ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
koorosh kabir
راستش بعد از انفجاری که در نزدیکی تهران رخ داد و حرفهایی که زده شد یه چند تا سوال برام پیش اومد که الان میخوام با شما در میون بذارم تا شاید به جواب منطقی برسم .
اول اینکه همه کسانی که سربازی رفتن و یا حداقل کسانی که مثل من توی آمادگاههای مهماتی خدمت کردن میدونند که موشکها رو با ضامنشون جابجا نمیکنند و جداگانه هستند و اینکه اصلا برای جابجایی مهمات نیازی نیست که افسران درجه بالای مملکتی اونجا باشند و سوم اینکه اصولاً همه جای دنیا بعد از چنین اتفاقهایی به تعداد مجروحین یا کشته شدگان اضافه میشه و کم نمیشه ولی توی ایران برعکس هستش البته ما هم خوشحالیم که کم شده و افراد کمتری کشته شدن ولی میخواستم بدونم این ۱۰،۱۵ نفری که از کشته شدهها کم شده چه کسانی بودند که نباید اسمشون توی لیست کشته شدگان ثبت میشده.
و اینکه آیا فکر میکنید که این انفجار بر روی گسلهای زمین تاثیر گذاشته باشه و باعث به وجود اومدن زلزله بشه ...
سوالها زیاد شدن به هر کدوم دوست داشتین پاسخ بدین ...
شاد باشید و پیروز
نخبه
من سربازی نرفتم نیدونم
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
ژنرال
جالب اینجاس که مدیر روابط عمومی سپاه، دیروز توی اولین مصاحبه ش بعد از حادثه، گفت در حال جابجایی مواد منفجره این اتفاق رخ داده!
اینها که درباره ی موارد معمولی رو هم اطلاع رسانی شفاف نمیکنن چه برسه مسائل نظامی که به طور طبیعی، خیلی رو نیست برای عُموم مردم.
Life Dream
gilas
از کی تا حالا دود حاصل از انفجار مهمات ( که میشه گفت انفجار گوگرد هستش ) سفید رنگه و سیاه نیست
ماهی
والله اگر چیزی این جا برعکس نبود باید تعجب کرد .یه ضرب المثل بی تربیتی میگه : به شتر می گن چرا جیشت پسه؟ میگه من چی چیم مثل همه کَـــسه؟
سوالایی که پرسیدی از درک و سواد من خارج بود....
دلشاد
و در نتیجه در مورد ضامن دار بودن موشکها جهت صادر به کشور لبنان بوده
در مورد تأثیر گذاری بر گسلهای زمین صد در صد تأثیر گذاشته
الهام
maryamlondon1
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→