هزینه این کلاس تقریبا حدود 250 هزار تومان است و تنها در روزهای جمعه اقدام به برگزاری این کلاس آموزشی در آرایشگاه میکنیم. البته مربی آموزش ما خانم است!
▧ تصویر در دسترس نیست
البرزنیوز : افزایش روز افزون آرایشگاهها و تبلیغات گستردهای که برخی از صاحبان آنها برای جذب مشتری انجام میدهند باعث شده برخی از این آرایشگاهها به کارهای جالب و قابل تاملی در خصوص جذب مشتری دست بزنند.
تا مدتهای مدیدی بهترین تبلیغات آرایشگاهها بر محور فالگیران حرفه ای میچرخید که لحظاتی شاد و خوب را برای مشتریان رقم میزدند و اسرار آنچنانی از زندگیشان در اختیار مشتریان قرار میدادند که باعث جذب آنها به آرایشگاه و حضور مداوم آنها در آرایشگاه میشد.
یکی از آرایشگاه تهران که در بروشور تبلیغاتی خود زده است:« مژده به عروس خانمها (لحظاتی شاد با حرکات موزون)» درباره این آیتم به برنا میگوید: چون در تراکت تبلیغاتی نمیتوانیم همه چیز را بنویسیم، بنابراین نتوانستیم توضیحات کاملی در خصوص این بسته پیشنهادی بدهیم. ما یک کلاس رقص 2 نفره برای عروس خانم و آقای داماد برگزار میکنیم که در این کلاس یک رقص ایرانی و یک رقص خارجی آموزش داده میشود.
وی میافزاید: هزینه این کلاس تقریبا حدود 250 هزار تومان است و تنها در روزهای جمعه اقدام به برگزاری این کلاس آموزشی در آرایشگاه میکنیم. البته مربی آموزش ما خانم است!
همچنین برخی از آرایشگاهها اقدام به برگزاری شوی لباس اسپرت و مجلسی زنانه میکنند و برخی آتلیه دارند یکی از صاحبان این آرایشگاهها به سه نسل میگوید: تمام لباسها سفارشی از ترکیه وارد میشود و شوی لباس ما نیز بصورت دائم و مستمر مملو از به روز ترین لباسهای اروپایی است؛ اگر برای نامزدی و یا حنابندان و پای تختی لباس بخواهید می توانید سری به کلکسیون ما بزنید.
همچنین در خصوص آتلیه میگوید:ما با چند عکاس حرفهای کار میکنیم و به شما هم پیشنهاد میدهیم که حتما آلبوم ما را ببینید بنظرم اگر سری به آرایشگاه ما بزنید یک پکیج کامل را میتوانید برای عروسی استفاده کنید.
این سبک تبلیغاتی در حالی بشدت در آرایشگاه ها دیده میشود که برخی از آرایشگاهها برای جذب مشتری شیوههای جالب تری را در پیش میگیرند. یکی دیگر از آرایشگاهها در خصوص قیمت میک آپ عروس میگوید: هزینه پایهای که آرایشگر دریافت میکند 700 هزار تومان است اما من خودم معتقدم باید با جوانان راه آمد، بنابراین اگر واقعا عروس و دامادی اینجا بیایند که استطاعت مالی نداشته باشند ما تا دو سوم کمتر هم از آنها میگیریم و این موضوع را به آرایشگرم هم گفتهام و او قبول کرده است.
هزینه این کلاس تقریبا حدود 250 هزار تومان است و تنها در روزهای جمعه اقدام به برگزاری این کلاس آموزشی در آرایشگاه میکنیم. البته مربی آموزش ما خانم است!
خب اینا که بد نیست هر کی دوست داره شرکت کنه هر کی هم نه اجباری نیست خیلی از عروس و دامادها رقص بلد نیستن ولی این هزینه ای که گفته زیاده قیمتها را از من بخواهید
سلام و سپاس . رقص دونفره رو خیلی دوست دارم . عاشق اینم که تو مجالس عروسی یه رقص قشنگ از عروس و داماد ببینم . خیلی زیباست . هرچند هزینه اش زیاده ولی خیلی مفرح و لذت بخشه . از نظر من اشکالی نداره برن کلاس ببینن . 250 هزار تونم هم وقتی قاطی خرجهای عروسی بشه اصلاً به چشم نمیاد ...
من به این گندگی نشستم اینجا میگی ادرسش کو؟ اموزش رقص یک نفره میدهیم عربی و لزگی ... رقص دو نفره سالسه فعلا خودم در حال اموزش دیدنم بعدش بیا خودم با اقاتون اموزش میدم هیپ هاپ هم باشگاه خوب کشف کنم حتما ماه بعد میرم
من به این گندگی نشستم اینجا میگی ادرسش کو؟ اموزش رقص یک نفره میدهیم عربی و لزگی ... رقص دو نفره سالسه فعلا خودم در حال اموزش دیدنم بعدش بیا خودم با اقاتون اموزش میدم هیپ هاپ هم باشگاه خوب کشف کنم حتما ماه بعد میرم
ماشالله شیرین جان هنرمندی واسه خودت اینجا از این کلاسها نیست
ماشالله شیرین جان هنرمندی واسه خودت اینجا از این کلاسها نیست
واقعا نیست؟ خب همه جا که جار نمیزنن.. معمولا تو باشگاهها هستن کسانیکه اموزش میدن یا خود مربیها یا کسانیکه برای ورزش میان از خود باشگاه سوال کنی بهت میگن که اموزش دارن یا نه....البته دیگه تو خود باشگاه اموزش نمیدن خواهرم تو باشگاه اموزش دیده بود و من از خواهرم و یه مربی دیگه تکمیلترش کردم مبلغشم همچین زیاد نیست 12 جسله خصوصی 50 هزار تومن منتها با تعداد کمتر از 5 نفر اموزش داده نمیشود معمولا توی خونه به صورت خصوصی و نیمه خصوصی روزهای فرد خونه ما زنگ بزنی دیسکوئیه واسه خودش
arash52
البرزنیوز : افزایش روز افزون آرایشگاهها و تبلیغات گستردهای که برخی از صاحبان آنها برای جذب مشتری انجام میدهند باعث شده برخی از این آرایشگاهها به کارهای جالب و قابل تاملی در خصوص جذب مشتری دست بزنند.
تا مدتهای مدیدی بهترین تبلیغات آرایشگاهها بر محور فالگیران حرفه ای میچرخید که لحظاتی شاد و خوب را برای مشتریان رقم میزدند و اسرار آنچنانی از زندگیشان در اختیار مشتریان قرار میدادند که باعث جذب آنها به آرایشگاه و حضور مداوم آنها در آرایشگاه میشد.
یکی از آرایشگاه تهران که در بروشور تبلیغاتی خود زده است:« مژده به عروس خانمها (لحظاتی شاد با حرکات موزون)» درباره این آیتم به برنا میگوید: چون در تراکت تبلیغاتی نمیتوانیم همه چیز را بنویسیم، بنابراین نتوانستیم توضیحات کاملی در خصوص این بسته پیشنهادی بدهیم. ما یک کلاس رقص 2 نفره برای عروس خانم و آقای داماد برگزار میکنیم که در این کلاس یک رقص ایرانی و یک رقص خارجی آموزش داده میشود.
وی میافزاید: هزینه این کلاس تقریبا حدود 250 هزار تومان است و تنها در روزهای جمعه اقدام به برگزاری این کلاس آموزشی در آرایشگاه میکنیم. البته مربی آموزش ما خانم است!
همچنین برخی از آرایشگاهها اقدام به برگزاری شوی لباس اسپرت و مجلسی زنانه میکنند و برخی آتلیه دارند یکی از صاحبان این آرایشگاهها به سه نسل میگوید: تمام لباسها سفارشی از ترکیه وارد میشود و شوی لباس ما نیز بصورت دائم و مستمر مملو از به روز ترین لباسهای اروپایی است؛ اگر برای نامزدی و یا حنابندان و پای تختی لباس بخواهید می توانید سری به کلکسیون ما بزنید.
همچنین در خصوص آتلیه میگوید:ما با چند عکاس حرفهای کار میکنیم و به شما هم پیشنهاد میدهیم که حتما آلبوم ما را ببینید بنظرم اگر سری به آرایشگاه ما بزنید یک پکیج کامل را میتوانید برای عروسی استفاده کنید.
این سبک تبلیغاتی در حالی بشدت در آرایشگاه ها دیده میشود که برخی از آرایشگاهها برای جذب مشتری شیوههای جالب تری را در پیش میگیرند. یکی دیگر از آرایشگاهها در خصوص قیمت میک آپ عروس میگوید: هزینه پایهای که آرایشگر دریافت میکند 700 هزار تومان است اما من خودم معتقدم باید با جوانان راه آمد، بنابراین اگر واقعا عروس و دامادی اینجا بیایند که استطاعت مالی نداشته باشند ما تا دو سوم کمتر هم از آنها میگیریم و این موضوع را به آرایشگرم هم گفتهام و او قبول کرده است.
نخبه
خب اینا که بد نیست هر کی دوست داره شرکت کنه هر کی هم نه اجباری نیست خیلی از عروس و دامادها رقص بلد نیستن
ولی این هزینه ای که گفته زیاده
ژنرال
mojde
arash52
به مدیونی و این چیزا اعتقاد داری ؟ اگه نه حتما به روح اعتقاد داری !
mojde
به مدیونی و این چیزا اعتقاد داری ؟ اگه نه حتما به روح اعتقاد داری !
خوب نميرم چرا جلو مردو آبرو ريزي ميكني
soheyla
سلام و سپاس
رقص دونفره رو خیلی دوست دارم
خیلی زیباست . هرچند هزینه اش زیاده ولی خیلی مفرح و لذت بخشه
از نظر من اشکالی نداره برن کلاس ببینن
دلشاد
استغفورالله
gilas
خوب بد که نیست تازه لازم هم میشه
پری سا
خیلی هم خوبه
نخبه
خوب بد که نیست تازه لازم هم میشه
من به این گندگی نشستم اینجا میگی ادرسش کو؟ اموزش رقص یک نفره میدهیم عربی و لزگی
پری سا
ماشالله شیرین جان هنرمندی واسه خودت
اینجا از این کلاسها نیست
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اینجا از این کلاسها نیست
واقعا نیست؟ خب همه جا که جار نمیزنن.. معمولا تو باشگاهها هستن کسانیکه اموزش میدن یا خود مربیها یا کسانیکه برای ورزش میان از خود باشگاه سوال کنی بهت میگن که اموزش دارن یا نه....البته دیگه تو خود باشگاه اموزش نمیدن خواهرم تو باشگاه اموزش دیده بود و من از خواهرم و یه مربی دیگه تکمیلترش کردم مبلغشم همچین زیاد نیست 12 جسله خصوصی 50 هزار تومن منتها با تعداد کمتر از 5 نفر اموزش داده نمیشود
sib
gilas
پس آدرس رو بفرست بیاد
آقامون پیش شما نمیاد
ماهی
Holtek
250 خيلي گرونه 25 خوبه
الهام
اين كلاسا واقعا اموزنده و خوبه
نخبه
مثل اینکه باید با اقاتون زور گفت..
ادرس کرج خونمون طبقه اول واحد 4
چند تا حرکت هم از اقامون یاد گرفتم منتها مردونس ولی باحاله
gilas
کلاس که میاد ولی از شما مستقیم و تنها آموزش نمیبینه
بچه خجالتیه خوب
نهههههههههه نازی گناهیه
نه بابا خیلی هم ظریف باید برخورد کنی باهاش
زیییییییییییییییییینگ در واکن عزیزم ....
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→