₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » چه دنیای عجیبیه...خدا عاقبت مارا به خیر ختم کن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » چه دنیای عجیبیه...خدا عاقبت مارا به خیر ختم کن

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چه دنیای عجیبیه...خدا عاقبت مارا به خیر ختم کن

637 بازدید، 19 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

من این خبرهارا که میخونم .تا چند روز حالم بد میشه :2: ..خدا عاقبت نسل اینده را به خیر ختم کن :48: دوستان ببخشید مطلب کمی زیاده :9:

قتل تلخ کودک 8 ساله توسط کودک 6 ساله با سلاح سرد

یک کودک ۸ ساله توسط کودک هم سن و سال خود که سلاح سرد حمل می کرد، در پارک محله ای "ناز" در محله سخیریه از محلات مرکزی شهر اهواز کشته شد.

به گزارش جهان به نقل از آژانس خبری خوزستان (خوزنا)، کودک ۸ ساله ای به نام میم . دال ساکن محله سخیریه اهواز، در هفته اول آبان سال جاری در مسیر بازگشت از مدرسه به خانه، در پارک محله ای "ناز" با یک کودک هم سن و سال خود دچار اختلاف ساده و کودکانه شده، دو کودک با یکدیگر گلاویز می شوند و در کمال ناباوری، کودک طرف دعوا یک عدد تیزبر (تیغ موکت بری) از جیب خود درآورده و با ضربه زدن به گلوی طرف مقابل، شاهرگ وی را قطع نموده و وی را به قتل می رساند.

مسئولان خوزستانی تا کنون درباره این حادثه سکوت کرده اند. ۴ ماه پیش هم یک نوجوان ۱۲ ساله که سلاح سرد حمل می کرد، در جریان یک دعوای ساده در کوی نیروی اهواز یکی از هسن وسالانش را از پای درآورد ولی هیچ اقدامی برای آسییب شناسی آن و فرهنگ سازی در این باره و ارائه آموزشهای لازم به خانواده ها صورت نگرفت. در حادثه قتل کودک ۸ ساله اهوازی هم فقدان اطلاع رسانی شفاف، مشهود است. در نبود اطلاع رسانی رسمی و شفاف از سوی مقامات مسئولان، برخی خبرهای تایید نشده در سطح شهر اهواز بیانگر این است که ضارب ۵ یا ۶ سال داشته است و در محافل غیر رسمی سخن از تحلیل جرم شناختی "پدیده قاتل ۵ ساله" به میان آمده است! پیش از این کارشناسان مستقل درباره خطرات شیوع روزافزون حمل سلاح سرد و گرم توسط نوجوانان در اهواز هشدار داده بودند. بی توجهی به این هشدارها، اکنون "پدیده حمل سلاح سرد" را به گروه سنی کودکان کشانده است. 'گفتنی است به گفته جرم شناسان، "حد اشباع جرم" در خوزستان، بیشترین سطح را در میان استانهای کشور داراست.

پسر 4 ساله دختر عموی 2 ساله اش را کشت!

فارس: مرکز اطلاع رسانی پلیس لرستان گفت: نگهداری یک قبضه اسلحه در منزل موجب مرگ یک دختر بچه دو ساله توسط پسر عموی چهار ساله‌اش شد.

تصویر در دسترس نیست

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی لرستان، فرماندهی انتظامی دورود گفت: نگهداری یک قبضه اسلحه در منزل موجب مرگ یک دختر بچه دو ساله در شهرستان کوهدشت شد.

در پی‌اطلاع یک فقره قتل در روستای توه خشکه ماموران انتظامی شهرستان کوهدشت بلافاصله به محل اعزام شدند، که مشخص شد دختر بچه دو ساله‌ای با نام "ه - گ" بر اثر شلیک گلوله جان خود را از دست داده است.

در روز حادثه پسر عموی مقتول که چهار سال دارد به سراغ اسلحه کمری موجود در منزل رفته و در حین بازی ناگهان دست به ماشه اسلحه برده و با اصابت گلوله به سینه این دختر دو ساله به زندگی او پایان می‌دهد.

مرد معتاد دختر ۶ ساله‌اش را از طبقه سوم پرت کرد

روزنامه ایران : مرد معتاد بر اثر توهم ناشی از مصرف «شیشه» در جنایتی هولناک دختر 6 ساله‌اش را از طبقه سوم به پایین پرت کرد.

شامگاه دوشنبه – 16 آبان – ساکنان یک ساختمان سه طبقه در خیابان شهرآرا با شنیدن صدای گریه‌های «درسا» کوچولو که از همسایه‌ها کمک می‌خواست به پشت در آپارتمان آنها در طبقه سوم رفتند. اما پدر «درسا» حاضر به باز کردن در خانه نشد و دقایقی بعد نیز صدای جیغ وحشتناک دختر کوچولو به گوش رسید و ناگهان سکوت همه جا را فرا گرفت. در همین لحظه رفتگر شهرداری که سرگرم تمیز کردن کوچه بود در حالی که از مشاهده صحنه پرت شدن دختر 6ساله از سوی پدرش وحشت زده بود بلافاصله با پلیس تماس گرفت.

تصویر در دسترس نیست

دقایقی بعد که مأموران کلانتری 137 نصر در محل حاضر شدند مرد رفتگر گفت: داشتم کوچه را تمیز می‌کردم که با شنیدن صدای فریادهای یک دختربچه از پنجره طبقه سوم این ساختمان توجه ام به آن سو جلب شد و متوجه شدم مرد جوانی دخترک را بغل کرده و در یک لحظه باورنکردنی او را به پایین پرت کرد. پیکر درهم شکسته و خونین دختر کوچولو چند متر جلوتر از من روی زمین افتاد. مأموران بلافاصله محسن ـ پدر «درسا» ـ را به اتهام قتل دستگیر کردند.

با اعلام موضوع این جنایت به بازپرس محمد شهریاری – قاضی کشیک ویژه قتل – تیم ویژه جنایی نیز خود را به محل حادثه رسانده و تحقیقات از متهم آغاز شد. مرد جوان که خود را کارمند اخراجی یکی از شرکت‌ها معرفی می‌کرد در بازجویی به مأموران گفت: چندی قبل همسرم از من طلاق گرفت و حضانت دخترم نیز به من سپرده شد، تا اینکه با زنی به نام بیتا آشنا شده و او را به عقد موقت خود درآوردم اما «درسا» از همسرم متنفر بود و حاضر به دیدن او نبود. شب حادثه نیز درباره این موضوع با دخترم درگیری لفظی پیدا کرده و چون «شیشه» مصرف کرده بودم حالت طبیعی نداشتم در یک لحظه او را بغل کرده و از پنجره به پایین انداختم.
    تصویر در دسترس نیست

بدین ترتیب پس از اعترافات متهم وی بازداشت شد و برای تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت. همچنین دستور شناسایی و احضار بیتا – همسر دوم متهم – و تحقیق و بازجویی از وی صادر شده است.

قتل دختر ۴ ساله به دست پدر شیشه ای

پدر معتاد که در پی مصرف شیشه دچار توهم شده و دختر 4 ساله‌اش را خفه کرده بود، از سوی کارآگاهان جنایی اداره آگاهی استان البرز دستگیر شد.

تصویر در دسترس نیست

هفته گذشته مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و از کشف جسد دختربچه‌ای میان نخاله‌های ساختمانی در مشگین‌آباد کرج خبر داد. دقایقی بعد ماموران با حضور در محل مشاهده کردند کودک به شدت کتک خورده و خفه شده است.

با اطلاع موضوع به بازپرس کشیک ویژه قتل و هماهنگی قضایی جسد دختر خردسال به پزشکی قانونی انتقال یافت و تحقیقات برای یافتن والدین مقتول و مشخص شدن هویت وی آغاز شد. با شروع تحقیقات، زنی با حضور در مرکز پلیس برای یافتن دختر گمشده‌اش درخواست کمک کرد.

ناپدید شدن پدر معتاد

در تحقیق از زن شاکی معلوم شد پدر خانواده که معتاد است همراه دختر 4 ساله‌اش برای خرید از خانه بیرون رفته و دیگر بازنگشته‌اند. ماموران با اطلاعات به دست آمده از شاکی متوجه شدند مشخصات دختر گمشده او با جسد پیداشده مطابقت دارد. به این ترتیب زن جوان با حضور در پزشکی قانونی هویت جسد را تایید کرد. با تایید هویت جسد، پرونده برای تحقیقات تکمیلی در اختیار ماموران اداره جنایی پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفت.

در مرحله بعدی تحقیقات از مادر کودک کشته شده، معلوم شد پدر خانواده مواد مخدر (شیشه) و قرص‌های روان‌گردان مصرف می‌کند و چندین بار همسر و فرزندش را به مرگ تهدید کرده است. با توجه به اظهارات زن جوان، پدر کودک به عنوان تنها مظنون پرونده تحت تعقیب قرار گرفت و 2 روز پیش در یکی از بوستان‌های شهر دستگیر شد. متهم با انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی راز این جنایت هولناک را فاش کرد.

اعتراف به جنایتی هولناک

مرد معتاد در اظهاراتش گفت: 6 ماه است به مصرف موادمخدر (شیشه و قرص‌های روان‌گردان)‌ اعتیاد پیدا کرده‌ام. همین موضوع باعث اختلاف و درگیری میان من و همسرم شده بود و دیگر علاقه‌ای به همسر و دختر 4 ساله‌ام نداشتم. هر بار که موادمخدر به دست نمی‌آوردم، آنها را کتک زده و اثاثیه خانه را به‌ هم می‌ریختم. پس از مصرف شیشه دچار توهم می‌شدم و با دیدن دخترم احساس می‌کردم او یک شیطان است و قصد جانم را دارد. همان موقع صداهایی به من می‌گفت اگر او را به قتل نرسانی، خودت کشته می‌شوی. این صداها لحظه‌ای از ذهنم پاک نمی‌شد.

متهم:‌ دخترم را کتک زدم و خفه‌اش کردم

متهم به قتل با اشاره به روز جنایت گفت: چند هفته‌ای بود که با دیدن دخترم وحشت می‌کردم و به دنبال موقعیتی برای اجرای نقشه قتل او بودم، تا این‌که روز حادثه در غیاب همسرم، فرزندم را به بهانه خرید بستنی از خانه بیرون بردم. در میانه راه، او را کتک زدم و کشان‌کشان به سمت محل نخاله‌های ساختمانی بردم. دخترم گریه می‌کرد و می‌خواست او را رها کنم. من نیز آنقدر او را کتک زدم که بدحال شد و روی نخاله‌ها افتاد. همان موقع گلویش را فشار دادم و خفه‌اش کردم.

متهم افزود: پس از این‌که اطمینان پیدا کردم دخترم مرده است، فرار کردم و در خیابان‌ها سرگردان بودم. عذاب وجدان لحظه‌ای رهایم نمی‌کرد. مصرف موادمخدر (شیشه)‌ احساسات و عاطفه پدرانه را از من گرفت.

سرهنگ گل‌صباحی، رئیس پلیس آگاهی استان البرز در این باره گفت: با اعتراف پدر سنگدل، او با قرار قانونی روانه بازداشتگاه پلیس شد تا با پایان گرفتن تحقیقات و بازسازی صحنه جنایت، به زندان منتقل و سپس محاکمه شود.

• Life Dream

فعلاً اول...

نميدونم چي بگم مامان مريم، واقعاً وحشتناكه، آخه مگه چيزي هم براي گفتن ميمونه، بارها شاهد اين جور موارد بوديم و حرف زديم و حرف زديمو حرف زديم! تا كي! همش حرف، خوب پس كي وقت عمله؟!!! دست مسولين عزيز درد نكنه واقعاً خسته نباشن به خاطر اين همه زحمت و درايت :21:

• دلشاد

واقعا خدا آخر عاقبتمونو بخیر کنه :87:

• EVANESCENCE

یاخداااااااااا :20:

• هاچو هاچو

:20: آخه چطور میتونن :17: مامان مریم شما خودتو ناراحت نکن 287

• الهام

حالم بد شد. اخه اين چه زندگيه.
    الانم كه تواينترنت كليپ يه مردي كه سلاح به دسته و سه تا دختراشو ميكشه پر شده.دختر بزرگه قبل مرگش فيلم برداري ميكرده.هنوزم نتونستند پدر رو دستگير كنند :32: :2:
    بخدا سردرد گرفتم :2: 314

• پری سا

وای چه خبرهایی یکی از یکی وحشتناکتره :17:

• baron jon

:20: چقدر وحشتناك

• maryamlondon1

Life Dream,
    دلشاد,
    EVANESCENCE,
    هاچو هاچو,
    بهونه,
    sib,
    الهام,
    نقل قول: الهام
    مرگش فيلم برداري ميكرده.هنوزم نتونستند پدر رو دستگير كنند
    بخدا سردرد گرفتم

دبشب خواندم خودش تسلیم کرده :2:
    نقل قول: gilas

نقل قول: پری سا

نقل قول: baron jon

قربانی این جنایتها بچه ها هستن . :17: ممنون دوستان :11: :8:

• نخبه

وای چه وحشتناک

• Kishe Mehr

:17:

چه دنیای بدی شده :17:
    همین الان توی یک پیجی هستم که یه مردی به دختر 8 ساله و 17 ساله و حتی پسر 12 ساله اش سالهای سال تجاوز میکرده و با شدت اونها رو میزده :2: که خدا رو شکر این مرد کثیف رو به قتل رسوندن :14:

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    وای چه وحشتناک

:2:
    نقل قول: Kishe Mehr
    همین الان توی یک پیجی هستم که یه مردی به دختر 8 ساله و 17 ساله و حتی پسر 12 ساله اش سالهای سال تجاوز میکرده و با شدت اونها رو میزده که خدا رو شکر این مرد کثیف رو به قتل رسوندن

چه غم انگیزه :17:

• levrone

اینا همه تلنگریه واسه بیدار کردن ما که دورو برمون چه خبره.

• soheyla

maryamlondon1,

سلام و سپاس :46: .
    خدا واقعاً به دادمون برسه . طفلکیا همشون خردسال بودن .
    خداوند خودش بهمون کمک کنه و به دادمون برسه :48: .
    وقتی خدا نظرش و از رو بنده هاش برداره این اتفاقات طبیعیه ... :87:

• maryamlondon1

نقل قول: levrone
    اینا همه تلنگریه واسه بیدار کردن ما که دورو برمون چه خبره.

چه فایده بهروز جان روز به روز وضع داره بدتر میشه :2:
    نقل قول: soheyla
    وقتی خدا نظرش و از رو بنده هاش برداره این اتفاقات طبیعیه ...

لعنت به مافیای مواد :14:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: