₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » علائم افسردگي در مردان( اي افسرده ها)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » علائم افسردگي در مردان( اي افسرده ها)
1 2

بدون عکس

علائم افسردگي در مردان( اي افسرده ها)

469 بازدید، 35 پست، نویسنده: mojde

• mojde

برخلاف يك باور عمومي غلط مبني بر اينكه فقط زنان به افسردگي باليني مبتلا مي‌شوند، روانپزشكان تاكيد دارند كه مردان نيز در معرض ابتلا به اين اختلال باليني هستند

روانپزشكان مي‌گويند: با اين حال علائم افسردگي در مردان مي‌تواند متفاوت از علائم اين بيماري در زنان باشد. بعلاوه مردان خيلي به ندرت مي‌پذيرند كه به اين اختلال مبتلا هستند و خيلي كمتر براي بهبود حال خود به يك متخصص مراجعه مي‌كنند.

به گزارش روزنامه اكسپرس، متخصصان انستيتو ملي سلامت روان در آمريكا در مطالعه جديدي خاطرنشان كردند: اكثر مردان از علائم جسمي ناشي از افسردگي ناآگاه هستند اما اگر اين اختلال تشخيص داده نشده و درمان نشود، مي‌تواند پيامدهاي بسيار نامطلوب و غيرمنتظره‌اي داشته باشد.

برخي از مهمترين و شايعترين علائم و نشانه‌هاي افسردگي در مردان عبارتند از:

-‌ دشواري در تمركز

-‌ عصبانيت و پرخاشگري مداوم و تحريك پذيري

- سوء مصرف مواد به طور مداوم

- از بين رفتن ميل جنسي

- دردهاي مزمن و مشكلات هاضمه‌اي

- بي تعادلي در خواب

- خستگي افراطي و بيش از حد

اغلب مردان مبتلا به افسردگي به سختي مي‌تواند روي كار خود متمركز شوند يا اينكه ناخودآگاه بيشتر ترجيح مي‌دهند روي موضوعات و افكار منفي متمركز شوند. افسردگي توان فرد را براي تفكر شفاف و واضح دچار اختلال مي‌كند و مانع از تصميم گيري‌هاي مناسب و يا انجام كارهاي پيچيده مي‌شود. همچنين برخلاف زنان كه با گريه كردن احساس غم و افسردگي خود را بروز مي‌دهند، مردان اين احساس را با خشم و پرخاشگري ظاهر مي‌كنند. در برخي موارد نيز مردان، افسردگي خود را با نشان دادن خصومت نسبت به يك فرد يا يك موقعيت خاص، تشديد مي‌كنند. بعلاوه مردان افسرده در شرايط عادي، تحريك پذيري بالا و غيرمعمولي دارند.

علاوه بر اينها خواب خيلي زياد يا خيلي كم يك نشانه معمول ديگر افسردگي است. بسياري از بيماران افسرده نيز از احساس دائمي خستگي و رخوت رنج مي‌برند. اكثر آنها يك حس دائمي از خستگي را تجربه مي‌كنند و فاقد انگيزه كافي براي كامل كردن كارهاي روزانه دارند.

• hadi04

-‌ دشواري در تمركز(دارم)
    -‌ عصبانيت و پرخاشگري مداوم و تحريك پذيري(داشتيم تموم شد)
    - سوء مصرف مواد به طور مداوم(دارم البته مواد غذايي :4: )
    - از بين رفتن ميل جنسي :9:
    - دردهاي مزمن و مشكلات هاضمه‌اي(دارم البته وقتي زياد لواشك ميخورم اونم فقط مشكل هاضمه اي :4: )
    - بي تعادلي در خواب(آره بيشتر اوقات تعادلم رو توي خواب از دست ميدم و سقوط ميكنم از تخت اونم البته وقتي شب خواب زنده ياد بروسلي رو ميبينم :83: )
    - خستگي افراطي و بيش از حد(اينو كه نگو وقتي از سر كار بر ميگردم خونه اينقدر خسته ام كه ميشه همون موقع تشييع جنازمو برگزار كنيد) :18:

• garfild

ای بابا من که همه این علائم و دارم..... :2: :44:

درمانم داره؟؟؟ :7:

• hadi04

نقل قول: garfild
    درمانم داره؟؟؟ :7:

آره ولي خرج داره :86:
    نمایش یا پنهان متنيه سر بيا پيش من يه دهن آواز واست بخونم به همراه تمبك و موسيقي زنده قول ميدم تا يه سال همين طوري حتي توي راه رفتن هم موج ورداري :83:

• mz56mz

ممنون خاله
    دوا ,دارو , راه حلش هم ميگفتى خاله جون 2 , 3 موردش شامل حال من ميشه :1:

• gilas

خوب من که آقا نیستم پی اینجا چه میکنم خاله 403

• mojde

خوشتون مياد از اول ميدونستم همتون حداقل يكي از نشونه هاشو دارين خدايي جماعت افسردهاي هستين خدا شادتون كنه :4:

• mz56mz

نقل قول: mojde
    خدا شادتون كنه

خانمها 261 بايد بيايند جلومون 243تا ما شاد بشيم :4: واىىىىىىىىىىى الان خاله مياد دوباره خون ما رو مباح اعلام ميكنه الفرار 351 351

• Life Dream

من افسرده نيستم ولي افسرده ها رو هم دوس ندارم :4:

• ماهی

نقل قول: mz56mz
    خانمها 261 بايد بيايند جلومون 243تا ما شاد بشيم :4:

عبادت به جز خدمت خلق نیست... :4:
    من اومدم آقایونای افسرده...!

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متننترسین..بادیگاردمه....208
    تصویر در دسترس نیست
    می ترسم زیادی سر حال شید :23:

• hadi04

نقل قول: ماهی
    عبادت به جز خدمت خلق نیست... :4:
    من اومدم آقایونای افسرده...!

چقدر خوشكله :65:

• mojde

mz56mz,
    وايستا عمو كارت دارم

نمایش یا پنهان متنجرات داري دوباره برگرد تا حسابي شادت كنم 315 :19:

• mz56mz

ماهی,
    عمو حالا كوسه شده بادیگاردت :3: از كى تا حالا :37:

• دلشاد

علائم افسردگي در مردان( اي افسرده ها)

بله بله با منه :41:
    مرسی خانم دکتر مژده جون

• ماهی

نقل قول: hadi04
    چقدر خوشكله :65:

بفرما! این از اولیش :23:
    نقل قول: mz56mz
    عمو حالا كوسه شده بادیگاردت :3: از كى تا حالا :37:

عمو جون قرار شد افسرده نباشید دیگه.اخماتونو وا کنید...ماهی گلی اگر بادیگاردش کوسه نباشه پس چی باشه؟ :83:

• mz56mz

جرات داري دوباره برگرد

:75:

• arash52

خدا مرد رو که آفرید دید هیچ غم و غصه ای نداره و شاد و شنگوله ، بلافاصله زن رو خلق کرد تا حساب کار دستش بیاد :4:

• ژنرال

ماهی,
    این بادیگاردت فکر کنم هر شب دندوناشم مسواک میزنه 852

• ماهی

بادیگاردم بادیگارد خوبیه :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: