ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
جشن عروسی در روز 11/11/11
maryamlondon1
ژنرال
hadi04
قراره بچت به دنیا بیاد؟اها ببخشید یه لحظه فکر کردم داری میگی نه ماه دیگه
ممنون مامان مریم ایشالا همه زوجهای دنیا خوش بخت بشن فردهای سایت ما هم زودی زوج بشن و خوشبخت بشن
ژنرال
اون که شیرینه
من ایشالا 9 / 9 / 99 تازه با مادر بچه ها عروسی میکنم
قرار بود 8 / 8 / 88 بشه که داییِ خانوم فوت کرد و ... دیگه گفتیم بندازیم 9 / 9 / 99 که کلاس داشته باشه
sib
hadi04
میخوای اگر تا اون موقع کسی پیدا نشد تو عروسی رو علی الحساب بگیر تا آرزوی عروسی توی اون تاریخ به دلت نمونه بعد میگردیم واست سر فرصت مادر بچه ها رو پیدا میکنیم
آها خدا همه رفتگون خاک رو بیامرزه ایشالا که توی همون تاریخ عروسی کنی و کار به 10/10/ 110 نرسه
ژنرال
حالا کو تا 9 / 9 / 99
نه دیگه اگه 9 / 9 / 99 نشه که میره واسه 4 / 4 / 44
maryamlondon1
انشالله
من ایشالا 9 / 9 / 99 تازه با مادر بچه ها عروسی میکنم
قرار بود 8 / 8 / 88 بشه که داییِ خانوم فوت کرد و ... دیگه گفتیم بندازیم 9 / 9 / 99 که کلاس داشته باشه
وای از دست مردم از خنده
انشالله نوبت شما هم بشه
نخبه
نه دروغ میگه دعا هایی که ارش تو کربلا برای بچه انجام دادن قاطی شد الان امین شایدم مجی حامله باشن
Kishe Mehr
نخبه
mz56mz
دلشاد
ماهی
SaMaN TaJ
وگرنه منم تو 2020/20/20 دوس داشتم جشن بگیرم
METALLICA
فکر کنم فاصله م کمه ، چیزی پیدا نیست اون زیر
الهام
gilas
maryamlondon1