₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » بيا تا فالت بگيرم یکشنبه 22 آبان 1390
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » بيا تا فالت بگيرم یکشنبه 22 آبان 1390
1 2

بدون عکس

بيا تا فالت بگيرم یکشنبه 22 آبان 1390

455 بازدید، 25 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

فروردین :
    در مورد موضوعي هر چقدر فكر كرده ايد به جايي نرسيده ايد اما اكنون كه ديگران به شما كمك ميكنند، راحت تر آن موضوع را حل ميكنيد. در پول خرج كردن استاد باشيد، پس مواظب باشيد چرا كه امروز روز شانس است. شما طبيعتاً سخاوتمند هستيد، اما مراقب باشيد تا مجبور به پول دادن به كساني كه حقيقتاً لياقت آن را ندارند، نشويد

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

اردیبهشت :
    درحال انجام يك معامله مهم هستيد كه واقعاً مشكل است، وتماس هاي متعدد كمي عصباني تان مي كند زيرا تمركزتان بهم مي خورد.شايد در مقابل اين دنياي بزرگ معامله شما خيلي كوچك باشد.اما اين معامله براي شما مهم است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

خرداد :
    با مسئله مرموزي روبرو مي شويد.بين حرف هايي كه يك نفر مي زند و رفتاري كه دارد تفاوت بزرگي وجود دارد،ولازم است بدانيد كه چه اتفاقي در حال وقوع است و اطرافتان چه مي گذرد.مراقب كساني كه مي خواهند شما را فريب دهند و يا نااميدتان كنند،باشيد زيرا قابل اعتماد نيستند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تیر :
    شما عزمي را كه در سابق براي انجام كارهايتان داشتيد را از دست داده ايد و ديگر مانند سابق با تلاش كارهايتان را انجام نمي دهيد. شما بايد هم چنان مانند سابق براي آينده تان تلاش كنيد تا در اين زمينه موفق شويد زيرا آينده را با كوشش مداوم مي سازيد نه تلاش يك ماه يا يك ساله. اصلا به نتيجه و بازده فكر نكنيد مهم تلاش مستمر شماست.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

مرداد :
    شما امروز راهنما قابل اعتمادي نيستيد! اما ديگران هنوز ازتان انتظار دارند تصميمات مهمي بگيريد. وقتي چاره ديگري نباشد، حتي اگر مجبور شويد تمام حواس خود را متمركز كنيد و مقاومت داشته باشيد، كارهايي كه بايد انجام دهيد را انجام خواهيد داد. درباره اهداف خود غلو نكنيد، چراكه شايد فردا نظرتان عوض شود.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

شهریور :
    امروز شما مي توانيد بين روش بي تكلف خاص خودتان و شيوه مستقيم تر در ابراز كردن احساسات تعادل برقرار كنيد. دانستن اينكه ديگران در پشت اين شوخ طبعي و بذله گويي شما چه چيزي را مي بينند، موضوع خيلي مهمي است. بنابراين به بذله گويي خود ادامه بدهيد تا اين گفتگو بيشتر طول بكشد. با خود آنها به فضاي احساسيشان وارد شويد و بعد ببينيد كه چه احساسي داريد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

مهر :
    از اينكه به ديگران بگوييد چه حس مي كنيد نترسيد، اما مهرباني و با محبت بودن را فراموش نكنيد. چراكه در غير اين صورت آنها ازتان فراري مي شوند! اگر همين طوري ادامه دهيد روز خوبي در انتظارتان است، فقط نبايد خيلي هيجان زده شويد، زيرا قبل از اينكه بتوانيد به هدفتان برسيد بي خودي خودتان را خسته خواهيد كرد. اگر بخواهيد با آرامش كارهايتان را به تاخير بيندازيد تا چيزهاي بهتري نصيبتان شود به مشكل برخواهيد خورد، اما اگر شروع به كار كنيد تا چند روز آينده آنها رابه دست خواهيد آورد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

آبان :
    امروز بايد مواظب رفتارتان باشيد، براي اينكه حرفهايي كه مي زنيد، حتي اگر قصد رنجاندن كسي را نداشته باشيد، مي تواند به مشكلات دامن بزند. فقط امكان دارد شما با لحن شديدي منظور خود را بيان كنيد، براي اينكه فكر مي كنيد ديگران نمي خواهند به نظرات شما گوش دهند. لازم نيست نگران شويد؛ بهترين راهكاري كه مي توانيد داشته باشيد اين است كه ملايم تر رفتار كنيد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

آذر :
    عذر و بهانه ديگر قابل قبول نيست؛ شما بايد به مجموعه پيچيده اي از حقايق، روابط و آرزوهايتان كه تا الان دست و پاي شما را بسته بودند توجه كنيد. در مورد وجود آنها اصلاً نبايد شك كنيد؛ مطئناً تعداد آنها خيلي زياد است. خوشبختانه امروز شما در عين حال كه حتي بيشتر از توان يك انسان معمولي تلاش مي كنيد، قادر هستيد كه مثل اشعه هاي ليزر فكرتان را متمركز كنيد!!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

دی :
    شما امروز در حالي كه در مورد احساسات خود با افراد ديگر صحبت مي كنيد اعتقاد داريد كه نسبت به هميشه عميق تر هستيد و نمي توانيد غير از فعاليت هاي مثبت كار ديگري انجام دهيد. اين موقعيت در ظاهر خيلي عالي ديده مي شود، اما نكته منفي نيز وجود دارد. شما قصد داريد شرايط نامطلوبي كه بايد در موردشان صحبت كنيد را پوشانده و خوب جلوه دهيد. از قدم گذاشتن به تاريكي ها نترسيد، در چنين جاهايي جادو در انتظار شماست!!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

بهمن :
    مهم نيست كه شما چه تصورات خوب و خوشي براي انجام دادن كارهاي حيرت آور داريد، آنچه كه اهميت دارد اين است كه شما مجبوريد به سختي كار كنيد و جان بكنيد. ممكن است وسوسه شويد با شجاعت كامل از زير كار فرار كنيد، ولي اين فكر خوبي نيست. فقط بايد تحمل كنيد و دم نزنيد و هرآنچه كه از شما انتظار مي رود را انجام دهيد. امروز براي ريسك كردن وقت مناسبي نيست.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

اسفند :
    اين چند روز روابط دوستانه شما نسبتاً به زندگي تان شكل بخشيده اند، اما شما تصميم گرفته ايد به آرامي و با ملايمت رفتار كنيد. امرزو شما قادر هستيد براساس آگاهي و دانشتان تصميمات خوبي بگيريد، چراكه ماه به نشانه شما بازگشته است و در نتيجه به خلاقيتتان اضافه مي شود. فقط حواستان باشد خيلي تنبلي نكنيد، وگرنه فرصت و موقعيت خيلي خوبي را از دست خواهيد داد.

• نخبه

اول میشویم مقسی

• Kishe Mehr

:5:

نخبه,
    ببینم این موقع شب اینجا داری چی کار میکنی نمیذاری اول بشم؟ :43: مگه تو زن و بچه ، نه یعنی شوهر نداری ؟ 315

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    ببینم این موقع شب اینجا داری چی کار میکنی نمیذاری اول بشم؟ :43: مگه تو زن و بچه ، نه یعنی شوهر نداری

پرو من همیشه باید اول بشم تازشم الان سر شبه
    تازه ترشم اینکه من شام قورمه سبزی درست کردم و همچنان منتظر همسر جان بیدم زنگ زدن گفتن میرن خونه مامی بنده کار واجب دارن شام هم انجا تلپ میشوند و دیر به منزل میایند و من نباید نگران باشم و راحت اول بشوم:4:

• KuRoSh

نقل قول: دلشاد
    با مسئله مرموزي روبرو مي شويد.بين حرف هايي كه يك نفر مي زند و رفتاري كه دارد تفاوت بزرگي وجود دارد،ولازم است بدانيد كه چه اتفاقي در حال وقوع است و اطرافتان چه مي گذرد.مراقب كساني كه مي خواهند شما را فريب دهند و يا نااميدتان كنند،باشيد زيرا قابل اعتماد نيستند.

مراقبت ویزه می نماییم از خود تا آسیبی نبینیم
    میس بهروز

• ماهی

شما عزمي را كه در سابق براي انجام كارهايتان داشتيد را از دست داده ايد و ديگر مانند سابق با تلاش كارهايتان را انجام نمي دهيد.

:2:
    اصلا به نتيجه و بازده فكر نكنيد مهم تلاش مستمر شماست.

آخه مگه من تراکتورم عمو فالی :2:

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    پرو من همیشه باید اول بشم تازشم الان سر شبه
    تازه ترشم اینکه من شام قورمه سبزی درست کردم و همچنان منتظر همسر جان بیدم زنگ زدن گفتن میرن خونه مامی بنده کار واجب دارن شام هم انجا تلپ میشوند و دیر به منزل میایند و من نباید نگران باشم و راحت اول بشوم:4:

جوابتو داداش بهروز دادن :74:

خرداد

:23: :23: 247 247

• نخبه

جوابتو داداش بهروز دادن

خنگول من که خردادی نیستم من متولد بهمنم یادت رفته

• mz56mz

ممنون داداش بهروز :39:

• m3hrdad

چقدررر این فاله راستههههه...

• maryamlondon1

مسئله فعلا در حال بررسی :2:

• Kishe Mehr

خنگول من که خردادی نیستم من متولد بهمنم یادت رفته

:23: وای خدا 247 چقدر راحت خنگول بودنتو ثابت کردی :74: منظور من این بید که داداش بهروز اون حرفها رو به من زدن که با ادم مرموز و دروغگویی برخورد میکنم :74: :23:

• نخبه

چقدر راحت خنگول بودنتو ثابت کردی :74: منظور من این بید که داداش بهروز اون حرفها رو به من زدن که با ادم مرموز و دروغگویی برخورد میکنم :74:

کوفته
    ای خردادی دو زنه .. :94: مردهای خردادی دو زنه میشن

• Kishe Mehr

ای خردادی دو زنه .. :94: مردهای خردادی دو زنه میشن

:23: :74:

به این رفتار تو در روانشناسی یک نوع مکانیزم دفاعی میگن :86: وقتی که گیر میکنی نمیدونی چی بگی میزنی به صحرای کربوبلا :74:

بعدشم حالا من فوقش یا دوتا زن میگیرم یا نمیگیرم تو چرا زورت میگیره :23: مگه سر تو میخوام هوو بیارم :4:

و در اخر هم من همون یکیش رو اگه بگیرم از سرم هم زیاده دیگه چه برسه به دوتاش :15:

• نخبه

بعدشم حالا من فوقش یا دوتا زن میگیرم یا نمیگیرم تو چرا زورت میگیره :23: مگه سر تو میخوام هوو بیارم :4:

و در اخر هم من همون یکیش رو اگه بگیرم از سرم هم زیاده دیگه چه برسه به دوتاش :15:

خنگول دارم مسخرت میکنم که یعنی تو دیگه حرف نزن دو زنه پروووووووووووووووو

به این رفتار تو در روانشناسی یک نوع مکانیزم دفاعی میگن :86: وقتی که گیر میکنی نمیدونی چی بگی میزنی به صحرای کربوبلا

اتفاقا گیر نکردم ضعفت رو گفتم:4: که حالتو بگیرم

• Kishe Mehr

خنگول دارم مسخرت میکنم که یعنی تو دیگه حرف نزن دو زنه پروووووووووووووووو

تو برو یه فکری به حال خودت بکن که مسخره ات میکنن :15:
    اتفاقا گیر نکردم ضعفت رو گفتم:4: که حالتو بگیرم

ضمن اینکه به این هم یک نوع مکانیزم دفاعی دیگه ای میگن باییستی به عرض و طولت برسونم که اخه خنگول این کجاش ضعفه؟ :23: اگه ضعفه تا دلت میخواد بگو :23: :74:

• نخبه

ضمن اینکه به این هم یک نوع مکانیزم دفاعی دیگه ای میگن باییستی به عرض و طولت برسونم که اخه خنگول این کجاش ضعفه؟ :23: اگه ضعفه تا دلت میخواد بگو

دو زنه هوسران هوس باز :94:

تو برو یه فکری به حال خودت بکن که مسخره ات میکنن :15:ه

منگل اونقدر این تاپیک رو بیرون نکش دارم اهنگ گو شمیدم هی قاطی پاتی میشه
    مرگ بر تو ای مجی دو زنه زن باز

• Kishe Mehr

شیرین زورش گرفته مورچه گازش گرفته :80: :78:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: