[b]به نام خدا السلام علیکم کلهم اجمعین حال و احوال چطوره ؟ خوب و خوش و سلامتین ؟ ماشین لباسشویی هاتون سالمه ؟ خوب خدارو شکر به حول و قوه الهی من رفتم و برگشتم سفر بسیار خوبی بود و امیدوارم قسمت شما عزیزان هم بشه برای همه اتون دعا کردم و نماز زیارت خوندم
به به حضرت عمو ارش حسين كربلايى (ص) زيارت قبول و رسيدن بخير خوشحالم كه خوش گذشته و به سلامتى برگشتيد بابت دعا هم متشكرم ماشاءالله دختر بابا اللهى داغشو نبينى سربلند و موفق باشه امين رب العالمين
بسیار ممنونم از شما برادر ارزشی حضرت آیت الله العظمی کربلایی آرش قدس اله نفسه الزکیه خوشا به سعادتت که تونستی مادر، مادربزگ و پدربزرگ را با خودت ببری زیارت قبول و جایزه مبارک
در پایان آمین یارب العالمین
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نمی دونم چه بنویسم به خدا قسم اشک صورتم خیس کرده .بلخصوص بادیدن مقبره نجف داغ برادرم تازه شد عکسهای شهر مقدس کاظمین خیلی خیلی زیبا خوش به سعادت من که 30 سال نرفتم بزرگترین ارزوم قبل از مرگ یک بار برم زیارت مثل اینکه سعادت ندارم ممنون بابت سوغاتی
زیارت قبول داش کربلایی چشمهام آبکی شد قرار بود از اول محرم تا روز عاشورا من و داداشم بریم کربلا ولی مامان راضی نشد و اسممو از کاروان خط زدن داش کربلایی یه سوال در عکس حضرت آیت الله العظمی کربلایی آرش قدس اله نفسه الزکیه چرا با دم پایی
سیر تحول دختر بابا رو از عکس اول تا این عکس داشتین؟
عجب تحولی علاوه بر تحول معنوی: بزنم به تخته دختر بابا تپل تر شده! 2 حالت وجود داره یا دختر بابا، در نبود بابا، سهم غذای بابا رو خورده! یا بابا همیشه سهم غذای دختر بابا رو میخورده حالا در نبودش دختر بابا سهم خودش رو خورده عجب نظریه ای دادما
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون برای پنیر مخصوص رو دعای مخصوص.. درست دعا کردی دیگه؟ دعای منو امین قاطی نشه یهو
خواهش میکنم . انجام وظیفه بود خواهر درضمن یه چندماه صبر کن اگر امین آزمایشش منفی بود اون وقت معلومه که قاطی نشده
نقل قول: پری سا
عکسهای خیلی قشنگی بود ماشالله چه دختر خانوم و ماهی دارین خدا حفظش کنه
قربان شما البته متذکر میشم که ماهی خانوم دختر من نیست ؛ ایشون جای مادر منه
نقل قول: mojde
زيارتتون قبول و ممنون كه يد ما هم بودين
خدا قبول کنه ولی بنده به ید شما نبودم فقط گاهی به یادتون بودم از جمله همونجایی که پارسال تلفن قطع شد خلاصه با ائمه ذکر خیرتون بود و من ازتون دفاع می کردم . شوخی کردم دفاعی در کار نبود
mz56mz, اهلا و سهلا عمو محمود گل خیلی یادت کردم عموجان ممنون که چندبار تماس گرفتید ؛ امیدوارم حاجتتون رو بگیرید
Life Dream, من هم از شما ممنونم که دعای خیرتون پشت سر مابود
حورا, حوراجان هوا خوب بود و مشکلی نداشتیم امیدوارم برادرتون برات سفر شمارو هم بیاره
arash52
السلام علیکم کلهم اجمعین
حال و احوال چطوره ؟ خوب و خوش و سلامتین ؟ ماشین لباسشویی هاتون سالمه ؟
خوب خدارو شکر
به حول و قوه الهی من رفتم و برگشتم
سفر بسیار خوبی بود و امیدوارم قسمت شما عزیزان هم بشه
برای همه اتون دعا کردم و نماز زیارت خوندم
نخبه
ممنون برای پنیر مخصوص رو دعای مخصوص.. درست دعا کردی دیگه؟ دعای منو امین قاطی نشه یهو
عکسها هم بسی زیبا بود ولی چرا اینقدر سیبیلهایتان از بنا گوش در رفته ؟ از کنار مانیتورم زد بیرون
پری سا
خیلی ممنون که من را هم یاد کردین
عکسهای خیلی قشنگی بود ماشالله چه دختر خانوم و ماهی دارین خدا حفظش کنه
بازهم ازتون ممنونم
mojde
mz56mz
خوشحالم كه خوش گذشته و به سلامتى برگشتيد بابت دعا هم متشكرم
ماشاءالله دختر بابا اللهى داغشو نبينى سربلند و موفق باشه امين رب العالمين
Life Dream
خوشحالم كه به سلامت رفتيد و برگشتيد
حورا
سرد نبود آرش خان؟ برادرم دیشب تماس گرفت گفت سرده
واقغا سوغاتی معنوی بود مرسی
ماشالله به دختر بابا ایشالله عاقبت بخیریشو ببینین
الهام
بچه مثبت
خوشا به سعادتت که تونستی مادر، مادربزگ و پدربزرگ را با خودت ببری
زیارت قبول و جایزه مبارک
در پایان آمین یارب العالمین
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
نخبه
دختر بابا هزار ماشالله چه بزرگ شدن و چه محجبه و چقدر شبیه ددی من هستن
بهونه
نازدونه
دلشاد
چشمهام آبکی شد قرار بود از اول محرم تا روز عاشورا من و داداشم بریم کربلا ولی مامان راضی نشد و اسممو از کاروان خط زدن
داش کربلایی یه سوال در عکس حضرت آیت الله العظمی کربلایی آرش قدس اله نفسه الزکیه چرا با دم پایی
علیرضا
بچه مثبت
بزنم به تخته دختر بابا تپل تر شده! 2 حالت وجود داره یا دختر بابا، در نبود بابا، سهم غذای بابا رو خورده! یا بابا همیشه سهم غذای دختر بابا رو میخورده حالا در نبودش دختر بابا سهم خودش رو خورده
عجب نظریه ای دادما
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
بپا ندزدنت با این نظریه های علمیت
gilas
نونش که بیات نبود
ای جاانم حضرت آین آلله آقا جون آرش
بزنم به تخته هزار ماشالا
اما نبودی بهش خوش گذشته ها
اما بی شوخی
زیارت قبول
اما دعا و سفارش ما اونم با نون اضافه یه دنیا سپاس
سفرنامه خوبی بود
sib
arash52
خواهش میکنم . انجام وظیفه بود خواهر
درضمن یه چندماه صبر کن اگر امین آزمایشش منفی بود اون وقت معلومه که قاطی نشده
قربان شما
البته متذکر میشم که ماهی خانوم دختر من نیست ؛ ایشون جای مادر منه
خدا قبول کنه
ولی بنده به ید شما نبودم فقط گاهی به یادتون بودم از جمله همونجایی که پارسال تلفن قطع شد
خلاصه با ائمه ذکر خیرتون بود و من ازتون دفاع می کردم .
mz56mz,
اهلا و سهلا عمو محمود گل
خیلی یادت کردم عموجان
ممنون که چندبار تماس گرفتید ؛ امیدوارم حاجتتون رو بگیرید
Life Dream,
من هم از شما ممنونم که دعای خیرتون پشت سر مابود
حورا,
حوراجان هوا خوب بود و مشکلی نداشتیم
امیدوارم برادرتون برات سفر شمارو هم بیاره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→