₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » راه‌حل جالب محمدرضا شجریان برای انتشار آثارش بدون مجوز ارشاد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » راه‌حل جالب محمدرضا شجریان برای انتشار آثارش بدون مجوز ارشاد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

راه‌حل جالب محمدرضا شجریان برای انتشار آثارش بدون مجوز ارشاد

566 بازدید، 10 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

راه‌حل جالب محمدرضا شجریان برای انتشار آثارش بدون مجوز ارشاد

تصویر در دسترس نیست

آثارم رد نشده، جواب نمی‌دهند! توضیحی ندارند و اصلا جواب‌مان را نمی‌دهند. ما هم کار خودمان را می‌کنیم به هر حال این مسئولیت فعلا در اختیار این آقایان است و آنها هم....

استاد آواز ایران گفت: ما کار خود را ادامه می‌دهیم، اینجا نشد، جای دیگر!
    به گزارش «24»، روند دریافت مجوز آثار جدید محمدرضا شجریان، صدای او را درآورده است به طوری که معتقد است ارشاد جواب درستی به آنها نمی‌دهد برای همین سی‌دی‌هایش را در خارج کشور منتشر می‌کند.
    وی درباره ردشدن آثارش در وزارت ارشاد با اشاره به معطلی در گرفتن مجوز آثار جدیدش می‌گوید: «آثارم رد نشده، جواب نمی‌دهند! توضیحی ندارند و اصلا جواب‌مان را نمی‌دهند. ما هم کار خودمان را می‌کنیم به هر حال این مسئولیت فعلا در اختیار این آقایان است و آنها هم سلیقه خودشان را دارند. به هر حال ما باید کار خودمان را انجام دهیم و مردم در خارج هم از این کارها استقبال می‌کنند.»
    شجریان درباره کپی آثار قبلی‌اش هم نکات جالبی دارد و می‌گوید: «آنها منتشر می‌شوند ما هم اگر منتشر نکنیم، دیگران کپی می‌کنند و به دست مردم می‌رسانند! طبق محاسبات ما، تنها 8درصد از آلبوم‌هایی که در دست مردم است، ما تولید کرده‌ایم و بالای 90درصد آنها کپی شده و دست به دست گشته است!»
    بنابر گزارش 24، محمدرضا شجریان که از اعطای مجوز برگزاری کنسرت در داخل کشور ناامید است، یک تور اروپایی را با گروه شهناز در مهرماه آغاز خواهد کرد.

• ژنرال

اخرین آلبوم استاد شجریان چند وقت پیش، بعد از معطلی زیاد، مجوز انتشار گرفت.

• دلشاد

من عاشق آهنگهاشم :1:
    برات آهنگشو گذاشتم :3:

• levrone

من که تا حالا دو بار سی دی اورجینال آهنگاشو خریدم. هر کدوم از ما میتونیم با خرید یکی از سی دی هاش، استاد رو در گستردن هنرش در پهنه ایران عزیز یاری کنیم.
    خیلی دوسش دارم.

• bijjan

واقعا" مسخرست آقای شجریان باید آلبومه زیرزمینی بده برون :14:

• پری سا

خدا حفظش کنه حیلی دوستشون دارم
    راستی تو برنامه موزیک میگفتن البوم جدیدیشون مجوزگرفته

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: