₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » لر هميشه با صفا بي...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » لر هميشه با صفا بي...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

لر هميشه با صفا بي...

1023 بازدید، 33 پست، نویسنده: hadi04

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    هر موقع رفتم اون طرفا عکس اختصاصی میگیرم واسه ماهی گلی گل گلو نقاشیشو بکش البته اگه تونستی یکی هم واسه خودم بکش :9:

وای چقدر عالی میشه.... :93:
    اگه نقاشی منو قبول داشته باشی مجی گلو :9:
    شیر دوشیدن یا مشک زدن خیلی خوشگله... :65:
    چقدر دلم هوای طبیعت کرده :20:

• نخبه

نقل قول: ماهی
    چقدر دلم هوای طبیعت کرده :20:

شما امروز دلت هوای همه چیو کرده.. یه بار میگی دلم هوای زیارت کرده یه بار میگی دلم هوای طبیعت کرده.. یهو بگو ویار ددر رفتن داری :23:

• Kishe Mehr

اون عکس اولیه قطعا یک زن قشقایی هست چون تا مقداری که از طرح و نقش قالی ها و پشتی ها و مفرش ها و... که سر در میارم این طرحها و نقوش مختص قشقایی هاست. اتفاقا مدتی بود میخوستم در این زمینه ا تاپیک بزنم وقت نمیشد. ولی در اسرع وقت این کار رو میکنم.

ماهی,
    بزرگترین آرشیو عکسهای قشقایی رو میتونید از دکتر منوچه کیانی گیر بیارید. اگه خواستید میتونم شماره تلفن و ادرس منزل ایشون رو بدم. البته فکر نکنم از چهره ی زنهای قشقایی بتونید عکسهای زیادی پیدا کنید چون معمولا این اجازه رو به کسی نمیدن :1:

• Kishe Mehr

اگه نقاشی منو قبول داشته باشی مجی گلو :9:

اختیار داری ماهی گلی گل گلو... باعث افتخاره :9:
    شیر دوشیدن یا مشک زدن خیلی خوشگله... :65:

اره خیلی قشنگه :65: حالا من که از دوران کودکی چندبار پیش عشایر رفتم و خاطره دارم برام خیلی جذابتره :65: هرچند تقریبا دیگه این زندگی داره به شهرنشینی تبدیل میشه :17: ولی بازم اگه فرصت بشه سفرهای اینطوری میریم :1:

نقل قول: نخبه
    شما امروز دلت هوای همه چیو کرده.. یه بار میگی دلم هوای زیارت کرده یه بار میگی دلم هوای طبیعت کرده.. یهو بگو ویار ددر رفتن داری :23:

اونجا که گفتم بیان منو زیارت کنن اینجا هم که دوست دارند عشایر رو ببینند بیان باهم بریم عشایر رو زیارت کنیم تا با یک تیر دو نشون رو زده باشن :23:

• ماهی

شما امروز دلت هوای همه چیو کرده.. یه بار میگی دلم هوای زیارت کرده یه بار میگی دلم هوای طبیعت کرده.. یهو بگو ویار ددر رفتن داری

:23:
    به خدا بس که خسته ام :2:
    واقعا دلم سفر می خواد ولی حالا حالا ها نمی تونم برم.این آموزش پرورش پدر مامان بابا های بیچاره رو در می آره :66:
    زرگترین آرشیو عکسهای قشقایی رو میتونید از دکتر منوچه کیانی گیر بیارید. اگه خواستید میتونم شماره تلفن و ادرس منزل ایشون رو بدم. البته فکر نکنم از چهره ی زنهای قشقایی بتونید عکسهای زیادی پیدا کنید چون معمولا این اجازه رو به کسی نمیدن :1:

مرسی مجی جان.سایتشونو دیدم ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم :1:
    راستش دلم می خواد برم خودم اون طرحی رو که می خوام پیاده کنم و عکس بگیرم.می تونم از خواهرم برا مدل استفاده کنم.اما خب این کارا یه همت درست و حسابی می خواد...خدا روچه دیدی شاید یه روزی کمی وقت برای خودم پیدا کردم.فکر کنم طرفای عید سرسبز باشه و برای عکس گرفتن مناسب باشه.آره؟ :37:
    ممنون داداش مجی .شماره تلفن دکتر کیانی هم برام پیغام کنی ممنون میشم.. :1:

• نخبه

واقعا دلم سفر می خواد ولی حالا حالا ها نمی تونم برم.این آموزش پرورش پدر مامان بابا های بیچاره رو در می آره

اموزش و پرورش روزهای پنجشنبه رو برای بچه های ابتدائی تعطیل کرده مگه اونجا بچه ها تعطیل نیستن؟

• KuRoSh

این عکس رو دیده بودم خیلی قشنگه :65:
    خدا نصیبمون کنه یدونه از این خانوم ها رو :4:

• hadi04

ممنون از دوستانی که از تاپیک دیدن کردن
    بله مجتبی جان عکس اولی دختر قشقاییه چون زیبا بود گذاشتم البته اوضاع اینترنتم زیاد جالب نیست دائم قطع میشه نتونستم بیشتر عکس بذارم

اینم یه عکس بختیاری که کار خانوم فریبا شادیان پور هست خیلی زیباست

تصویر در دسترس نیست

اینم تقدیم به ماهی عزیز که دلش هوای طبیعت کرده

تصویر در دسترس نیست

• ژنرال

ژنرال,
    من که نمیتونم اهنگو گوش بدم :2:

چرا؟ :17:

اره خیلی قشنگه :65: حالا من که از دوران کودکی چندبار پیش عشایر رفتم و خاطره دارم برام خیلی جذابتره :65: هرچند تقریبا دیگه این زندگی داره به شهرنشینی تبدیل میشه :17:

خیلی دوست دارم فرصتی پیش بیاد و چند روزی در کنار عشایر باشم :65:

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    هرچند تقریبا دیگه این زندگی داره به شهرنشینی تبدیل میشه :17:

آره..اداره امور عشایری اینجا نزدیک منه...می بینم همشون ماشالله کمتر از رونیز و پرادو و سانتافه زیر پاشون نیست... :1:
    اموزش و پرورش روزهای پنجشنبه رو برای بچه های ابتدائی تعطیل کرده مگه اونجا بچه ها تعطیل نیستن؟

مدرسه پسر من از این مدرسه های عحیب غریبه که بابای بچه ها رو در می آرن :62: االبته ماشالله اون خودش انرژی داره.من بیچاره دارم می پوکم :83:
    پسرم دوشنبه ها تعطیله ولی بازم براشون کلاس می گذارن .تازه دوشنبه ها سرویس نداره خودم هی باید ببرم و بیارمش.کلاس زبان و موسیقیشم که هست.آقا تنیسشونم نباید قطع شه این وسط :28:
    نقل قول: hadi04
    اینم تقدیم به ماهی عزیز که دلش هوای طبیعت کرده

چقدر قشنگه :65: ممنون آرسام عزیز :8:
    دلم گرفت یهو :2: :79:

• Kishe Mehr

راستش دلم می خواد برم خودم اون طرحی رو که می خوام پیاده کنم و عکس بگیرم.می تونم از خواهرم برا مدل استفاده کنم.اما خب این کارا یه همت درست و حسابی می خواد...خدا روچه دیدی شاید یه روزی کمی وقت برای خودم پیدا کردم.فکر کنم طرفای عید سرسبز باشه و برای عکس گرفتن مناسب باشه.آره؟ :37:

البته اطراف همین شیرازم عشایر کوچ نشین هر از گاهی میان. یعنی وقت بین قشلاق و ییلاقشون که میخوان از شیراز رد بشن میتونی از این موقعیت استفاده کنی. اطراف قره آقاج و سیاخ دارنگون می تونی بیابی. البته فصل بهار اگه بتونی پیدا کنی که اینطرفا سبز باشه شانس اوردی وگرنه باید الان بری اطراف چنارشاهیجان و کنارتخته و...

ممنون داداش مجی .شماره تلفن دکتر کیانی هم برام پیغام کنی ممنون میشم.. :1:

خواهش میشه آبجی ماهی گلی گل گلو 311 چشم حتما :9:

نقل قول: ژنرال
    چرا؟ :17:

نیدونم :2:
    خیلی دوست دارم فرصتی پیش بیاد و چند روزی در کنار عشایر باشم :65:

خدا رو چی دیدی شایدم یه روزی یه سورپرایزی گذاشتیم همگی رفتیم :65:

آره..اداره امور عشایری اینجا نزدیک منه...می بینم همشون ماشالله کمتر از رونیز و پرادو و سانتافه زیر پاشون نیست... :1:

چی بگم والله... اگه بگم قشقایی ها مظلوم ترین قشر این کشور هستند بی جهت نگفتم :17:

• ماهی

البته اطراف همین شیرازم عشایر کوچ نشین هر از گاهی میان. یعنی وقت بین قشلاق و ییلاقشون که میخوان از شیراز رد بشن میتونی از این موقعیت استفاده کنی. اطراف قره آقاج و سیاخ دارنگون می تونی بیابی. البته فصل بهار اگه بتونی پیدا کنی که اینطرفا سبز باشه شانس اوردی وگرنه باید الان بری اطراف چنارشاهیجان و کنارتخته و...

مشکل اینه که براش وقت نمی گذارم...و این خیلی بده... :2: اما چاره ای ندارم...:2:
    اگه بگم قشقایی ها مظلوم ترین قشر این کشور هستند بی جهت نگفتم :17:

نمی دونم من ظاهر امر رو دیدم توش خبر ندارم چی می گذره ... :66:
    ولی حیفه که زندگیشون داره شهر نشینی میشه... :1:

• levrone

من بختیاری هارو خیلی دوست دارم.

منم دوست میدارم!

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: