا سیر نشده بوده :56: .

• gilas

بانک تجارت شعبه چهارباغ اصفهان رو خبر دارین :4:

صبح آبدارچی اومده بانک تا ساعت 10 -11 دیده خبری از کارمندا نیست مردم هم علاف
    بعد فهمیدن که کارمندا و رئیس همه شب قبل با پولا رفتن دَدَر خانوادهاشونو هم یکماه پیش فرستادن :4:

• نخبه

نقل قول: gilas
    صبح آبدارچی اومده بانک تا ساعت 10 -11 دیده خبری از کارمندا نیست مردم هم علاف
    بعد فهمیدن که کارمندا و رئیس همه شب قبل با پولا رفتن دَدَر خانوادهاشونو هم یکماه پیش فرستادن :4:

ادم دیگه میترسه پولشو بزاره بانک :83: انگار خونه امن تره
    نمایش یا پنهان متن
    عجب مملکت بی صاحبی شده هر کی هر کاری دلش میخاد میکنه :94:

• METALLICA

بانک تجارت شعبه چهارباغ اصفهان رو خبر دارین :4:

8تا کارمند داشته همه شون همزمان خونواده هارو میفرستنو خودشونم باهم فلنگو میبندن :22:

یاد یه جمله افتادم که پشت یه ژیان نوشته بود :
    حالا که خر توو خره ماهم پرایدیم !!!

• gilas

نقل قول: METALLICA
    8تا کارمند داشته همه شون همزمان خونواده هارو میفرستنو خودشونم باهم فلنگو میبندن

میگم خوب آبدارچی رو هم میبردن طفلکو :2:

:21:

• METALLICA

میگم خوب آبدارچی رو هم میبردن طفلکو :2:

واللا :22:

• الهام

نوش جونش. اينم بخوره.چي ميشه مگه :1:

• Kishe Mehr

ولی یارو زرنگ نبوده. باید پول ها رو میریخته به حساب یکی دیگه و تا یه مدت کلا فیلم بازی میکرده که انگار نه انگار پولی گیرش اومده بعد از بانک استعفا می داد و میرفت کانادا پیش رئیسش :65:
    پیشنهاد میکنم اگه کسی خواست بانک بزنه بیاد خودم بهش دوره ی اموزشی میذارم :74:

:23: ماشالله مملکت گل و بلبل که میگن همینه :22:بزرگترین اختلاسها در خدمتگزارترین دولـ.... اتفاق افتاده این یکی هم روش :50:

دقیقا اینو من میخواستم بگم

• masod

[b]سسس [b]سلام عجب کار زشتی کرده خودش را گرفتار کرده.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: