₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » سؤال داریم و ....
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

سؤال داریم و ....

471 بازدید، 10 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

سلام

راستش بعد از انفجاری که در نزدیکی‌ تهران رخ داد و حرفهایی که زده شد یه چند تا سوال برام پیش اومد که الان میخوام با شما در میون بذارم تا شاید به جواب منطقی‌ برسم .

اول اینکه همه کسانی‌ که سربازی رفتن و یا حداقل کسانی‌ که مثل من توی آمادگاههای مهماتی خدمت کردن میدونند که موشک‌ها رو با ضامنشون جابجا نمیکنند و جداگانه هستند و اینکه اصلا برای جابجایی مهمات نیازی نیست که افسران درجه بالای مملکتی اونجا باشند و سوم اینکه اصولاً همه جای دنیا بعد از چنین اتفاق‌هایی‌ به تعداد مجروحین یا کشته شدگان اضافه میشه و کم نمیشه ولی‌ توی ایران برعکس هستش البته ما هم خوشحالیم که کم شده و افراد کمتری کشته شدن ولی‌ میخواستم بدونم این ۱۰،۱۵ نفری که از کشته شده‌ها کم شده چه کسانی‌ بودند که نباید اسمشون توی لیست کشته شدگان ثبت می‌شده.

و اینکه آیا فکر می‌کنید که این انفجار بر روی گسل‌های زمین تاثیر گذاشته باشه و باعث به وجود اومدن زلزله بشه ...

سوالها زیاد شدن به هر کدوم دوست داشتین پاسخ بدین ...

شاد باشید و پیروز

• نخبه

نقل قول: koorosh kabir
    حداقل کسانی‌ که مثل من توی آمادگاههای مهماتی خدمت کردن میدونند که موشک‌ها رو با ضامنشون جابجا نمیکنند و جداگانه هستند و اینکه اصلا برای جابجایی مهمات نیازی نیست که افسران درجه بالای مملکتی اونجا باشند

من سربازی نرفتم نیدونم :20:

ولی‌ میخواستم بدونم این ۱۰،۱۵ نفری که از کشته شده‌ها کم شده چه کسانی‌ بودند که نباید اسمشون توی لیست کشته شدگان ثبت می‌شده.

نمایش یا پنهان متن :7: جدیدا مد شده تو بیشتر حوادثی که تو ایران اتفاق می افته اسم یه عده از مردگان از لیست حذف میشه.. یکیش همین دو ماه پیش یه خلبان و هواپیماش سقوط کرد و مرد ولی صداشم در نیاوردن دخترش هم کلاسی خواهر زاده ارش بود و تو مدرسه گفته بود پدرش تو اون سانحه کشته شده ولی تو اخبار گففتن هیچ اتفاقی برای کسی نیافتاده :94:

• Kishe Mehr

سلام کورش خان کم پیدا... راستش موردش همچینیی یه نموره مشکوف میزنه :37: عدم شفاف سازی ها باعث میشه که افکار به هزار راه بره. ولی بعید نیست که کارهای مهمی اونجا انجام نداده باشن. دود سفید و صدای مهیب که میگفتن حتی تا میدون صادقیه تهران هم صداش رسیده و کلی چیز دیگه.. خلاصه اینکه تهرونیا مواظب باشن.. خدا کنه خطراتش مردم عادی رو تهدید نکنه... نمیدونم چرا زاغه ی مهمات و ... رو چرا نزدیک شهر میذارن. الان چندتا زاغه ی بسیار مهم و پر از تسلیحات اطراف شیراز هست که اگه خدایی ناکرده منفجر بشه کل دو میلیون نفر جمعیت شیراز میرن تو هوا!!!!!! اطراف باجگاه (نزدیک شیراز) پر هست از این جور چیزا. خلاصه اینکه خدا به خیر کنه

• ژنرال

چیزی که مسلمه اینه که یا در حال تست سلاح خاصی بودن یا در حال جابجایی سلاح خاصی!

جالب اینجاس که مدیر روابط عمومی سپاه، دیروز توی اولین مصاحبه ش بعد از حادثه، گفت در حال جابجایی مواد منفجره این اتفاق رخ داده!

اینها که درباره ی موارد معمولی رو هم اطلاع رسانی شفاف نمیکنن چه برسه مسائل نظامی که به طور طبیعی، خیلی رو نیست برای عُموم مردم.

• Life Dream

نميدونم والا! سياست كثيفترين بازي بوده كه تا الان ديم، فقط خدا آخر عاقبت همه رو ختم به خير كنه :2:

• gilas

یه سوالم من بپرسم :5:

از کی تا حالا دود حاصل از انفجار مهمات ( که میشه گفت انفجار گوگرد هستش ) سفید رنگه و سیاه نیست :50:

• ماهی

ولی‌ توی ایران برعکس هستش

والله اگر چیزی این جا برعکس نبود باید تعجب کرد .یه ضرب المثل بی تربیتی میگه : به شتر می گن چرا جیشت پسه؟ میگه من چی چیم مثل همه کَـــسه؟ :83:
    سوالایی که پرسیدی از درک و سواد من خارج بود.... :2: فقط می دونم اصولا اخبار ایران مشکوکه :4:

• دلشاد

داش کوروش در مورد سوالهات باید بگم که کم شدن لیست افراد کشته شده آن 10 نفر جزء افراد متفرقه یعنی از نیروهای لبنانی بودن
    و در نتیجه در مورد ضامن دار بودن موشکها جهت صادر به کشور لبنان بوده
    در مورد تأثیر گذاری بر گسلهای زمین صد در صد تأثیر گذاشته

• الهام

انرژي هسته اي حق مسلم ماست!!!!! 858 858 858 858

• maryamlondon1

حرفهای بهروز تایید میکنم شاید هم پاکستانی عراقی لبنانی بحرینی وسوری ومالزی واندنوزی هم باشه . :2:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: