₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » زنان خیابانی به خانه های تیمی خزیده اند
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » زنان خیابانی به خانه های تیمی خزیده اند
1 2

بدون عکس

زنان خیابانی به خانه های تیمی خزیده اند

851 بازدید، 22 پست، نویسنده: mojde

• mojde

پیشاپیش به خاطر محتوای تاسف برانگیز این گزارش از خوانندگان فهیم پوزش می خواهم :9:
    اما چه می توان کرد که پدیده های فاسد و ضدارزش اجتماعی را نمی توان نادیده گرفت و انکار کرد. این روزها دیگر، کمتر کنار خیابان کلانشهرهایی همچون تهران، اصفهان و شیراز زنان خیابانی را می بینیم. نه اینکه نبینیم اما نسبت به گذشته، کمتر صحنه چانه زدن یک زن خیابانی با سرنشین یک خودرو سواری را کنار خیابان و بر سر قیمت مشاهده می کنیم.<
    پس زنان و دختران خیابانی کجا رفته اند؟! آیا دست از این کار برداشته و اصلاح شده اند؟پاسخ منفی است! این روزها باید زنان خیابانی را در خانه های تیمی فساد جستجو کرد.
    این روزها، مردانی به عنوان رابط در گوشه و کنار شهر حضور دارند که مشتریان هرزگی باید برای دسترسی به زنان خیابانی، ابتدا با این رابط ها وارد مذاکره شوند.
    * بیشترشان موتوری هستند
    نکته جالب توجه تر آن است که بیشتر این رابط ها، موتورسوارند و در برخی نقاط پرتردد شهر اتراق کرده و مردان رهگذر را با نجواهای زیر لبی، برای هرز شدن وسوسه می کنند:« خانوم.......».
    * رابط ها مشتری را به کجا می برند؟
    برای مستند شدن گزارش، در نقش یک مشتری با یکی از این رابط ها که ابتدای خیابان تخت طاووس تهران اطراق کرده بود وارد مذاکره شدیم. پس از آن که اعتماد او را جلب کردیم و از روی شم حرفه ایی اش(!) مطمئن شد که پلیس نیستیم، آدرسی را روی یک تکه کاغذ نوشت و به ما داد.
    آدرس حوالی میدان رسالت بود. خانه ای بود قدیمی. زنگ زدیم. مردی 35 ساله در را باز کرد. گفتیم که از طرف «شاهین» آمده ایم. دور و بر را نگاهی کرد و اجازه داد وارد شویم. نزدیک به 18 زن و دختر با سر و وضعی نامناسب نشسته بودند. بعضی هایشان سیگار می کشیدند و بعضی دیگر هم مشروبات الکلی دستشان بود.
    دو مرد دیگر در اتاقی بغل آشپزخانه سرپا ایستاده بودند و حرف می زدند. مردی که کنار ما بود گفت:«هر کدومو می خواین انتخاب کنین. قیمت ها فرق می کنه. از 30 تومن داریم تا 100 تومن. اگه مکان نداشته باشین می تونین اینجا باشین اما 20 تومن اضافه تر باید برای مکان بدین».
    «اراذل» سردسته تیم های فساد هستند
    اراذل و اوباش، زنان خیابانی را زیر پر و بال خود گرفته اند تا از این راه بتوانند خودشان هم درآمدی داشته باشند!
    یکی از این زنان خیابانی، «پریسا-ر» است که قبلا خودش به تنهایی کار می کرده اما به توصیه یکی از زنان دیگر، عضو تیم «فرشاد» شده تا از خیلی چیزها در امان باشد. وقتی می پرسیم منظورش از «خیلی چیزها» چیست، می گوید:«وقتی تنها کار می کردم، بعضی مشتری ها بعد از اتمام کار، پولمو نمی دادن و وقتی اعتراضم بالا می گرفت، حمله می کردن و کتکم می زدن. البته بعضی ها هم بیشتر از مبلغ طی شده، می دادن. عضو این تیم ها شدن، احساس امنیت در ماها ایجاد می کنه».
    البته «نسیم» یکی دیگر از دختران خیابانی است که نظر متفاوتی در این باره دارد. او لیسانس حسابداری دارد اما به گفته خودش، از سال 83 تا 88 دنبال پیدا کردن یک کار آبرومندانه بوده اما چون پارتی نداشته دستش به جایی بند نشده است. نسیم می گوید که به اختیار خودش وارد تیم نشده بلکه او را با اجبار عضو تیم کرده اند. خود او می گوید:«برای خودم تنها کار می کردم و نزدیک به 37، 38 زن و دختر دیگه رو هم می شناختم که تنهایی کار می کردن. اما یه شب، یه پژو 405 نگهداشت و یه قیمت خوب گفت. سوار شدم. وقتی رسیدیم توی خونه، چهارتا قلچماق ریختن سرم... بعد هم گفتن از این به بعد برای ما کار می کنی وگرنه زنده نمیذاریمت».
    * هر روز به زنان خیابانی افزوده می شود
    نسیم حرف هایش را اینگونه ادامه می دهد:«پارسال(سال 89) که به زور وارد این تیمم کردن، 30 نفر بودیم، امسال شدیم 50 نفر».
    از او می پرسیم که علت روی آوردن برخی زنان و دختران دور و اطرافش به هرزگی چیست، می گوید:«وقتی هیچ حمایتی از سوی دولت برای دختران و زنانی که نیاز مالی دارن وجود نداره، باید چه خاکی توی سرشون بریزن؟ یه دوستی دارم به اسم سارا که الان یکساله وارد تیم شده.
    این زن که شوهرش معتاده و 2 تا بچه داره، سه سال دنبال یه وام 5 میلیون تومنی بوده که یه کار توی خونه برای خودش دست و پا کنه ولی دستش به هیچ جا بند نمی شه. همه درها وقتی بسته باشه و آدم به نقطه بحران برسه، راهی جز خراب شدن براش نمی مونه. می مونه؟ »
    نسیم می گوید:«تن فروشی اش را ما می کنیم اما باید به فرشاد پورسانتش را بدهیم.»
    * زنان خیابانی به خانه های تیمی خزیده اند
    در سایه غفلت دولت از آسیب های اجتماعی به ویژه آسیب های اخلاقی که در ارتباط مستقیم با شرایط بی ثبات اقتصادی است، زنان و دختران خیابانی رو به افزایش هستند. اما چون به خانه های تیمی خزیده اند و کمتر در خیابان ها ظاهر می شوند، مدیران دولتی خیال می کنند، پدیده زنان خیابانی موضوعی نیست که ارزش رسیدگی داشته باشد!
    --

• نخبه

نمیدونم چی بگم.. غصه به حال کی بخورم.

• soheyla

mojde,

سلام و سپاس :46: .
    تأسف برانگیزه :14: .
    خونه های تیمی و تو فارسی وان و فیلمهای ایرانی قدیم دیدم .
    شوهر همسایمون تو جمع دوستانشون با یکی از این خانمهاآشنا میشه . میبینه خیلی جوونه و ازش میپرسه ماهانه از این طریق چقدر درآمد میکنی ؟ خانمه بهش میگه متوسطش 400 هزار تومن. اون و میفرستتش که تو کارخونه ی جوراب بافی یکی از دوستاش کار کنه با حقوق 600 هزار تومن .
    بعد از چند روز رئیس کارخونه به این آقا زنگ میزنه ای بابا بیا این خانمه رو ببر کارخونه رو به گند کشیده . مچش و بارها تو گوشه کنار کارخونه و تو بغل این کارگر و اون کارگر گرفتیم . تنهائی همه ی کارخونه رو به هم ریخته .
    درسته که مشکلات مالی وجود دارن ولی بیشتر این خانمها همچین ویژگی و به طور ذاتی دارن . جون به جونشون کنید از هرزگی و عیاشی خوششون میاد و مشکلات مالی و بهونه میکنن .
    دردشون مشکل مالی نیست .
    مشکل اونا زیاده خواهی مالیه . دوست دارن مثل شاهزاده ها باشن نه با زور بازوشون و قدرت عقلشون بلکه با عشوه و ناز و تن نازیهای جسمانیشون ....
    اینجور افرادبرای رسیدن به اهدافشون همیشه آسونترین راه و انتخاب میکنن ... .

• gilas

نقل قول: mojde
    این زن که شوهرش معتاده و 2 تا بچه داره، سه سال دنبال یه وام 5 میلیون تومنی بوده که یه کار توی خونه برای خودش دست و پا کنه ولی دستش به هیچ جا بند نمی شه. همه درها وقتی بسته باشه و آدم به نقطه بحران برسه، راهی جز خراب شدن براش نمی مونه. می مونه؟ »

راستی روسپی! از خودت پرسیدی چرا اگر در سرزمین من و تو، زنی زنانگی اش را بفروشد که نان در بیارد رگ غیرت اربابان بیرون می زند
    اما اگر همان زن کلیه اش را بفروشد تا نانی بخرد و یا شوهر زندانی اش آزاد شود این «ایثار» است !
    مگر هردو از یک تن نیست؟
    بفروش ! تنت را حراج کن… من در دیارم کسانی را دیدم که دین خدا را چوب میزنند به قیمت دنیایشان، شرفت را شکر که اگر میفروشی از تن می فروشی نه از دین.
    (( فریدون فرخزاد ))

• mojde

نقل قول: gilas

راستی روسپی! از خودت پرسیدی چرا اگر در سرزمین من و تو، زنی زنانگی اش را بفروشد که نان در بیارد رگ غیرت اربابان بیرون می زند
    اما اگر همان زن کلیه اش را بفروشد تا نانی بخرد و یا شوهر زندانی اش آزاد شود این «ایثار» است !
    مگر هردو از یک تن نیست؟
    بفروش ! تنت را حراج کن… من در دیارم کسانی را دیدم که دین خدا را چوب میزنند به قیمت دنیایشان، شرفت را شکر که اگر میفروشی از تن می فروشی نه از دین.
    (( فریدون فرخزاد ))

عالي بود :39:

• mz56mz

متاسفم :2: من شنيدم حتى تيمهاى زنانه با مديريت زنانه هم زياد هست :87:
    خداوند تمام بنده هارو به راه راست هدايت كنه

• ژنرال

نقل قول: mz56mz
    متاسفم :2: من شنيدم حتى تيمهاى زنانه با مديريت زنانه هم زياد هست :87:

همه چی هست محمود جان! همه جور امکاناتی هست شکر خدا!

فقط کافیه یه کمی وجدانتو تعطیل کنی و ببینی چه بهشتیه!

• دلشاد

از 30 تومن داریم تا 100 تومن

مگه گوشت کیلویی چند :103:
    «وقتی هیچ حمایتی از سوی دولت برای دختران و زنانی که نیاز مالی دارن وجود نداره، باید چه خاکی توی سرشون بریزن؟

واقعا تأسف آوره :2:
    جالا آدرس دقیق بده شاید با آرش رفتیم بهشون کمک کنیم :74:

• نازدونه

ای خدا ادم چه چیزهایی که میبینه و میشنوه الهی همه شون و به راه راست هدایت کن :48:

• محسن صائب

نمایش یا پنهان متن از 30 تا 100 هزار تومن
    چه خبره :4:
    حتما اگه ازشون بپرسند بازار ها چطوره
    میگن ای بابا
    خرابه ، تورم سال به سال زیاد میشه ولی حقوق ما زیاد فرقی نمیکنه :83:

در این زمینه من حرف زیاد دارد
    ولی خانمم زنگ زده که برم خونه تازه ماست هم باید بخرم :9:

• الهام

اگر به راه راست هدايت نشدند ،راه راستو به طرفشون كج كنه :4:

• الهام

اگر به راه راست هدايت نشدند،راه راستو به طرفشون كج كنه :4:

• Holtek

يه رفيقي داشتم خيلي حزب الله بود ( جانباز و آزاده است ) ، از اين تيپ ريش و يقه گرد و بلوزش رو شلوار .. خلاصه تعريف ميكرد كه منتظر راننده بوده ( تو خيابون شلوغ شهر ) تا برن ماموريت ، يكي اومده دم گوشش گفته حاج اقا جا هم داريم كـ... داريم ، بيچاره جا خورده بود مي گفت بهش گفتم آخه آدم ... به تيپ من ميخوره اين حرفها ، لااقل برو سراغ آدمش ... الان با اين تاپيك ياد اين بنده خدا و حرفش افتادم . البته اين مال 5-4 سال پيشه .

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    مي گفت بهش گفتم آخه آدم ... به تيپ من ميخوره اين حرفها

اتفاقا تشخیص اون آدم درست بوده.. :4: :21:
    در کل نظرم اینه که این مسائل توی همه ی جوامع هست.جاهای مشخص باشه بهتره تا اینکه توی خیابونا ولو باشن.
    اینطوری آدمهای اهلش می رن توی جاهای خاص...به زن و بچه و نوامیس سالم مردم کمتر آسیب میرسه :1:

• Holtek

نقل قول: ماهی
    اتفاقا تشخیص اون آدم درست بوده.. :4: :21:

نه بابا اتفاقا اين بيچاره ادم خيلي خوبيه ( هر چند اين جمله از خودمه كه آدم خوب هرگز وجود نداره ) :1:

• دیااکو

نقل قول: gilas
    مگر هردو از یک تن نیست؟
    (( فریدون فرخزاد ))

چقدر قشنگ بود گیلاسی،
    بعضیها از صداقتشون می فروشند بعضی از دین و بعضی ... ولی همه به فاحشه گیر می دن که داره از وجودش مایه می ذاره.

• bijjan

نقل قول: soheyla
    mojde

ولی به نظر من وجودشون تو جامعه برای جلوگیری از فساد لازمه
    الان خیلی بد شده همه مردا چششون دنبال یه دختره. خوب حالا این آقا بره تو این خونه خاک بر سریشو اونجا بکنه
    دیگه تو خیابون دنباله این چیزا نیفته تازه اشتغال زایی هم میکنه :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: