₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » دلیل ارتباط زنان متاهل با پسران مجرد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » دلیل ارتباط زنان متاهل با پسران مجرد
1 2

بدون عکس

دلیل ارتباط زنان متاهل با پسران مجرد

1777 بازدید، 36 پست، نویسنده: maryamlondon1

• soheyla

maryamlondon1,

سلام .
    نقل قول: maryamlondon1
    خواهش میکنم تو این موضوع فکر نکن :53: هرچه به مادر شوهرت محبت کنی :8: بیشتر تو دل شوهرت جا پیدا میکنی :90: ..مطمئن باش شوهرت از حیله ومکر تو اگاه است ولی به روی خودش نمیاره .. :2:

نظرتون کاملاً درسته :39: . ازتون سپاسگزارم :46:.
    بزرگترین تفریح ما اینه که با ظرافت خاصی پشت سر مادر همسرم صحبت کنم و اداش و دربیارم . همسرم از بس میخنده از حال میره . بیشتر وقتها برای مادرش تعریف میکنه که چیا پشت سرش میگم و حسابی من و ضایع میکنه :99: . ولی مادرش هم به دل نمیگیره و میخنده . میگه عیبی نداره عروسه دیگه . نمیشه کاریش کرد :4: .
    همسرم میدونه که جدی نیست . بیشتر جنبه شوخی داره . حیله و مکری درکار نیست . چون بلد نیستم و تو این یه موضوع حسابی کم میارم 854 .

• maryamlondon1

نقل قول: soheyla
    بزرگترین تفریح ما اینه که با ظرافت خاصی پشت سر مادر همسرم صحبت کنم و اداش و دربیارم . همسرم از بس میخنده از حال میره . بیشتر وقتها برای مادرش تعریف میکنه که چیا پشت سرش میگم و حسابی من و ضایع میکنه . ولی مادرش هم به دل نمیگیره و میخنده . میگه عیبی نداره عروسه دیگه . نمیشه کاریش کرد .
    همسرم میدونه که جدی نیست . بیشتر جنبه شوخی داره . حیله و مکری درکار نیست . چون بلد نیستم و تو این یه موضوع حسابی کم میارم

وای خدای من چه شیطونی :23: تورا خدا هرچه اون بدی کنه تو در حقش خوبی کن از خدا پاداشش میگیری :8: ای کاش میتونستم برات بنویسم چه از دست مادر شوهر کشیدم ولی همیشه کوتاه میامدم ولی در مقابل گذشت وفداکاریم پاداش گرفتم
    .میگن تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابت دهد باز

• mz56mz

كى پشت مادر شوهر ها حرف زده ؟هااااااااااااااااااااااااااااااااااان 315 245

• ماهی

ولی در کل به نظر من کسی که خیانت می کنه تحت هر شرایطی باشه این کارو می کنه و بالاخره دلیل و عذرش رو پیدا می کنه.واگر آدم پشتوانه خانوادگی داشته باشه چه زن چه مرد این کارو نمی کنه. :1:

• پری سا

نقل قول: ماهی
    ولی در کل به نظر من کسی که خیانت می کنه تحت هر شرایطی باشه این کارو می کنه و بالاخره دلیل و عذرش رو پیدا می کنه.واگر آدم پشتوانه خانوادگی داشته باشه چه زن چه مرد این کارو نمی کنه.

286
    ماهی جان چند روزه خیلی کم پیدایی

• ماهی

نقل قول: پری سا
    ماهی جان چند روزه خیلی کم پیدایی

فدای تو بشم خوشگلم :6:
    راستش چند روزی همه چی قاطی پاتی شده...یه ضرب المثل شیرازی می گه : سِــپــِـلـِشت آید و زن زاید و مهمان ز در آید :83:
    خیلی خسته ام :44:

• محسن صائب

چندی قبل پسری 23ساله تعریف میکرد
    2ماه هست که با زنی شوهر دار 20 ساله اشنا شدم ازش پرسیدم شوهر این زن بهش خیانت کرده ، معتاد هست ، بد اخلاق هست ، جواب منفی بود در این مدت کار این دوتا خیلی بالا گرفته بود تلفن هر روزه و سکس هفته ای چند بار
    نظر منو پرسید
    بهش گفتم من کاری به اخلاقیات ندارم
    راهی که تو در اون قرار گرفتی اگر اینطوری که تو میگی اینهمه دلبستگی براتون پیدا شده
    2 سرانجام داره
    یا همسر این زن متوجه میشه و بلایی سرت میاره
    یا تو مجبور میشی یک جوری همسر این زن رو از سر راهت برداری
    کلی صحبت کردیم
    ولی متاسفانه رابطه قطع نشد
    4شنبه دوباره امد
    خیلی نگران و ناراحت بود
    میگفت دیروز این زن بهم گفته بیا یکنفر رو پیدا کن تا بیاد شوهر منو سر به نیست کنه تا من بتونم به وصال تو برسم :2:
    خدا اخر و عاقبت ما ادمها رو بخیر بگذرونه

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    خدا اخر و عاقبت ما ادمها رو بخیر بگذرونه

وای خدا چه وحشتناک

• KuRoSh

ویروسی هست که همه دچارش شدن و هیچ آنتی ویروسی هم براش نیست جز جلو گیری کردن از نفس بد انسانی :2:

• ژنرال

نقل قول: maryamlondon1
    تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابت دهد باز

خوب شما تو عراق دجله دارین، بقیه که ندارن :4:

• پری سا

نقل قول: ماهی
    فدای تو بشم خوشگلم
    راستش چند روزی همه چی قاطی پاتی شده...یه ضرب المثل شیرازی می گه : سِــپــِـلـِشت آید و زن زاید و مهمان ز در آید
    خیلی خسته ام

خدا نکنه ماهی جونم :6:
    خسته نباشی :11:

• masod

الهام, [b] -جالب بود. تشکر

• maryamlondon1

[quote=mz56mz]كى پشت مادر شوهر ها حرف زده ؟هااااااااااااااااااااااااااااااااااان [/quote]
    من نبود دادش محمود :68:
    [quolte=ماهی]ولی در کل به نظر من کسی که خیانت می کنه تحت هر شرایطی باشه این کارو می کنه و بالاخره دلیل و عذرش رو پیدا می کنه.واگر آدم پشتوانه خانوادگی داشته باشه چه زن چه مرد این کارو نمی کنه.[/quote]
    انسان هروقت خلاف میکنه .برا خودش عذر وبهانه میتراشه .یعنی عذر بدتر از گناه وخدا همه را براه راست هدایت کنه :6:
    پری سا,
    :8:

• maryamlondon1

نقل قول: محسن صائب
    میگفت دیروز این زن بهم گفته بیا یکنفر رو پیدا کن تا بیاد شوهر منو سر به نیست کنه تا من بتونم به وصال تو برسم

خدایا به بندگانت رحم کن وعجل علی ظهور صاحب العصر ولزمان (عج)
    نقل قول: کوروش فسقلی
    ویروسی هست که همه دچارش شدن و هیچ آنتی ویروسی هم براش نیست جز جلو گیری کردن از نفس بد انسانی

وَمَا أُبَرِّئُ نَفْسِي إِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّيَ إِنَّ رَبِّي غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿۵۳﴾
    و من نفس خود را تبرئه نمى‏كنم چرا كه نفس قطعا به بدى امر مى‏كند مگر كسى را كه خدا رحم كند زيرا پروردگار من آمرزنده مهربان است (۵۳)
    نقل قول: ژنرال
    خوب شما تو عراق دجله دارین، بقیه که ندارن

خوب شما تو زاینده رود یا تو کارون بنداز :4:
    نقل قول: masod
    الهام, [b] -جالب بود. تشکر

الهام :13:

• بچه مثبت

خدایا! راه راست رو به سمت ما کج کن :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1