₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » خیلی نامرده اون که بچه ش رو کتک می زنه ... بیا اینو بخون ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » خیلی نامرده اون که بچه ش رو کتک می زنه ... بیا اینو بخون ...

بدون عکس

خیلی نامرده اون که بچه ش رو کتک می زنه ... بیا اینو بخون ...

471 بازدید، 15 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

تنبيه بدني، كودكان را دروغگو مي‌كند

پروفسور ويكتوريا تالوار از دانشگاه مك گيل و دستيارش پروفسور كانگ لي از دانشگاه تورنتو در مطالعات خود دو گروه از كودكان را كه درگروه سني 3 و4 ساله بودند در شرايط مختلف با هم مقايسه كردند. گروه اول در يك مدرسه خصوصي ثبت‌نام شده بودند كه اين مدرسه به روش‌هاي سنتي مثل استفاده از تركه و فلك براي تنبيه دانش‌آموزان اداره مي‌شد.

گروه دوم نيز در يك مدرسه خصوصي ديگري ثبت نام شده بودند كه شيوه اداره آن با سيستم‌هاي آزادانه‌تر و با مقررات آسانتر بود. رفتار تك تك كودكان به طور جداگانه در هر دو مدرسه تحت مطالعه قرار گرفت.

به گزارش يونايتدپرس، در ادامه آزمايشات از كودكان خواسته شد در يك بازي «حدس بزن» شركت كنند. متخصصان كه در اين بازي با كودكان همراه بودند از آنها درخواست مي‌كردند كه وقتي در اتاق تنها هستند دزدكي به اسباب بازي كه داخل اتاق گذاشته شده بود، نگاه نكنند.

تقريبا اكثر كودكان وقتي تنها مي‌شدند به رغم توصيه متخصصان، اين كار را انجام مي‌دادند. اما نتايج ارزيابي‌ها معلوم كرد كودكاني كه در گروه اول يعني در مدرسه خصوصي با روش سنتي و تنبيهي ثبت‌نام كرده بودند در پاسخ به اين سوال كه آيا دزدكي اسباب بازي را ديده‌اند تقريبا همگي‌شان دروغ مي‌گفتند و جواب منفي مي‌دادند، در حالي كه كودكان در گروه دوم كه در مدرسه تنبيه نمي‌شدند، فقط حدود 50 درصد در مورد نگاه كردن به اسباب بازي دروغ مي‌گفتند.

بعلاوه معلوم شد كودكاني كه به دليل تنبيه شدن توانستند بار اول دروغ بگويند در پاسخ به سوالات بعدي درباره جزئيات و مشخصات اسباب‌بازي، خيلي بهتر پاسخ‌هاي غيرصحيح و فريب دهنده مي‌دادند تا معلوم نشود كه دروغ گفته‌اند.

اين مطالعه در مجله رشد كودك به چاپ رسيده است.

محبوبه : حالم از کسایی که دست رو بچه بلند می کنند به هم میخورهههههههههههههههه :14: و البته اون شخص رو میزنم سینه دیوار :94:

تصویر در دسترس نیست

• bijjan

یادش به خیر تو مدرسه دو سه بار تاپای کتک خوردن از ناظم مدرسه با اون خط کش 50 سانتیا رفتن ولی خوب آخرش قصر در رفتم!
    :4:

• دلشاد

مرسی محبوبه جان تصویرت فیلتر بود درستش کردم :3:

• الهام

چي بگم؟حتما وجدان ندارن 802

• نخبه

خو بچه ها گناه دارن نزنین :20:

• نخبه

خو بچه ها گناه دارن نزنین :20:

• maryamlondon1

بچه ها چرا باید کتک بخورن روش قهر کردن بهتر از کتک زدن :1:

• gilas

واقعا نامردن :14:

• حورا

جای ساحلکم خالی ... :79:

• soheyla

Mahboob,

سلام و سپاس :46: .
    مطلب مفیدی بود :72: .
    بچه رو هیچ وقت نباید زد :53: . فقط باید گازش گرفت :4: .
    با اینکه آدم عصبی ای هستم ولی هیچ وقت هیچ بچه ای و نزدم . اصلاً دلم نمیاد :2: .

• Life Dream

قبلاً خونده بودم، مرسي ابجي محبوب قهقرا سيتي منش :10:

• METALLICA

من چهارم ابتدایی با اینکه شاگرد اول بودم ولی همه ش از ناظممون خط کش میخوردم :17:
    نمایش یا پنهان متنآخه با خودم ترقه میبردم مدرسه مینداختم توی کلاس :4:
    یَک صدای خفنی میداد که نگو :74:

• ژنرال

بعضی بچه های زیادی تخس و شیطون رو باید با اردنگی زد زیر ماتحتش!

• ماهی

نقل قول: Mahboob
    تنبيه بدني، كودكان را دروغگو مي‌كند

کاملا درسته :110:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: