₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » @آموزش رقص دونفره در آرایشگاه@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » @آموزش رقص دونفره در آرایشگاه@
1 2

بدون عکس

@آموزش رقص دونفره در آرایشگاه@

2211 بازدید، 40 پست، نویسنده: arash52

• arash52

هزینه این کلاس تقریبا حدود 250 هزار تومان است و تنها در روزهای جمعه اقدام به برگزاری این کلاس آموزشی در آرایشگاه می‌کنیم. البته مربی آموزش ما خانم است!

تصویر در دسترس نیست

البرزنیوز : افزایش روز افزون آرایشگاه‌ها و تبلیغات گسترده‌ای که برخی از صاحبان آنها برای جذب مشتری انجام می‌دهند باعث شده برخی از این آرایشگاه‌ها به کارهای جالب و قابل تاملی در خصوص جذب مشتری دست بزنند.

تا مدت‌های مدیدی بهترین تبلیغات آرایشگاه‌ها بر محور فالگیران حرفه ای می‌چرخید که لحظاتی شاد و خوب را برای مشتریان رقم می‌زدند و اسرار آنچنانی از زندگی‌شان در اختیار مشتریان قرار می‌دادند که باعث جذب آنها به آرایشگاه و حضور مداوم آنها در آرایشگاه می‌شد.

یکی از آرایشگاه تهران که در بروشور تبلیغاتی خود زده است:« مژده به عروس خانم‌ها (لحظاتی شاد با حرکات موزون)» درباره این آیتم به برنا می‌گوید: چون در تراکت تبلیغاتی نمی‌توانیم همه چیز را بنویسیم، بنابراین نتوانستیم توضیحات کاملی در خصوص این بسته پیشنهادی بدهیم. ما یک کلاس رقص 2 نفره برای عروس خانم و آقای داماد برگزار می‌کنیم که در این کلاس یک رقص ایرانی و یک رقص خارجی آموزش داده می‌شود.

وی می‌افزاید: هزینه این کلاس تقریبا حدود 250 هزار تومان است و تنها در روزهای جمعه اقدام به برگزاری این کلاس آموزشی در آرایشگاه می‌کنیم. البته مربی آموزش ما خانم است!

همچنین برخی از آرایشگاه‌ها اقدام به برگزاری شوی لباس اسپرت و مجلسی زنانه می‌کنند و برخی آتلیه دارند یکی از صاحبان این آرایشگاه‌ها به سه نسل می‌گوید: تمام لباس‌ها سفارشی از ترکیه وارد می‌شود و شوی لباس ما نیز بصورت دائم و مستمر مملو از به روز ترین لباس‌های اروپایی است؛ اگر برای نامزدی و یا حنابندان و پای تختی لباس بخواهید می توانید سری به کلکسیون ما بزنید.

همچنین در خصوص آتلیه می‌گوید:ما با چند عکاس حرفه‌ای کار می‌کنیم و به شما هم پیشنهاد می‌دهیم که حتما آلبوم ما را ببینید بنظرم اگر سری به آرایشگاه ما بزنید یک پکیج کامل را می‌توانید برای عروسی استفاده کنید.

این سبک تبلیغاتی در حالی بشدت در آرایشگاه ها دیده می‌شود که برخی از آرایشگاه‌ها برای جذب مشتری شیوه‌های جالب تری را در پیش می‌گیرند. یکی دیگر از آرایشگاه‌ها در خصوص قیمت میک آپ عروس می‌گوید: هزینه پایه‌ای که آرایشگر دریافت می‌کند 700 هزار تومان است اما من خودم معتقدم باید با جوانان راه آمد، بنابراین اگر واقعا عروس و دامادی اینجا بیایند که استطاعت مالی نداشته باشند ما تا دو سوم کمتر هم از آنها می‌گیریم و این موضوع را به آرایشگرم هم گفته‌ام و او قبول کرده است.

• نخبه

نقل قول: arash52
    هزینه این کلاس تقریبا حدود 250 هزار تومان است و تنها در روزهای جمعه اقدام به برگزاری این کلاس آموزشی در آرایشگاه می‌کنیم. البته مربی آموزش ما خانم است!

خب اینا که بد نیست هر کی دوست داره شرکت کنه هر کی هم نه اجباری نیست خیلی از عروس و دامادها رقص بلد نیستن
    ولی این هزینه ای که گفته زیاده :3: قیمتها را از من بخواهید:23:

• ژنرال

چی بگم والا :24:

• mojde

شوها رو ديدو اما آموزششو نه .برم يه آموزش رقص دو نفره پيدا كنم يه وقت لازم ميشه :4:

• arash52

نقل قول: mojde
    برم يه آموزش رقص دو نفره پيدا كنم يه وقت لازم ميشه

به مدیونی و این چیزا اعتقاد داری ؟ اگه نه حتما به روح اعتقاد داری ! :4:

• mojde

به مدیونی و این چیزا اعتقاد داری ؟ اگه نه حتما به روح اعتقاد داری !

خوب نميرم چرا جلو مردو آبرو ريزي ميكني :10:

• soheyla

arash52,

سلام و سپاس :46: .
    رقص دونفره رو خیلی دوست دارم :8: . عاشق اینم که تو مجالس عروسی یه رقص قشنگ از عروس و داماد ببینم 1149 .
    خیلی زیباست . هرچند هزینه اش زیاده ولی خیلی مفرح و لذت بخشه 286.
    از نظر من اشکالی نداره برن کلاس ببینن :25: . 250 هزار تونم هم وقتی قاطی خرجهای عروسی بشه اصلاً به چشم نمیاد ... :3:

• دلشاد

« مژده به عروس خانم‌ها (لحظاتی شاد با حرکات موزون)»

استغفورالله :4:

• gilas

پس آدرسش کو :4:

خوب بد که نیست تازه لازم هم میشه 824

• پری سا

آموزش رقص دونفره در آرایشگا

خیلی هم خوبه :4:

• نخبه

نقل قول: gilas
    پس آدرسش کو :4:

خوب بد که نیست تازه لازم هم میشه

من به این گندگی نشستم اینجا میگی ادرسش کو؟ اموزش رقص یک نفره میدهیم عربی و لزگی :9: ... رقص دو نفره سالسه فعلا خودم در حال اموزش دیدنم بعدش بیا خودم با اقاتون اموزش میدم :4: هیپ هاپ هم باشگاه خوب کشف کنم حتما ماه بعد میرم :80:

• پری سا

نقل قول: نخبه
    من به این گندگی نشستم اینجا میگی ادرسش کو؟ اموزش رقص یک نفره میدهیم عربی و لزگی ... رقص دو نفره سالسه فعلا خودم در حال اموزش دیدنم بعدش بیا خودم با اقاتون اموزش میدم هیپ هاپ هم باشگاه خوب کشف کنم حتما ماه بعد میرم

ماشالله شیرین جان هنرمندی واسه خودت :6:
    اینجا از این کلاسها نیست :2:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: پری سا
    ماشالله شیرین جان هنرمندی واسه خودت :6:
    اینجا از این کلاسها نیست :2:

واقعا نیست؟ خب همه جا که جار نمیزنن.. معمولا تو باشگاهها هستن کسانیکه اموزش میدن یا خود مربیها یا کسانیکه برای ورزش میان از خود باشگاه سوال کنی بهت میگن که اموزش دارن یا نه....البته دیگه تو خود باشگاه اموزش نمیدن خواهرم تو باشگاه اموزش دیده بود و من از خواهرم و یه مربی دیگه تکمیلترش کردم مبلغشم همچین زیاد نیست 12 جسله خصوصی 50 هزار تومن منتها با تعداد کمتر از 5 نفر اموزش داده نمیشود:4: معمولا توی خونه به صورت خصوصی و نیمه خصوصی روزهای فرد خونه ما زنگ بزنی دیسکوئیه واسه خودش:23:

• sib

خیلی خوبه که.تو جشن عروسی نمیرن الکی دست و پاشونو تکون بدن :4:

• gilas

من به این گندگی نشستم اینجا میگی ادرسش کو؟

پس آدرس رو بفرست بیاد :4:

بعدش بیا خودم با اقاتون اموزش میدم

آقامون پیش شما نمیاد :23: من بدانم :4:

• ماهی

خیلی خوبه..خیلی :4:

• Holtek

رقص هم برا خودش هنريه
    250 خيلي گرونه 25 خوبه :1:
    لزگی

:93:

• الهام

اي كاش اين قدر مملكتمون بسته نبود. :44:
    اين كلاسا واقعا اموزنده و خوبه :72:

• نخبه

آقامون پیش شما نمیاد :23: من بدانم :4:

848 چرا نمیاد این مدلی بیارش سر کلاس 950 اگه نیومد 1210 1092
    مثل اینکه باید با اقاتون زور گفت.. 989

پس آدرس رو بفرست بیاد

ادرس کرج خونمون طبقه اول واحد 4 :9: منزل نخبه :9:

نقل قول: Dr.GSM

:93:

چند تا حرکت هم از اقامون یاد گرفتم منتها مردونس ولی باحاله :80: ولی رقص خانومها باحالتره :9:

• gilas

چرا نمیاد این مدلی بیارش سر کلاس

کلاس که میاد ولی از شما مستقیم و تنها آموزش نمیبینه :4:
    بچه خجالتیه خوب :10:

اگه نیومد

نهههههههههه نازی گناهیه 824

مثل اینکه باید با اقاتون زور گفت..

نه بابا خیلی هم ظریف باید برخورد کنی باهاش :4: