ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
طلاق زن جوان برای شركت در مسابقه گوگوش آکادمی
bijjan
وی ادامه داد: زمانی كه به عقد همسرم درآمدم ۲۴ سال سن داشتم و از همان ابتدا به او گفته بودم كه به خوانندگی علاقمند هستم و دوست دارم فرصتی در این زمینه برایم فراهم شود تا از آن نهایت استفاده را ببرم.
این زن جوان كه ۲۸ سال سن داشت، خاطرنشان كرد: اوایل خواهان جدایی از همسرم نبودم فقط تقاضای گرفتن مهریهام را داشتم، اما همسرم از پرداختن حق و حقوقم خودداری كرد و من به ناچار برای دریافت مهریهام، درخواست طلاق را به دادگاه ارائه كردم تا بتوانم به آروزهایم دست پیدا كنم.
شوهر این زن كه ۳۲ سال سن داشت در ادامه گفت: غیرت من اجازه نمیدهد مهریه همسرم را پرداخت كنم كه او بتواند با پول آنها در مسابقه موسیقی یك شبكهی ماهوارهای شركت كند، من به همسرم علاقمند هستم و نمیخواهم او وارد منجلابی شود كه خودش از آن بیخبر است.
وی افزود: همسرم صدای خوبی دارد اما من نمیتوانم همانند دیگر مردان به او اجازه دهم تا در برنامهی موسیقی یك شبكه ماهوارهای شركت كند، حتی حاضرم به دلیل نپرداختن مهریه راهی زندان شوم اما همسرم وارد این عرصه نشود.
زن جوان در پاسخ به پرسش قاضی دادگاه مبنی بر اینكه آیا شركت در چنین مسابقهای ارزش از بین بردن زندگی زناشویی را دارد؟ عنوان كرد: یكی از بزرگترین آرزوهای من شركت در این مسابقه است حتی اگر نتوانم، برنده آن باشم، حتی از همسرم خواستم در این سفر مرا همراهی كند تا دیگر نگرانی در میان نباشد اما او این حرف مرا نیز قبول نمیكند.
مرد جوان در ادامه اظهاركرد: همسر به دلیل اینكه ظاهری زیبا دارد اگر وارد آن مسابقه شود محال است به كشورش بازگردد، ایرانی بودن من قبول نمیكند كه به همسرم اجازه چنین كاری را بدهم.
قاضی دادگاه بعد از شنیدن اظهارات طرفین حكمی مبنی بر طلاق صادر نكرد و ادامه رسیدگی به پرونده را به جلسهی آینده موكول كرد.
الهام
اگه رفتي اون ور يه بلايي سرت اومد به غلط كردن افتادي ميتوني جبران كني؟
آدم به خاطر بعضي چيزا كه نمياد زندگيشو ول كنه
با آرامش خيلي چيزا حل ميشه
بهونه
خوب بابا این زن هم انسان خودش میخواد بره شرکت کنه شوهرش برده نگرفته که
مرسی
دلشاد
زنی که به خاطر مسابقه خوانندگی درخواست طلاق بده بهتره بی شوهر شه تا دیگه حوس گوگوش شدن به سرش نزنه
gilas
پری سا
بهونه
منم با گیلاس جان موافقم راهش طلاق نیست
Mahboob
می خواد طلاق بگیره بره آکادمی گوگوش
یعنی واقعا
levrone
نخبه
maryamlondon1
حورا
ژنرال
aac198000
soheyla
سلام و سپاس
هر شخصی تو زندگیش آرزوهائی داره . یه سری آرزوی دست یافتنی و یه سری آرزوی محال .
مطمئناً زندگی زیبائی نداشتن که یه همچین مسئله ای تونسته اونارو تا پای طلاق بکشونه
اگه از دید یه زن به این ماجرا نگاه کنیم ، خانمه حق داره . به خاطر احساسی بودن خانمها نمیتونن از یه سری آرزوهاشون بگذرن
اگه از دید یه آقا به این مسئله نگاه کنیم ، نمیشه همسرش و طلاق بده و مهریه شو هم پرداخت کنه تا خانم بره دنبال عشق و حالش . فکرش و بکنید اگه روزی تصویر این خانم از از ماهواره پخش بشه و اطرافیان و دوستانشون ببینن چه حالی به این آقا دست میده . غرور و شخصیتش زیر سوال میره . و به قول ترک ها کمر یه مرد بشکنه خیالی نیست ، غرورشه که نباید بشکنه
واقعاً برای این خانم متأسفم که تو همچین شرایطی گیر کرده
فکرش و بکنید بره اونور و تو این مسابقه برنده هم نشه . اونوقته که این خواب شیرین تبدیل به کابوسی میشه و ...
mojde
Life Dream
METALLICA
اگه پولشونم نمیرسه ، بره توو حموم بخونه انقد بخونه تا جونش دراد ، توو حموم صدا اکو داره زنه حس گوگوش بودن بهش دست میده
ماهی
ممنون بی جان جان
star night
hadi04
این روزا زندگیا خیلی پوشالی شده
مطمئنا اینا زندگی خوبی نداشتن که یه همچین بهونه ی مزخرفی تونسته تا نا کجا آباد بکشوندشون
اکادمی گوگوش خیلی هم معتبر نیست که مردم بخوان واسش دست و پا خورد کنن و زندگی از هم بپاشونن راه خواننده شدن هم حتی اگر اول بشن توی اون مسابقه این نیست خوب بره مثل هزاران خانوم که با این مشکلات توی ایران دارن توی رشته موسیقی و آموزشگاه ها کار میکنن اونجا ادامه بده با اعصاب و آبروی ایل و طایفش هم بازی نکنه
چندتایی از اجراهای این اکادمی رو دنبال کردم خدایی دوستان تصور کنید مثلا همکار اون آقا نشسته جلوی تلویزیون و داره این مسابقه رو تماشا میکنه بعد این خانوم بدون حجاب و مثلا با یه لباس نیمه برهنه بیاد اواز بخونه و ایشون ببینه خدایی با انصاف باشید اون آقا شوهر خانومه چه حالی میشه غیر از اینه که باید بره بمیره؟برای یه مرد ایرانی خیلی سخته این رو قبول کنه به دین و آیین هم ربطی نداره این به فرهنگ ما ایرانی ها مربوطه البته تا وقتی زن و دخترهامون رو ناموس خودمون بدونیم وگرنه قضیه فرق میکنه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→