ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
وای چقدر عالی میشه....
اگه نقاشی منو قبول داشته باشی مجی گلو
شیر دوشیدن یا مشک زدن خیلی خوشگله...
چقدر دلم هوای طبیعت کرده
نخبه
شما امروز دلت هوای همه چیو کرده.. یه بار میگی دلم هوای زیارت کرده یه بار میگی دلم هوای طبیعت کرده.. یهو بگو ویار ددر رفتن داری
Kishe Mehr
ماهی,
بزرگترین آرشیو عکسهای قشقایی رو میتونید از دکتر منوچه کیانی گیر بیارید. اگه خواستید میتونم شماره تلفن و ادرس منزل ایشون رو بدم. البته فکر نکنم از چهره ی زنهای قشقایی بتونید عکسهای زیادی پیدا کنید چون معمولا این اجازه رو به کسی نمیدن
Kishe Mehr
اختیار داری ماهی گلی گل گلو... باعث افتخاره
اره خیلی قشنگه
اونجا که گفتم بیان منو زیارت کنن اینجا هم که دوست دارند عشایر رو ببینند بیان باهم بریم عشایر رو زیارت کنیم تا با یک تیر دو نشون رو زده باشن
ماهی
به خدا بس که خسته ام
واقعا دلم سفر می خواد ولی حالا حالا ها نمی تونم برم.این آموزش پرورش پدر مامان بابا های بیچاره رو در می آره
مرسی مجی جان.سایتشونو دیدم ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم
راستش دلم می خواد برم خودم اون طرحی رو که می خوام پیاده کنم و عکس بگیرم.می تونم از خواهرم برا مدل استفاده کنم.اما خب این کارا یه همت درست و حسابی می خواد...خدا روچه دیدی شاید یه روزی کمی وقت برای خودم پیدا کردم.فکر کنم طرفای عید سرسبز باشه و برای عکس گرفتن مناسب باشه.آره؟
ممنون داداش مجی .شماره تلفن دکتر کیانی هم برام پیغام کنی ممنون میشم..
نخبه
اموزش و پرورش روزهای پنجشنبه رو برای بچه های ابتدائی تعطیل کرده مگه اونجا بچه ها تعطیل نیستن؟
KuRoSh
خدا نصیبمون کنه یدونه از این خانوم ها رو
hadi04
بله مجتبی جان عکس اولی دختر قشقاییه چون زیبا بود گذاشتم البته اوضاع اینترنتم زیاد جالب نیست دائم قطع میشه نتونستم بیشتر عکس بذارم
اینم یه عکس بختیاری که کار خانوم فریبا شادیان پور هست خیلی زیباست
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم تقدیم به ماهی عزیز که دلش هوای طبیعت کرده
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
من که نمیتونم اهنگو گوش بدم
چرا؟
خیلی دوست دارم فرصتی پیش بیاد و چند روزی در کنار عشایر باشم
ماهی
آره..اداره امور عشایری اینجا نزدیک منه...می بینم همشون ماشالله کمتر از رونیز و پرادو و سانتافه زیر پاشون نیست...
مدرسه پسر من از این مدرسه های عحیب غریبه که بابای بچه ها رو در می آرن
پسرم دوشنبه ها تعطیله ولی بازم براشون کلاس می گذارن .تازه دوشنبه ها سرویس نداره خودم هی باید ببرم و بیارمش.کلاس زبان و موسیقیشم که هست.آقا تنیسشونم نباید قطع شه این وسط
چقدر قشنگه
دلم گرفت یهو
Kishe Mehr
البته اطراف همین شیرازم عشایر کوچ نشین هر از گاهی میان. یعنی وقت بین قشلاق و ییلاقشون که میخوان از شیراز رد بشن میتونی از این موقعیت استفاده کنی. اطراف قره آقاج و سیاخ دارنگون می تونی بیابی. البته فصل بهار اگه بتونی پیدا کنی که اینطرفا سبز باشه شانس اوردی وگرنه باید الان بری اطراف چنارشاهیجان و کنارتخته و...
خواهش میشه آبجی ماهی گلی گل گلو
نیدونم
خدا رو چی دیدی شایدم یه روزی یه سورپرایزی گذاشتیم همگی رفتیم
چی بگم والله... اگه بگم قشقایی ها مظلوم ترین قشر این کشور هستند بی جهت نگفتم
ماهی
مشکل اینه که براش وقت نمی گذارم...و این خیلی بده...
نمی دونم من ظاهر امر رو دیدم توش خبر ندارم چی می گذره ...
ولی حیفه که زندگیشون داره شهر نشینی میشه...
levrone
منم دوست میدارم!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→