₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » ** کشف بیماری که اقایون رو از خدمت سربازی معاف میکنه**
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » ** کشف بیماری که اقایون رو از خدمت سربازی معاف میکنه**

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

** کشف بیماری که اقایون رو از خدمت سربازی معاف میکنه**

1770 بازدید، 75 پست، نویسنده: نخبه

• ژنرال

نقل قول: Life Dream
    من اينجا چيكاره بيدم؟!!! :23: :23:

دکتر مازی ای دیگه 781

نقل قول: نخبه
    نخیرم تو از اون دسته ای که اول هیچی احساس نمیکنی بعد میفهمی واریکوسل داری مازیار هم که نیست عمل کنه پس به سلامتی میری اون دنیا:4:

فعلا به فکر آقای خودتون باش :83:

• gilas

نخبه,
    شیلین مهمون داری پذیرایی نمیکنی ازشون :23: :23:

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    فعلا به فکر آقای خودتون باش :83:

من به فکر تو ام اخه گفتی توپی:23: نگرانتم همشهری اخرش میمونی رو دستمون:23:

• نخبه

نقل قول: aac198000

:23:

نخند یکی خندید واریکوسل گرفت مرد:23:

• نخبه

نقل قول: gilas
    شیلین مهمون داری پذیرایی نمیکنی ازشون :23:

اره دیشب که تاپیک رو گذاشتم سه تا مهمون داشتم همین چند دقیقه پیش هم اقای یاهو بت تشریف اورده بودن فکر کنم ایشونم سمت چپشون مشکل دارن:23: باید بفرستیمش پیش میرزا دلداریش بده:23: نیس همدردن:23:

• ژنرال

من به فکر تو ام اخه گفتی توپی:23: نگرانتم همشهری اخرش میمونی رو دستمون:23:

تو واقعاً انقدر دوزاریت کجه یا خودتو میزنی به اون راه 781

نخبه معکوسی :4:

زودتر اقدام کن :87: حالا رستم هم نشد لااقل قلی بشه :83:

• نخبه

تو واقعاً انقدر دوزاریت کجه یا خودتو میزنی به اون راه 781

نخبه معکوسی

تو نگرفتی منظور منو از توپ:23: میرزا معکوس منگلی

• hadi04

اگه دامن بپوشید و سر کار برید که خیلی عالیع ولی فعلا شورت مامان دوز کفایت میکنه:23:

ببخشيد ولي من شرتها رو از فروشگاه ميخرم آخه مامانم بلد نيست بدوزه :23: ميخواي بگي جواب نميده؟ :4:

مژده به جوانان جوياي معافي از خدمت
    معاف كردن تضميني شما با يك ضربه پتك (البته با درد موقتي خيلي شديد :4: )با كمترين قيمت
    آدرس بازار مس گري غرفه
    3

• mz56mz

مطب دكتر عمو محمود بوفى در خدمت اقايون عزيز متخصص واریکوسل از دانشگاه بوف بوفى فنلاند , ايزو 2011 هم دارم :4:
    تذكر : لطفا از قبل نوبت بگيريد :15:

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    مطب دكتر عمو محمود بوفى در خدمت اقايون عزيز متخصص واریکوسل از دانشگاه بوف بوفى فنلاند , ايزو 2011 هم دارم :4:
    تذكر : لطفا از قبل نوبت بگيريد :15:

عمو اول این میرزا رو عمل کن البته هم ........... هم فکشو بدوز که دیگه نتونه حرف بزنه:4:

• gilas

مطب دكتر عمو محمود بوفى در خدمت اقايون عزيز متخصص واریکوسل از دانشگاه بوف بوفى فنلاند , ايزو 2011 هم دارم

عمو شغل جدید مبارک :4:

• نخبه

:
    نقل قول: hadi04
    ببخشيد ولي من شرتها رو از فروشگاه ميخرم آخه مامانم بلد نيست بدوزه :23: ميخواي بگي جواب نميده؟ :4:

هیفا استاده دوختن شورتهای ماماندوزه رفته مسافرت احتمالا یکی برات سوغاتی بیاره نگران نباش:23:

• mz56mz

عمو اول این میرزا رو عمل کن

( لطف با لحن دكترااااع بخونيد) :4: كارت بيمه درمانى داره شيرين جان يا شما هزينه هاى عمل كامل پرداخت ميكنيد ؟بله بله بله

• بچه مثبت

ما که یکی از خرامون از پل گذشت!
    چند سال دیگه هم که به امید خدا خر بعدیمون از پل بگذره میام خدمت محمود خان یکاری کنه که واریکسل بگیرم شاید که تا آخر عمر راحت شویم و دیگر نیاز به پیشگیری که بهتر از درمان است نباشد :23:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mz56mz

بچه مثبت,
    هميشه و همه جا در خدمتيم725

• نخبه

( لطف با لحن دكترااااع بخونيد) :4: كارت بيمه درمانى داره شيرين جان يا شما هزينه هاى عمل كامل پرداخت ميكنيد ؟بله بله بله

دکتر عمو به اتاق عمل دکتر عمو به اتاق عمل مریض داره میمیره :4:
    من چرا هزینه میرزا رو بدم منو سننه .. خودش باید هزینه عمل رو پرداخت کنه :94: تا اون باشه به واریکوسل مردم نخنده :83:

نقل قول: بچه مثبت
    چند سال دیگه هم که به امید خدا خر بعدیمون از پل بگذره میام خدمت محمود خان یکاری کنه که واریکسل بگیرم شاید که تا آخر عمر راحت شویم و دیگر نیاز به پیشگیری که بهتر از درمان است نباشد

اره خودتو حتما به عمو محمود نشون بده اگه بیمار شدی اون شورت عمو که گذاشته بود برای فروش رو بپوش تا خوب بشی:23:

• hadi04

هیفا استاده دوختن شورتهای ماماندوزه رفته مسافرت احتمالا یکی برات سوغاتی بیاره نگران نباش:23:

آخ جون من عاشق سوغاتي هستم حتي اگه شرط مامان دوز باشه اونم هيفا دوخته باشه اگه واسم بياره قول ميدم هيچ وقت از پام درش نيارم :23:
    نقل قول: بچه مثبت
    چند سال دیگه هم که به امید خدا خر بعدیمون از پل بگذره میام خدمت محمود خان یکاری کنه که واریکسل بگیرم شاید که تا آخر عمر راحت شویم و دیگر نیاز به پیشگیری که بهتر از درمان است نباشد :23:

خوش به حالت ما كه خرمون داشت از پل رد ميشد يه دفعه به دليل نقص فني پل ريزش كرد كار دستمون داد :4:

• ژنرال

نخبه,
    388 به فکر آقاتون باش 388

چسم حسود کووووووور بشه... همه چیزمون میزون کار میکنه :15: 388

:31: 388 :4: 388

• نخبه

چسم حسود کووووووور بشه... همه چیزمون میزون کار میکنه

نخیر میزون نیست باید بری پیش عمو میزون کنی بالانس بشه:23:

نقل قول: hadi04
    خوش به حالت ما كه خرمون داشت از پل رد ميشد يه دفعه به دليل نقص فني پل ريزش كرد كار دستمون داد :4:

بله بله کار دستتون داده تاپیکتون دیدیم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: