ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mz56mz
رفتم دستشویی . تا تو دستشویی نشستم از دستشویی کناری صدایی شنیدم که گفت:
سلام حالت خوبه؟
من اصلاً عادت ندارم که تو دستشویی هر کی رو که پیدا کردم شروع کنم به حرف زدن باهاش، اما نمی دونم اون روز چِم شده بود که پاسخ واقعاً خجالت آوری دادم:
حالم خیلی خیلی توپه.
بعدش اون آقاهه پرسید:
خوب چه خبر؟ چه کار می خوای بکنی؟
با خودم گفتم، این دیگه چه سؤالی بود؟ اون موقع فکرم عجیب ریخت به هم، برای همین گفتم؛
اُه من هم مثل خودت فقط داشتم از این جا رد می شدم...
وقتی سؤال بعدیشو شنیدم، دیدم که اوضاع داره یه جورایی ناجور می شه، به هر ترفندی بود خواستم سریع قضیه رو تموم کنم:
من میتونم بیام طرفای تو؟
آره سؤال یه کمی برام سنگین بود. با خودم فکر کردم که اگه مؤدب باشم و با حفظ احترام صحبتمون رو تموم کنم، مناسب تره، بخاطر همین بهش گفتم:
نه، الآن یه کم سرم شلوغه!
یک دفعه صدای عصبی فردی رو شنیدم که گفت
ببین، من بعداً باهات تماس می گیرم. یه احمقی از دستشویی بغلی همش داره به همه سؤال های من جواب می ده .
arash52
بهونه
ژنرال
الهام
باحال بود.
نكته مهم اينكه تو دستشويي حرف نزنيم
ماهی
Holtek
mz56mz
بهونه,
ژنرال,
Dr.GSM,
الهى هميشه خندون باشيد
كاملا موافقم
ماهی,
عمو جان دارى ميخندى يا اينكه سرفه ميكنى؟
gilas
ماهی
فکر می کردم این خنده است..از اون خنده مردونه های ایران پیمایی
اینطوری خوبه عمو جان؟
▧ تصویر در دسترس نیست
وای خدا به دور
mz56mz
مثل چى عمو جان
نه عموى همون قبلى قبوله
Mahboob
مثل من داشتم تو یه خیابون میرفتم هیچکس جز من و یه خانومی جلوم نبود که دیدم با لبخند برام دست تکون داد اومد جلو منم همچین دست تکون دادم انگاری چه میدون والله فامیلامونه بعدم دیدم یه خانومی پشت سرمه و من اصلا متوجه نشدم
هنوزم نمیدونم چرا مثا اونایی که کمبود محبت دارن با اشتیاق دست تکون دادم
نخبه
signal
دلشاد
Life Dream
پری سا
bijjan
Kishe Mehr
بخاطر گل روی کاکو گلو نه قدیمی بید و نه بازم قدیمی
star night
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→