کا مو الان زمین نیستوم...بچه ها گفتن فردا عیده سازمان مللم تعطیله بیکاریم خو یه سر بریم دو رو برای مریخ...حالا برگشتوم یه نگا برات میندازوم...
خدا وکیل؟ کـــــــــــا ! می ری مریخ بی زحمت یه نگا بنداز ببین گل سرِ مو رو پیدا می کنی برام بیاریش... یا اونجا جا گذوشتوم یا تو بهرام.... راستی ماست خیار یادت نره ..تازگیا تو مریخ الکل پیدا شده...
سلام و سپاس . از خیلیا که اقامت گرفتن و برای همیشه رفتن پرسیدم که دوست دارید برگردید و بدون استثناء این جواب و شنیدم : مگه دیوونه ایم !!!!!!!!!!!! خدا داند حرف دلشون و میزنن یا نه ... خیلی چیزا رو تو ایران دوست ندارم . دوست دارم برم کشورهای خارجی تا بتونم نظری درمورد ایران و کشورهای دیگه بدم . ولی حالا که جزء ایران هیچ کجارو ندیدم نمیتونم بگم کدومشون بهتر هستن ...
از خیلیا که اقامت گرفتن و برای همیشه رفتن پرسیدم که دوست دارید برگردید و بدون استثناء این جواب و شنیدم : مگه دیوونه ایم !!!!!!!!!!!!
دقیقا همینطوره
نقل قول: soheyla
حالا که جزء ایران هیچ کجارو ندیدم نمیتونم بگم کدومشون بهتر هستن ...
به نظر من زیادم بیراه نمی گن بالاخره زندگی مشکلات داره..ولی اونا کنار مشکلاتشون دلخوشی هم دارن که ما نداریم البته به قول شما تا آدم نره زندگی نکنه نمی فهمه
ماهی
واقعا؟
وای نگو.....
نخبه,
شیرین عسلم یه مدل دیگه از آواتارتو دارم..چند می خری؟
خب احساس آدما فرق می کنه
نخبه
اون یکی مدل رو قبلا دیدم الان هم تک عکسی مازیار گذاشته منتها من همینو دوست دارم که به ارش زور میگم
ماهی
اون غیر از این دوتاست.البته توی محل کارمه اینجا نیست...
نخبه
اخ جون پس فردا حتما بهم نشون بده اونم بزارم تو امضام
m3hrdad
malakeh
ماهی
بابا شیرین کشتی این آرشو ولش کن
▧ تصویر در دسترس نیست
می گوم کــــــــــــا...می گن اونور آب دعوایه...مــــی شه یه نگا...بندااااااااااااااااااااازی به مویم بگی چه خبره؟
malakeh,
مرسی گلم
m3hrdad
کا مو الان زمین نیستوم...بچه ها گفتن فردا عیده سازمان مللم تعطیله بیکاریم خو یه سر بریم دو رو برای مریخ...حالا برگشتوم یه نگا برات میندازوم...
ماهی
خدا وکیل؟
بی زحمت یه نگا بنداز ببین گل سرِ مو رو پیدا می کنی برام بیاریش... یا اونجا جا گذوشتوم یا تو بهرام....
راستی ماست خیار یادت نره ..تازگیا تو مریخ الکل پیدا شده...
نخبه
soheyla
سلام و سپاس
از خیلیا که اقامت گرفتن و برای همیشه رفتن پرسیدم که دوست دارید برگردید و بدون استثناء این جواب و شنیدم : مگه دیوونه ایم !!!!!!!!!!!!
خدا داند حرف دلشون و میزنن یا نه ...
خیلی چیزا رو تو ایران دوست ندارم .
دوست دارم برم کشورهای خارجی تا بتونم نظری درمورد ایران و کشورهای دیگه بدم . ولی حالا که جزء ایران هیچ کجارو ندیدم نمیتونم بگم کدومشون بهتر هستن ...
ماهی
دقیقا همینطوره
به نظر من زیادم بیراه نمی گن بالاخره زندگی مشکلات داره..ولی اونا کنار مشکلاتشون دلخوشی هم دارن که ما نداریم
m3hrdad
ماهی
خیلی حال میده
محسن صائب
ماهی جان
نمیدونم تا حالا سفری بیش از یکماه در خارج از کشور بودی یا نه ؟
ماهی
بیش از یک ماه نه...
EVANESCENCE
مرسی ماهی گل گلیییییییییی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→