دید زدن دختر خانم ها هم به این راحتی نیست،دقت کنید!
دوستان عزیز فك كنم كه 2 باره باید فرمولهای ریاضیو با وسواس بیشتری مرور كنیم
( چون همونطور كه دانشجوی پسری در خیابان بدنبال دختری كه دارای پاهای بی اندازه زیباست، براه می افتد. پرسش: در چه فاصله ای باید این پسر بدنبال دختر باشد تا بیشترین زاویه دید، به پای بیرون آمده از دامن را، داشته باشد؟ فاصله لبه دامن از زمین ۶۰ سانتی متر است و فاصله چشم دانشجوی پسر از زمین ١۷۸ سانتی متراست؟ خواهید دید مساله شوخی بردار نیستو بسیار بحثمون كاربردی هست)
برای نخستین بار این تمرین را پرفسورفرانتس ر ِلیش (Franz Rellich 1906- 1955) در دانشگاه گوتینگن ِ آلمان، پس از آنكه شنوندگان درسش او را سرزنش كردند كه درس آنالیز او ارزش كاربردی ندارد، طرح كرد. فرانتس ر ِلیش خدمات ارزنده ای در زمینه ریاضیات در فیزیك به ویژه در زمینه پایه های كوانتُم و همچنین معادله های دیفرانسیل انجام داد.
هیچ بهره ای از زیبا شناسی نبردی... ما یه استاد داریم تو باشگاه لامصب به طرز فجیعی خوش اندامه ادم حسودیش میشه.. بی نهایت پاهای خوش فرمی داره اولین بار که دیدمش به دوستم گفتم این چقدر پاهاش خوش فرمه صاف کشیده و بلند.. اقا اصلا همه چی خوش فرم .. اونقدر تو خونه به ارش و خواهرم گفتم که استادمون خیلی خوش هیکله تو کفن ببیننش دختر واقعا بی نقصیه تو اندام قیافش هم که ماشالله جیگریه برا خودش میخای برات بگیرمش بفهمی زیبایی یعنی چی
یادش بخیر این جزء اولین تاپیکهای من بعد از غیبت صغری بود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
: در چه فاصله ای باید این پسر بدنبال دختر باشد تا بیشترین زاویه دید، به پای بیرون آمده از دامن را، داشته باشد؟ فاصله لبه دامن از زمین ۶۰ سانتی متر است و فاصله چشم دانشجوی پسر از زمین ١۷۸ سانتی متراست؟
نخبه, خوب ما هم كه حسود نيستسم! انشالله كه خدا زيباترشم بكنه ولي مساله اينه كه نسبت به اين جور چيزا زياد حساسيت نشون نميدم، خوب زيبا هست شكر خدا ولي آدم كه نبايد خودشو واسش بكشه! يا كوچيك كنه! آي بدم مياد از مردها و پسرهايي كه اينقدر شخصيت خودشونو جلوي خانمها دست كم ميگيرن، و به اين شكل در ميان! روم به ديوار، دور از جون منو ياد سگهاي دست اموز ميندازن خوب هر كس به اندازه خودش داراي زيبايي هست ولي درست نيست كه زندگي اون شخص فقط وقف همين موارد بشه يا اينكه خودشونو جلوشون خوار و ذليل كنن، فلان دختر چه زيباست، فلان پسر چه زيباست، فلان قسمتشو ديدي، فلان كردم و فلان ديدم و... خوب آخه كسي نيست بگه آخه مرد يا زن: مگه تو به دنيا اومدي فقط دنبال اين جور چيزا باشي؟! خوب يكمم شخصيتت رو نگه دار، اه اه اه چقدر بدم مياد از اين آدما
منظورم كس خاصي نيست توو سايت ها! گفتي بهره اي از زيبا شناسي نبردي، چون منظورمو متوجه نشدي بيشتر توضيح دادم كه زيبايي از ديد من چيه! (ميدوني كه نگرش هر فرد نسبت به زندگي متفاوته!)، وگرنه چيزي كه گفتم كنايه از كسي نبود!! در ضمن خوب به نظر من زيباترين چيز شخصيت فرد هست كه در هر شرايط اونو حفظ كنه، و جلوي كسي به بادش نده!
در ضمن خوب به نظر من زيباترين چيز شخصيت فرد هست كه در هر شرايط اونو حفظ كنه، و جلوي كسي به بادش نده
من که منظورم اینا نبود که تو گفتی خب ادم زیباییها رو دوست داره به طرفش کشیده میشه من همیشه زیباییها رو تحسین کردم منظورم این نیست که یکی خودش رو در معرض نمایش بزاره کلی گفتم که من عاشق زیباییهام دنبالش نمیرم ولی وقتی میبینم تحسین میکنم در زیبایی شخصیت و زیبایی درون حرفی نیست همه اینجوریش رو دوست دارن منتها گفتم شاید واقعا نمیدونی که اندام چه جورش زیبا تره . فردا پس فردا خاستی زن بگیری کلاه سرت نره... خودت که همیشه زنهای ورزشکار رو تشویق میکنی.. تازشم زنهایی که ورزشهای سوسلی انجام میدن همشون باحالن ورزش رزمی جیزههههههههههههه
نمایش یا پنهان متنولی خودمونیما زود جوش میاری و منظور اصلی رو نگرفته تندی میزنی ادمو لت و پار میکنی
یک جای فرمولت اشکال داره آخه من قبلا با رفیقا حساب کردم 1.28 بدست اومد اصلا بذار برم بیرون از نزدیک بررسی کنم چیکار کنم دیگه دست خودم نیست بحث علمی که میشه اینطوری میشم
من که منظورم اینا نبود که تو گفتی خب ادم زیباییها رو دوست داره به طرفش کشیده میشه من همیشه زیباییها رو تحسین کردم منظورم این نیست که یکی خودش رو در معرض نمایش بزاره کلی گفتم که من عاشق زیباییهام دنبالش نمیرم ولی وقتی میبینم تحسین میکنم
نه خوب من منظورتو فهميدم! به خاطر اين نقل قول نگرفتم كه منظورم ادامه بحث شما نيست، و دارم كلي ميگم به خاطر همينم چند بار تكرار كردم منظورم كس خاصي نيست!! نكنه به خودت گرفتي؟!!!! منم زيبايي رو دوس دارم و تحسينش ميكنم ولي منظور من اون جور ادمايي بود كه بالا ذكر كردم، اون آدمايي كه خودشونو براش كوچيك ميكنن، نه اونايي كه تحسين ميكنن!
نقل قول: نخبه
در زیبایی شخصیت و زیبایی درون حرفی نیست همه اینجوریش رو دوست دارن منتها گفتم شاید واقعا نمیدونی که اندام چه جورش زیبا تره
به خدا ميدونم شيرين، ولي گفتم كه رووش حساسيت نشون نميدم! اگه خدا قسمت كرد كه خدا رو شكر، اگه نكرد بازم خدا رو شكر، چه8 بهتر كه خوش اندامش باشه ولي اگرم نشد نشد ديگه!
نقل قول: نخبه
ولی خودمونیما زود جوش میاری و منظور اصلی رو نگرفته تندی میزنی ادمو لت و پار میکنی
نه به خدااااااا شايد بزرگترين مشكل من اينه كه هميشه رك و بدون پرده حرف ميزنم و نقش بازي نميكنم، دوستاي واقعيم منو ميشناسن و به اخلاقم اَنا هستن و هيچ وقت از حرفام ناراحت نميشن چون ميدونن كه بدون غرض حرف ميزنم، ولي دوستان دنياي مجازي اكثراً دچار سؤ تفاهم ميشن، به خدا جوش نياوردم، فقط گفتم از چنين آدمايي بدم مياد، شما مگه بدت نمياد؟!!
چرا خب منم بدم میاد ولی یهو اینو گفتی که ربطی به حرف ما نداشت گفتم شاید میخای کله منو استادم رو بکنی
راستش اره زيادم با بحث شما جور در نيومد، ولي چون به تاپيك ربط داشت گفتم، بهتر بود همون پست اول اينو بيان ميكردم! ولي بحث زيبا شناسي منو ياد اين موضوع انداخت، به هر حال هر نظر هميشه بعد از زدن چندين و چندين پست كامل ميشه! مناظره هميشه به نظرم جالبه چون آدما چيزاي جديد به ذهنشون مياد كه ميتونن بيان كنن، چه اشكالي داره! ورزشكار هم كه هميشه ورزشكاره و ربطي به آدماي بيكار و علاف توي كوچه و خيابون نداره، از همونايي كه سر راه دختر مردم مي ايستن و... من از اينا بدم مياد كه فكر ميكنن همه چيز مال خودشونه و ميتونن مفت به دست بيارن و خودشونو واسش سبك ميكنن.
EVANESCENCE
دوستان عزیز فك كنم كه 2 باره باید فرمولهای ریاضیو با وسواس بیشتری مرور كنیم
( چون همونطور كه
دانشجوی پسری در خیابان بدنبال دختری كه دارای پاهای بی اندازه زیباست، براه می افتد.
پرسش: در چه فاصله ای باید این پسر بدنبال دختر باشد تا بیشترین زاویه دید، به پای بیرون آمده از دامن را، داشته باشد؟ فاصله لبه دامن از زمین ۶۰ سانتی متر است و فاصله چشم دانشجوی پسر از زمین ١۷۸ سانتی متراست؟
خواهید دید مساله شوخی بردار نیستو بسیار بحثمون كاربردی هست)
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
برای نخستین بار این تمرین را پرفسورفرانتس ر ِلیش (Franz Rellich 1906- 1955) در دانشگاه گوتینگن ِ آلمان، پس از آنكه شنوندگان درسش او را سرزنش كردند كه درس آنالیز او ارزش كاربردی ندارد، طرح كرد. فرانتس ر ِلیش خدمات ارزنده ای در زمینه ریاضیات در فیزیك به ویژه در زمینه پایه های كوانتُم و همچنین معادله های دیفرانسیل انجام داد.
این تمرین از كتاب Humor in der Mathematik می باشد
پس یادتون باشه حدوداً 1.5متر باید فاصله بگیرید...
الهام
gilas
نخبه
چشم
Life Dream
واااااااا، مگه پا هم زيبايي داره! حالا نميشد بگه داراي انگشت شصت پاي بسيار زيبا بوده!
من هميشه فاصله ايمني رو رعايت ميكنم، آخه به دخترها اطميناني نيست!!
نمایش یا پنهان متن
نخبه
نمایش یا پنهان متن
نفرمائید پا اونقدر زیبایی دارد که در وصف نگنجد
اره؟
Life Dream
نگو شيرين! حتماً با جورابشم خيلي زيباتره!!!
نمایش یا پنهان متن
arash52
نخبه
نمایش یا پنهان متن
هیچ بهره ای از زیبا شناسی نبردی... ما یه استاد داریم تو باشگاه لامصب به طرز فجیعی خوش اندامه ادم حسودیش میشه.. بی نهایت پاهای خوش فرمی داره اولین بار که دیدمش به دوستم گفتم این چقدر پاهاش خوش فرمه صاف کشیده و بلند.. اقا اصلا همه چی خوش فرم .. اونقدر تو خونه به ارش و خواهرم گفتم که استادمون خیلی خوش هیکله تو کفن ببیننش دختر واقعا بی نقصیه تو اندام قیافش هم که ماشالله جیگریه برا خودش میخای برات بگیرمش بفهمی زیبایی یعنی چی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
ای بابا خسته نباشی
نخبه
تو به صغری خانوم چی کار داری؟
ژنرال
Life Dream
خوب ما هم كه حسود نيستسم! انشالله كه خدا زيباترشم بكنه
آي بدم مياد از مردها و پسرهايي كه اينقدر شخصيت خودشونو جلوي خانمها دست كم ميگيرن، و به اين شكل در ميان!
خوب آخه كسي نيست بگه آخه مرد يا زن: مگه تو به دنيا اومدي فقط دنبال اين جور چيزا باشي؟! خوب يكمم شخصيتت رو نگه دار، اه اه اه چقدر بدم مياد از اين آدما
منظورم كس خاصي نيست توو سايت ها! گفتي بهره اي از زيبا شناسي نبردي، چون منظورمو متوجه نشدي بيشتر توضيح دادم كه زيبايي از ديد من چيه! (ميدوني كه نگرش هر فرد نسبت به زندگي متفاوته!)، وگرنه چيزي كه گفتم كنايه از كسي نبود!! در ضمن خوب به نظر من زيباترين چيز شخصيت فرد هست كه در هر شرايط اونو حفظ كنه، و جلوي كسي به بادش نده!
نخبه
نمایش یا پنهان متن
من که منظورم اینا نبود که تو گفتی خب ادم زیباییها رو دوست داره به طرفش کشیده میشه من همیشه زیباییها رو تحسین کردم منظورم این نیست که یکی خودش رو در معرض نمایش بزاره کلی گفتم که من عاشق زیباییهام دنبالش نمیرم ولی وقتی میبینم تحسین میکنم
در زیبایی شخصیت و زیبایی درون حرفی نیست همه اینجوریش رو دوست دارن منتها گفتم شاید واقعا نمیدونی که اندام چه جورش زیبا تره .
نمایش یا پنهان متن
ولی خودمونیما زود جوش میاری و منظور اصلی رو نگرفته تندی میزنی ادمو لت و پار میکنیهاچو هاچو
اصلا بذار برم بیرون از نزدیک بررسی کنم
چیکار کنم دیگه دست خودم نیست بحث علمی که میشه اینطوری میشم
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
نه خوب من منظورتو فهميدم! به خاطر اين نقل قول نگرفتم كه منظورم ادامه بحث شما نيست، و دارم كلي ميگم به خاطر همينم چند بار تكرار كردم منظورم كس خاصي نيست!! نكنه به خودت گرفتي؟!!!!
منم زيبايي رو دوس دارم و تحسينش ميكنم ولي منظور من اون جور ادمايي بود كه بالا ذكر كردم، اون آدمايي كه خودشونو براش كوچيك ميكنن، نه اونايي كه تحسين ميكنن!
به خدا ميدونم شيرين، ولي گفتم كه رووش حساسيت نشون نميدم! اگه خدا قسمت كرد كه خدا رو شكر، اگه نكرد بازم خدا رو شكر، چه8 بهتر كه خوش اندامش باشه
نه به خدااااااا
نخبه
چرا خب منم بدم میاد ولی یهو اینو گفتی که ربطی به حرف ما نداشت گفتم شاید میخای کله منو استادم رو بکنی
Life Dream
راستش اره زيادم با بحث شما جور در نيومد، ولي چون به تاپيك ربط داشت گفتم، بهتر بود همون پست اول اينو بيان ميكردم! ولي بحث زيبا شناسي منو ياد اين موضوع انداخت، به هر حال هر نظر هميشه بعد از زدن چندين و چندين پست كامل ميشه! مناظره هميشه به نظرم جالبه چون آدما چيزاي جديد به ذهنشون مياد كه ميتونن بيان كنن، چه اشكالي داره!
نخبه
شما خودشو نارحت نکن اصلا مرگ بر اونا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→