₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » @تعطیلات پاییزی بزرگترین بانک جهان اسلام!@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » @تعطیلات پاییزی بزرگترین بانک جهان اسلام!@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@تعطیلات پاییزی بزرگترین بانک جهان اسلام!@

1755 بازدید، 10 پست، نویسنده: arash52

• arash52

مردم برای انجام امور بانکی سرگردان اند

تصویر در دسترس نیست

سرویس اقتصادی فردا، کاظم روحی: دختر جوان هر چه کلید نویت‌دهی الکترونیک را فشار می‌دهد، دستگاه برگه‌ای بیرون نمی‌دهد! کارمند بانک که آن طرف نشسته، ابرو بالا می‌اندازد و می‌گوید:« سیستم قطعه!» و قبل از آنکه مشتری سوالش را بپرسد، ادامه می‌دهد:«سیستم از صبح اول وقت قطع شده، هیچ کاری نمی‌شود کرد!» و بعد بالافاصله می‌رود به سوی همکارانش که گوشه‌ای از بانک گعده گرفته‌اند و بلند بلند می‌خندند. چند نفری از مشتریان روی صندلی نشسته‌اند و تلویزیون نگاه می‌کنند، یکی از کارمندان با صدای بلند می‌گوید:« معطل نشید، امروز سیستم وصل نمی‌شه!» برای ما که سیستم بانکداری مملکت‌مان آشنا هستیم، البته که چنین اتفاقی عجیب به نظر نمی‌رسد، ولی حدس و گمانمان این است که احتمالا تا چند ساعت دیگر سیستم وصل می شود!

عصر روز بعد:مردم مقابل عابربانک ملی صف ایستاده‌اند،یکی یکی کارت‌هایشان را وارد دستگاه می‌کنند و با همان پیغام لعنتی همیشگی رو به رو می‌شوند؛ « متاسفانه شبکه قطع می‌باشد...» یکی از مشتریان وارد شعبه می شود و میپ‌رسد عابر بانک قطع است؟ و کارمند بانک با لبخندی طعنه‌آمیز می‌گوید:«وقتی می‌گم سیستم قطعه، یعنی عابر بانک هم قطعه!»

کسی عذرخواهی نمی کند!

هزاران نفر در شعبه‌های مختلف بانک ملی سرگردان مانده‌ا‌ند، یکی می‌خواهد چکش را پاس کند، دیگری باید قسطش را بدهد، یکی می‌خواهد حقوقش را بگیرد و هر کدام از این کارها اگر انجام نشود، ممکن است «آرامش» یک زندگی را مختل کند. متاسفانه همه این مشکلات با یک پاسخ ساده از سوی کارمندان بانک ملی مواجه می شود، «سیستم قطعه، معلوم نیست کی وصل می‌شه!» حالا اگر این قطعی، یکی- دو ساعت باشد برای ما قابل هضم است، اما چرا این بحران سه روز طول کشیده است؟ روزهای شنبه، یک شنبه و دوشنبه بانک ملی ایران به تعطیلات پاییزی رفته است. اصلا مدیران محترم بانک ملی در این روزها وقت کرده‌اند سری به شعبه‌هایشان بزنند تا مردم نگرانی را ببینند که با ذهنی آشفته از این شعبه به آن شعبه سرگردان شده‌اند؟

بانکی که ادعا می‌کند بزرگترین بانک جهان اسلام است، چه پاسخی دارد؟ احساسات عمومی هنوز از ماجرای اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی که با محوریت مدیر عامل سابق همین بانک صورت گرفت، جریحه دار است، چرا مدیران فعلی فکری برای این مشکل نمی‌کنند؟ مردم تا چند روز دیگر باید معطل شوند تا بتوانند کارهای بانکی‌شان را انجام دهند؟ شاید مدیران محترم این بانک اصلا باور نمی‌کنند که در مملکت ما افرادی زندگی می‌کنند که اگر نتوانند حقوقشان را به موقع از حساب برداشت کنند، با بحران مالی مواجه می‌شوند. شاید اصلا نمی‌دانند که برخی‌ها با چک‌های زیر 500 هزار تومان از این شعبه به آن شعبه می‌روند و در جیبشان هزار تومان هم پول نیست. اگر باور نمی‌کنید، کافی است سری به شعبه های بزرگترین بانک جهان اسلام بزنید!

حضرت آیت اله کربلایی آرش : هرجا سخن از اتلاف وقت است نام بانک ملی ایران می درخشد :4:

• EVANESCENCE

نقل قول: arash52
    حضرت آیت اله کربلایی آرش : هرجا سخن از اتلاف وقت است نام بانک ملی ایران می درخشد :4:

:23: :23:

• gilas

دیگه واقعا به قهقرا رفتیم :17:

• ژنرال

همه شعبه های بانک ملی شلوغه ... دوتا باجه هم معمولاً فعاله و بقیه یه قل دوقل بازی میکنن.

امروز رفتم بانک ملی، فیش نوبت گرفتم...
    120 نفر قبل از من بودن :62:

حساب هم دولتی بود و نمیشد اینترنتی انجام داد :18:

واقعاً گِل بگیرن کل سیستم بانکی رو :94:

• ماهی

وای از کارای بانکی :28:

• دلشاد

حالا فردا میگن N قدر پولمون را دزد برده کجا نمیدونن از من گفتن بود ریس بانک ملی رفته کانادا سیستم بانک ملی را هک کرده تا یه 3هزار میلیارد دیگه ای به جیب بزنه :37:

• bijjan

حضرت آیت اله کربلایی آرش : هرجا سخن از اتلاف وقت است نام بانک ملی ایران می درخشد

آشغال ترین بانک دنیاست واقعا" سگه بانک خصوصی میارزه به بانک های دولتی!
    من که کلام م بیوفته بانک ملی نمیرم واسه این که کارمنداش این شکلین
    720

• پری سا

:28:
    حضرت آیت اله کربلایی آرش : هرجا سخن از اتلاف وقت است نام بانک ملی ایران می درخشد

:23: :23: :23: :23: :23: :23:

• arash52

نقل قول: ژنرال
    امروز رفتم بانک ملی، فیش نوبت گرفتم...
    120 نفر قبل از من بودن :62:

دارم دنبال یه فیش می گردم که 700 نفر جلوم بودن :4:

• KuRoSh

به نظر من پشت این ماجرا خبری هست ولی صداش رو در نیاوردن
    احتمال مورد حمله هکر ها هم قرار گرفته باشه دور از ذهن نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: