ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: حركات نماز در سلامت جسمي افراد موثر است + عكس ::
Life Dream
آهان خيلي جالبه، يه جورايي مثل انرژي درماني يا تلقين؟!
The one
راستش من فقط یادمه در موردش خوندم ولی دقیقا یادم نمیاد رو چه هورمونی اثر میذاره.. ولی فکر کنم همین که شما میگی درست باشه .. مثل همون یوگا و اینها که باعث ریلکس شدن ماهیچه ها میشن که اونهم رو هورمونها اثر داره
Life Dream
مرسي ابجي جون برام خيلي جالب بود برم در موردش تحقيق كنم
نمایش یا پنهان متن
مثبت نوش جاننخبه
نمایش یا پنهان متن
نماز خوندن و حرکات فقط پدر شوهرمThe one
قایل شما رو نداشت مازی نازی
نخبه,
Life Dream
باز اين بچه غيبت كرد!
نمایش یا پنهان متن
تازه مامان مريم بهم ميگه ماز مزي!!
Kishe Mehr
یادمه یه بار توی یوکی یه همچین چیزی گفتی
The one
اتفاقا گفتم الان مجی میاد میگه
همیشه دارمش
نخبه
غیبت نیست که.. شما که بابای ارش رو نمیشناسی
The one
The one
فواید نماز
Life Dream
چه جالب، روزي پنج مرتبه حركاتي رو انجام ميديم كه دست كمي از يوگا نداره! واقعاً جالبه
آخي جاي ساحل فسقلي واقعاً خاليه با اين حرف زدن بامزش
آرش كه هيچي، به باباشم گير دادي!! يه خانواده رو زجر كش كردي!
مرسي ابجي جان برم بخونم ببينم چي نوشته
The one
خواهش میکنم قابل روی گلتو نداشت
ژنرال
نمازه دیگه
وسطیه برای نماز عصره
Kishe Mehr
اره خیلی برای خودمم جالب بود. میگفت بهترین نحوه ی نشستن همینطوری هست که ما توی نماز می شینیم. میگفت هر کسی که غذا میخوره اگه سه چهار دقیقه بعدش اینطوری بشینه غذاش هضم میشه!!!! بازم جالبتر این بود که میگفت موقعی که ایستادی باید زمزمه کنی! همونطوری که ما حمد و سوره و... می خونیم!!!!
نمیدونم چرا دیشب اینا یادم نیودم که بگم؟
Life Dream
منظورت همون فارماتون اكولوژي هست ديگه!
مرسي آبجي جوني
نمازه دیگه
وسطیه برای نماز عصره
موش بخوردت ژنرال ميرزا گابريل
نمیدونم چرا دیشب اینا یادم نیودم که بگم؟
مرسي مجتبي جان، اينا برام جديد بودن خيلي جالب بود، به خصوص نوع نشستن! من هميشه در مهماني ها عادت دارم به اين شكل بشينم!!
Kishe Mehr
خواهش میشه عزیز. کلا سه تا حرکت اصلی ما در نماز از بهترین حالتها بود. نوع نشستن، رکوع کردن و از اینا مهمتر سجده کردن. میگفت بهترین حالتی که ادم میتونه ارامش بگیره این شیوه است
ابوفاضل
نمایش یا پنهان متن
از همه مهمتر تلاش بعضی از عزیزان بود که به جای استفاده از مطلب قبل از هر چیز قصد حذف مسائل دینی رو دارن نمیدونم این دین چه هیزم تری به بعضی ها فروخته که اینهمه ازش دل پری دارن البته درسته که مطلب دینی در اکثر سایتها گذاشتنش ممنوعه و دلیلش هم واضحه ولی این مطلب بیشتر علمی بود تا دینی باز هم البته علم هم در اسلام عضوی جدانشدنی از دین هست توی ادیان دیگه رو نمی دونمLife Dream
مرسي مجتبي جان
شايد به خاطر جريان خون هست كه به طرف مغز بهتر جريان پيدا ميكنه! به هر حال همه حركات از لحاظ علمي تاييد شده و تاكيد شده هست، و اين خودش يكي ديگه از نشانه هاي آشكار هست براي ما
موافقم ابوفاضل جان به خصوص آخر حرفتون! مطلب علمي بود و اكثراً علم بخش كوچكي از دين عزيزمون هست، نميشه فقط به خاطر اينكه دين هم اونو تاييد كرده ازش فاصله بگيريم!
boof divoone
یه جورایی شبیه یوگا بید یا یوگا یه جورایی شبیه نماز بید؟
مرسی مازیار جان
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→