₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » طلاق زن جوان برای شركت در مسابقه گوگوش آکادمی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » طلاق زن جوان برای شركت در مسابقه گوگوش آکادمی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

طلاق زن جوان برای شركت در مسابقه گوگوش آکادمی

1576 بازدید، 25 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

به گزارش قشم دیلی به نقل از ایسنا، زنی با حضور در دادگاه خانواده ضمن ارائه درخواست طلاق، خطاب به قاضی، گفت: از دوران كودكی به خواندن علاقمند بوده‌ام از دوران دبستان در سرودهای مدرسه شركت می‌كردم و خیلی از افراد خانواده‌ام در این زمینه مشوق من بوده‌اند.

وی ادامه داد: زمانی كه به عقد همسرم درآمدم ۲۴ سال سن داشتم و از همان ابتدا به او گفته بودم كه به خوانندگی علاقمند هستم و دوست دارم فرصتی در این زمینه برایم فراهم شود تا از آن نهایت استفاده را ببرم.

این زن جوان كه ۲۸ سال سن داشت، خاطرنشان كرد: اوایل خواهان جدایی از همسرم نبودم فقط تقاضای گرفتن مهریه‌ام را داشتم، اما همسرم از پرداختن حق و حقوقم خودداری كرد و من به ناچار برای دریافت مهریه‌ام، درخواست طلاق را به دادگاه ارائه كردم تا بتوانم به آروزهایم دست پیدا كنم.

شوهر این زن كه ۳۲ سال سن داشت در ادامه گفت: غیرت من اجازه نمی‌دهد مهریه همسرم را پرداخت كنم كه او بتواند با پول آنها در مسابقه موسیقی یك شبكه‌ی ماهواره‌ای شركت كند، من به همسرم علاقمند هستم و نمی‌خواهم او وارد منجلابی شود كه خودش از آن بی‌خبر است.

وی افزود: همسرم صدای خوبی دارد اما من نمی‌توانم همانند دیگر مردان به او اجازه دهم تا در برنامه‌ی موسیقی یك شبكه ماهواره‌ای شركت كند، حتی حاضرم به دلیل نپرداختن مهریه راهی زندان شوم اما همسرم وارد این عرصه نشود.

زن جوان در پاسخ به پرسش قاضی دادگاه مبنی بر اینكه آیا شركت در چنین مسابقه‌ای ارزش از بین بردن زندگی زناشویی را دارد؟ عنوان كرد: یكی از بزرگترین آرزوهای من شركت در این مسابقه است حتی اگر نتوانم، برنده آن باشم، حتی از همسرم خواستم در این سفر مرا همراهی كند تا دیگر نگرانی در میان نباشد اما او این حرف مرا نیز قبول نمی‌كند.

مرد جوان در ادامه اظهاركرد: همسر به دلیل اینكه ظاهری زیبا دارد اگر وارد آن مسابقه شود محال است به كشورش بازگردد، ایرانی بودن من قبول نمی‌كند كه به همسرم اجازه چنین كاری را بدهم.

قاضی دادگاه بعد از شنیدن اظهارات طرفین حكمی مبنی بر طلاق صادر نكرد و ادامه رسیدگی به پرونده را به جلسه‌ی آینده موكول كرد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• الهام

خوب بيچاره مرده چيكار كنه!!!راس ميگه ديگه!!! 390
    اگه رفتي اون ور يه بلايي سرت اومد به غلط كردن افتادي ميتوني جبران كني؟ 368
    آدم به خاطر بعضي چيزا كه نمياد زندگيشو ول كنه 362
    با آرامش خيلي چيزا حل ميشه 1248

• بهونه

نقل قول: bijjan
    زن جوان در پاسخ به پرسش قاضی دادگاه مبنی بر اینكه آیا شركت در چنین مسابقه‌ای ارزش از بین بردن زندگی زناشویی را دارد؟ عنوان كرد: یكی از بزرگترین آرزوهای من شركت در این مسابقه است حتی اگر نتوانم، برنده آن باشم، حتی از همسرم خواستم در این سفر مرا همراهی كند تا دیگر نگرانی در میان نباشد اما او این حرف مرا نیز قبول نمی‌كند.

خوب بابا این زن هم انسان خودش میخواد بره شرکت کنه شوهرش برده نگرفته که 362
    مرسی386

• دلشاد

طلاق زن جوان برای شركت در مسابقه گوگوش آکادمی

زنی که به خاطر مسابقه خوانندگی درخواست طلاق بده بهتره بی شوهر شه تا دیگه حوس گوگوش شدن به سرش نزنه :4:

• gilas

چی بگم خوب زنه حق داره اما طلاق راهش نیست :32:

• پری سا

نقل قول: بهونه
    خوب بابا این زن هم انسان خودش میخواد بره شرکت کنه شوهرش برده نگرفته که

بهونه :39:

منم با گیلاس جان موافقم راهش طلاق نیست

• Mahboob

والله من الآن این شکلیم دروغم نمی گم 568

می خواد طلاق بگیره بره آکادمی گوگوش 597

یعنی واقعا 594

• levrone

• maryamlondon1

چه بگم اگه بگم شاید به مذاق بعضی ها خوش نیاد پس بهتره :31:

• حورا

با کمی درایت میتونست از تجربیات دیگران استفاده کنه و مورد تجربه !!! واقع نشه .حیفه یه زندگی خوب فدای آرزوهای پوشالی بشه :12:

• ژنرال

به نظر من بهتره برن پیش گوگوش باهاش مشورت کنن :24:

• aac198000

قاضی دادگاه بعد از شنیدن اظهارات طرفین حكمی مبنی بر طلاق صادر نكرد و ادامه رسیدگی به پرونده را به جلسه‌ی آینده موكول كرد.

:66:

• soheyla

bijjan,

سلام و سپاس :46: .
    هر شخصی تو زندگیش آرزوهائی داره . یه سری آرزوی دست یافتنی و یه سری آرزوی محال .
    مطمئناً زندگی زیبائی نداشتن که یه همچین مسئله ای تونسته اونارو تا پای طلاق بکشونه :87: .
    اگه از دید یه زن به این ماجرا نگاه کنیم ، خانمه حق داره . به خاطر احساسی بودن خانمها نمیتونن از یه سری آرزوهاشون بگذرن :66: .
    اگه از دید یه آقا به این مسئله نگاه کنیم ، نمیشه همسرش و طلاق بده و مهریه شو هم پرداخت کنه تا خانم بره دنبال عشق و حالش . فکرش و بکنید اگه روزی تصویر این خانم از از ماهواره پخش بشه و اطرافیان و دوستانشون ببینن چه حالی به این آقا دست میده . غرور و شخصیتش زیر سوال میره . و به قول ترک ها کمر یه مرد بشکنه خیالی نیست ، غرورشه که نباید بشکنه 286 .
    واقعاً برای این خانم متأسفم که تو همچین شرایطی گیر کرده :2: .
    فکرش و بکنید بره اونور و تو این مسابقه برنده هم نشه . اونوقته که این خواب شیرین تبدیل به کابوسی میشه و ...

• mojde

من هرچقدرم كه يكيو دوست داشته باشم اون به زور نگه نميدارم همه راهنماييها رو ميكنم اما اگه ميخواد بره به سلامت چون زندگي زوري فايده نداره و اون آقا داره اشتباه مبكنه كه خانوم رو به زور نگه ميداره مگر اينكه اون و قانع كنه يا باها بره

• Life Dream

با دلشاد موافقم، يعني خاك وچوكش با اين ارزوي احمقانش كه حاضره زندگيشو براش فنا كنه!!!! :99:

• METALLICA

خب عینه آدمیزاد با شوهرش بره شرکت کنه و برگرده ،
    اگه پولشونم نمیرسه ، بره توو حموم بخونه انقد بخونه تا جونش دراد ، توو حموم صدا اکو داره زنه حس گوگوش بودن بهش دست میده 849

• ماهی

بچه ها ! این اگر از زندگیش راضی بود دلش نمی اومد فناش کنه .قضاوت آسون نیست.اینو هم توی پرانتز داشته باشیم اگر اون آقا خودش خوش صدا بود و امکانشو داشت چطور رفتار می کرد؟ :1: در ضمن خوندن برای ما شاید یه چیز مسخره باشه.برای اون شاید خیلی لذت بخش و همه ی آرزوش باشه :1:
    ممنون بی جان جان :1:

• star night

حماقت نه تنها علف خوردن است 443 443 443 443 443

• hadi04

والا نمی دونم بخندم یا ....
    این روزا زندگیا خیلی پوشالی شده
    مطمئنا اینا زندگی خوبی نداشتن که یه همچین بهونه ی مزخرفی تونسته تا نا کجا آباد بکشوندشون
    اکادمی گوگوش خیلی هم معتبر نیست که مردم بخوان واسش دست و پا خورد کنن و زندگی از هم بپاشونن راه خواننده شدن هم حتی اگر اول بشن توی اون مسابقه این نیست خوب بره مثل هزاران خانوم که با این مشکلات توی ایران دارن توی رشته موسیقی و آموزشگاه ها کار میکنن اونجا ادامه بده با اعصاب و آبروی ایل و طایفش هم بازی نکنه
    چندتایی از اجراهای این اکادمی رو دنبال کردم خدایی دوستان تصور کنید مثلا همکار اون آقا نشسته جلوی تلویزیون و داره این مسابقه رو تماشا میکنه بعد این خانوم بدون حجاب و مثلا با یه لباس نیمه برهنه بیاد اواز بخونه و ایشون ببینه خدایی با انصاف باشید اون آقا شوهر خانومه چه حالی میشه غیر از اینه که باید بره بمیره؟برای یه مرد ایرانی خیلی سخته این رو قبول کنه به دین و آیین هم ربطی نداره این به فرهنگ ما ایرانی ها مربوطه البته تا وقتی زن و دخترهامون رو ناموس خودمون بدونیم وگرنه قضیه فرق میکنه

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: