ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
الهام
زن جوان:يواش تر برو.من مي ترسم.
مرد جوان:نه،اينجوري خيلي بهتره.
زن جوان:خواهش ميكنم،من خيلي مي ترسم.
مرد جوان:خوب. اول بايد بگي كه دوستم داري.
زن جوان:دوستت دارم.حالا ميشه يواش تر بروني؟
مرد جوان:منو محكم بگير.
زن جوان:خوب حالا ميشه يواش تر بروني؟
مرد جوان:باشه. به شرط اينكه كلاه كاسكت منو برداري و روي سرت بذاري.آخه نمي تونم راحت برونم.اذيتم ميكنه.
روز بعد،واقعه اي درروزنامه ثبت شده بود:برخورد موتور سيكلت با ساختمان حادثه آفريد.در اين سانحه كه بدليل بريدن ترمز موتور سيكلت رخ داد،يكي از دو سرنشين زنده ماند و ديگري در گذشت.
مرد جوان از خالي شدن ترمز آگاهي يافته بود.پس بدون اينكه زن جوان را مطلع كند،با ترفندي كلاه كاسكت را بر سر او گذاشت و خواست تا براي آخرين بار دوستت دارم را از زبان او بشنود و خودش رفت تا او زنده بماند.
دمي مي آيد و بازدمي ميرود.اما زندگي غير از اين است و ارزش آن در لحظاتي تجلي مي يابد كه نفس آدمي را مي برد.
شاد بودن،تنها انتقامي است كه ميتوان از زندگي گرفت. ارنستو چه گوارا
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
خانمانمایش یا پنهان متن
KuRoSh
شاید عشقی از قبل نبوده ولی وقتی که سوار موتور شدن یک باره به وجود اومده و اینجا هم گندش کرده
عشق هایی هم وجود داره که بایک نگاه به وجود نمی یان مثل عشق من
یاد یه چیزی افتادم دمی بود و.......
gilas
خووووب دیگه
پس کو شیربینیش ؟؟؟؟؟؟؟؟
نخبه
اره از نگاه اواتارت معلومه
دلشاد
حورا
الهام
كي اينقد اذيتت كرده كه عكس ديو گذاشتي؟
الهام
نخند.يهو ديدي اين اتفاق افتاد روز خواستگاريت
الهام
فرشید-717
خانم خیییلی
غم انگیز و عشو لانه بود
الهام
بهت نمياد كوروش
الهام
حورا,
فرشید-717,
خواهش ميكنم قابلي نداشت
EVANESCENCE
الهام
خواهش ميكنم
ژنرال
الهام
گذاشتم كه يه تكوني به خودت بدي
هاچو هاچو
جگر عشق نداری سفر شیر مرو
الهام
تشكر
The one
نمایش یا پنهان متن
فقط این عشق واقعی علمی تخیلیه بیشتر ..خدا از بزرگی کمش نکنه که سلامش به ما هم برسهآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→