₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: اعجاب ميوه‌اي كه خداوند در قرآن به آن قسم خورده است! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: اعجاب ميوه‌اي كه خداوند در قرآن به آن قسم خورده است! ::

بدون عکس

:: اعجاب ميوه‌اي كه خداوند در قرآن به آن قسم خورده است! ::

594 بازدید، 20 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

اعجاب ميوه‌اي كه خداوند در قرآن به آن قسم خورده است!

تصویر در دسترس نیست

اسمش را که می‌شنویم برایمان خیلی آشناست؛ خیال می‌کنیم سال‌های سال است این درخت را می‌شناسیم؛ درخت قصه‌های کودکی‌مان که قد یک چوب کبریت بود. در باغچه حیاط خاله پیرزن، به اندازه یک غربیل؛ درخت انجیر!

تشخیص درخت انجیر از سایر درختان، حتی برای یک فرد غیر حرفه‌ای و درخت نشناس هم کار خیلی سختی نیست. البته به شرطی که میوه آن هنوز به درخت باشد!
    اما اگر از فصل میوه دهی (اواسط تابستان تا اوایل پاییز) گذشته بود باز هم می‌توان از روی برگ‌های پنجه‌ای شکل و سبز تیره درخت، آن را شناخت؛
    علاوه بر این، با شکستن شاخه یا حتی کندن برگ از ساقه شیره سفید رنگی خارج می‌شود که یکی دیگر از راه‌های شناختن این درخت است.

این شیره سمی است ولی از نظر دارویی بسیار کاربردی ‌است.
    میخچه، زگیل و خیلی از مشکلات پوستی، با مالیدن شیره انجیر روی آن به سرعت درمان می‌شوند.

انجیر شگفت‌انگیز
    خداوند در سوره «تین» (انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان دین‌پژوه می‌گویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوه‌های همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامین‌ها دارد؛ لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است.

اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است.

قصه از این‌جا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم، در مغز انسان و حیوانات تولید می‌شود. این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون و مسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل می‌شود.
    ژاپنی‌ها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد.

بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامه‌ای به این تیم تحقیقاتی می‌نویسد و اعلام می‌کند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده.

نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار در قرآن آمده است و اين مسئله واقعاً شگفت انگیز است.

منبع:
    http://hamshahrionline.ir/print-145463.aspx

• aac198000

Life Dream,
    عالی بود و آموزنده :8:

• baron jon

مطلب خوندني بود :1:
    مرسي :46::46:

• دلشاد

مرسی داش مازیار

• gilas

خیلی جالب بود عمو یوفوی :78:

• soheyla

Life Dream,

سلام و سپاس :46: .
    من و مادرم عاشق انجیر هستیم :8: . البته خشکش نه .
    مرباش واقعاً خوشمزه میشه .

• mojde

نقل قول: Life Dream
    نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار در قرآن آمده است و اين مسئله واقعاً شگفت انگیز است.

حالا حالاها واسمون زوده يه چيزايي رو بفهميم

• ژنرال

اگر هم هیچ دانشمندی پی به خواص انجیر و زیتون، نبرده بود؛ همین که در قرآن، خداوند به اینها قسم یاد کرده، بزرگترین دلیل بر سودمندیشونه.

من که زیتون پرورده :85:

ولی انجیر فقط خشک :24:

• ماهی

بهش حساسیت دارم...گلوم می خاره اگه بخورم :2:
    مرسی مطلب مفیدی بود :110:

• Holtek

انجير برا شكم خيلي خوبه :1:
    يادش بخير بچه كه بوديم خونه يكي از دوستام درخت انجير بود ، چه شيطنت ها كه نميكرديم بالاي اين درخته .....

• نخبه

نقل قول: ماهی
    بهش حساسیت دارم...گلوم می خاره اگه بخورم

منم خیلی دوست دارم ولی وقتی میخورم(از نوع خشکش) سردرد میشم کف پاهام داغ میشه تمام بدنم گر میگیره و بیحال می افتم :20:

• حورا

واقعا اعجاب انگیزه :48:
    :46:

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    منم خیلی دوست دارم ولی وقتی میخورم(از نوع خشکش) سردرد میشم کف پاهام داغ میشه تمام بدنم گر میگیره و بیحال می افتم :20:

:83:

یهو بگو رو به قبله میشی :4:

• mz56mz

ممنون داداش مازيار انجير رو خيلى دوست دارم البته اول انار بعد انجير :1:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    این شیره سمی است ولی از نظر دارویی بسیار کاربردی ‌است.
    میخچه، زگیل و خیلی از مشکلات پوستی، با مالیدن شیره انجیر روی آن به سرعت درمان می‌شوند.

این یکی من تجربه کردم واقعا معجزه کرده ..

نمایش یا پنهان متن
    ترجمه آيات

به نام خداى رحمان و رحيم، سوگند به دو سرزمين (انبياء خيز) شام و بيت المقدس (ياقسم به انجير و زيتون ) (1).

و سوگند به سرزمين طور سينا (2).

سوگند به مكه اين بلد امين (3).

كه ما انسان را به بهترين نظام خلقت خلق كرديم (4).

سپس او را - در صورتى كه منحرف شود - به پست ترين مرحله برگردانديم (5).

مگر كسانى را كه ايمان آورده و اعمال صالح كنند كه پاداشى قطع ناشدنى دارند (6).

حال اى انسان ! آن انگيزه اى كه تو را وا مى دارد به اينكه روز جزا را تكذيب كنى چيست ؟ (7).

مگر خدا را احكم الحاكمين نيافتيد؟(8).

• Life Dream

از همه دوستان به خاطر اينكه انجير ميخورن ممنونم :4:

maryamlondon1,
    بسيار زيبا بود مرسي مامان مريم، و مرسي به خاطر زحمتي كه كشيدي :8:

• Mahboob

خدایا شکرت :58:

• نخبه

نقل قول: ژنرال
    یهو بگو رو به قبله میشی

دقیقا.. البته دو ساله اینطوری شدم قبلا اینجوری نبودم

پاسخ سریع   پاسخ