₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: حركات نماز در سلامت جسمي افراد موثر است + عكس ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: حركات نماز در سلامت جسمي افراد موثر است + عكس ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

:: حركات نماز در سلامت جسمي افراد موثر است + عكس ::

1152 بازدید، 42 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: The one
    یه علم داروها و تاثیر اون در انسان میگن فارماکولوژی.. یعنی مثلا این حرکات نماز و حتی حرکات لب و قرائت اون کلمات مضخص روی هورمونها اثر مطلوبی داره

آهان خيلي جالبه، يه جورايي مثل انرژي درماني يا تلقين؟! :7:

• The one

نقل قول: Life Dream
    آهان خيلي جالبه، يه جورايي مثل انرژي درماني يا تلقين؟!

راستش من فقط یادمه در موردش خوندم ولی دقیقا یادم نمیاد رو چه هورمونی اثر میذاره.. ولی فکر کنم همین که شما میگی درست باشه .. مثل همون یوگا و اینها که باعث ریلکس شدن ماهیچه ها میشن که اونهم رو هورمونها اثر داره :25: :4:

• Life Dream

راستش من فقط یادمه در موردش خوندم ولی دقیقا یادم نمیاد رو چه هورمونی اثر میذاره.. ولی فکر کنم همین که شما میگی درست باشه .. مثل همون یوگا و اینها که باعث ریلکس شدن ماهیچه ها میشن که اونهم رو هورمونها اثر داره

مرسي ابجي جون برام خيلي جالب بود برم در موردش تحقيق كنم 351
    نمایش یا پنهان متنمثبت نوش جان :72:

• نخبه

نمایش یا پنهان متننماز خوندن و حرکات فقط پدر شوهرم :83: نمیدونم چرا دوست داره اون مدلی نماز بخونه شاید حس نزدیکی و رفاقت میکنه با خدا :56: ولی در کل حرکاتش بیشتر به دکلمه میخوره بعد هم انگار با خدا دعوا داره اینجوری میکنه :53: در کل باحاله این چند وقته که همش میرم اونجا سر نماز یه چیزایی ازش میبینم که اینجوری میشم :4: بعد هی تو دلم میگم نخند هر کی یه جوره :9:

• The one

Life Dream,
    قایل شما رو نداشت مازی نازی :4:
    نخبه,
    :23:

• Life Dream

نخبه,
    باز اين بچه غيبت كرد! :43: غيبت نكن تيلين 390
    نمایش یا پنهان متن :83:

قایل شما رو نداشت مازی نازی :4:

تازه مامان مريم بهم ميگه ماز مزي!! :23:

• Kishe Mehr

اتفاقا چند روز پیش توی ماهواره داشتم حرکات یوگا رو میدیدم خانم مربی حرکاتی که انجام میداد دقیقا عین سجده و رکوع و... بود. بعد اخرش گفت این حرکات همون حرکاتی هستند که تعالیم اسلامی گفتند! میخوام بعدها که ایشالله وقتم باز شد و هزینه اش رو داشتم یه تحقیق مفصلی راجع به نماز خوندم بکنم :25:

خیلی جالبه قبلا هم یه بار خوندم که رو فارماکولوژی انسان اثر مثبت داره.. کلا یه جورایی شبیه یوگا هم هست :24:

یادمه یه بار توی یوکی یه همچین چیزی گفتی :10: حافظه رو داشتی؟ :1:

• The one

ازه مامان مريم بهم ميگه ماز مزي!!

:23: یاد ساحل ناقلا افتادم که به کاکو محمود میگفت عمو مز مز :23:

نقل قول: Kishe Mehr
    یادمه یه بار توی یوکی یه همچین چیزی گفتی

اتفاقا گفتم الان مجی میاد میگه :4: :10:

حافظه رو داشتی؟

همیشه دارمش :3:

• نخبه

باز اين بچه غيبت كرد! :43: غيبت نكن تيلين 390

غیبت نیست که.. شما که بابای ارش رو نمیشناسی :4: تازه بدشو نگفتم.. خیلی هم با مزس.. امروز یه لحظه برگشتم طرفش دیدم با خودش حرف میزنه و سرش رو تکون میده بعد رو به ارش گفتم بابات با خرزو خان حرف میزنه ارش خندید گفت بابا با کی حرف میزنی بعد باباش گفت با فرماندار نمیدونم کجا.. فکر کنم میخاسته بره پیشش برای کاری داشت تمرین میکرد چی بگه:23:

• The one

نقل قول: نخبه
    گفتم بابات با خرزو خان حرف میزنه ارش خندید گفت بابا با کی حرف میزنی بعد باباش گفت با فرماندار نمیدونم کجا.. فکر کنم میخاسته بره پیشش برای کاری داشت تمرین میکرد چی بگه

:23:

• The one

این فایل رو چند سال پیش یکی از دوستان سنی مذهب برام ایمیل کرده بود رفتم از زیر خاک درش اوردم.. پاور پونت جالبیه تقدیم به علاقمندان :4:

فواید نماز

• Life Dream

اتفاقا چند روز پیش توی ماهواره داشتم حرکات یوگا رو میدیدم خانم مربی حرکاتی که انجام میداد دقیقا عین سجده و رکوع و... بود. بعد اخرش گفت این حرکات همون حرکاتی هستند که تعالیم اسلامی گفتند! میخوام بعدها که ایشالله وقتم باز شد و هزینه اش رو داشتم یه تحقیق مفصلی راجع به نماز خوندم بکنم

چه جالب، روزي پنج مرتبه حركاتي رو انجام ميديم كه دست كمي از يوگا نداره! واقعاً جالبه :58:
    یاد ساحل ناقلا افتادم که به کاکو محمود میگفت عمو مز مز

آخي جاي ساحل فسقلي واقعاً خاليه با اين حرف زدن بامزش :8:
    نقل قول: نخبه
    رو به ارش گفتم بابات با خرزو خان حرف میزنه ارش خندید گفت بابا با کی حرف میزنی بعد باباش گفت با فرماندار نمیدونم کجا..

آرش كه هيچي، به باباشم گير دادي!! يه خانواده رو زجر كش كردي! :23:
    این فایل رو چند سال پیش یکی از دوستان سنی مذهب برام ایمیل کرده بود رفتم از زیر خاک درش اوردم.. پاور پونت جالبیه تقدیم به علاقمندان

مرسي ابجي جان برم بخونم ببينم چي نوشته :8:

• The one

مرسي ابجي جان برم بخونم ببينم چي نوشته

خواهش میکنم قابل روی گلتو نداشت :8: توش در مورد اعصاب هم هست یعنی به فارما کولوژی هم ربط داره :4:

• ژنرال

جالب بود.

نمازه دیگه :11: :11: :11: :11: :11:

وسطیه برای نماز عصره :4: :9:

• Kishe Mehr

چه جالب، روزي پنج مرتبه حركاتي رو انجام ميديم كه دست كمي از يوگا نداره! واقعاً جالبه :58:

اره خیلی برای خودمم جالب بود. میگفت بهترین نحوه ی نشستن همینطوری هست که ما توی نماز می شینیم. میگفت هر کسی که غذا میخوره اگه سه چهار دقیقه بعدش اینطوری بشینه غذاش هضم میشه!!!! بازم جالبتر این بود که میگفت موقعی که ایستادی باید زمزمه کنی! همونطوری که ما حمد و سوره و... می خونیم!!!!
    نمیدونم چرا دیشب اینا یادم نیودم که بگم؟ 334

• Life Dream

خواهش میکنم قابل روی گلتو نداشت توش در مورد اعصاب هم هست یعنی به فارما کولوژی هم ربط داره

منظورت همون فارماتون اكولوژي هست ديگه! :4:
    مرسي آبجي جوني 282
    نقل قول: ژنرال
    جالب بود.

نمازه دیگه

وسطیه برای نماز عصره

موش بخوردت ژنرال ميرزا گابريل :83:
    اره خیلی برای خودمم جالب بود. میگفت بهترین نحوه ی نشستن همینطوری هست که ما توی نماز می شینیم. میگفت هر کسی که غذا میخوره اگه سه چهار دقیقه بعدش اینطوری بشینه غذاش هضم میشه!!!! بازم جالبتر این بود که میگفت موقعی که ایستادی باید زمزمه کنی! همونطوری که ما حمد و سوره و... می خونیم!!!!
    نمیدونم چرا دیشب اینا یادم نیودم که بگم؟

مرسي مجتبي جان، اينا برام جديد بودن خيلي جالب بود، به خصوص نوع نشستن! من هميشه در مهماني ها عادت دارم به اين شكل بشينم!! :100:

• Kishe Mehr

مرسي مجتبي جان، اينا برام جديد بودن خيلي جالب بود، به خصوص نوع نشستن! من هميشه در مهماني ها عادت دارم به اين شكل بشينم!! :100:

خواهش میشه عزیز. کلا سه تا حرکت اصلی ما در نماز از بهترین حالتها بود. نوع نشستن، رکوع کردن و از اینا مهمتر سجده کردن. میگفت بهترین حالتی که ادم میتونه ارامش بگیره این شیوه است

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• ابوفاضل

ممنون دوست عزیز مطلب بسیار جالبی بود
    نمایش یا پنهان متناز همه مهمتر تلاش بعضی از عزیزان بود که به جای استفاده از مطلب قبل از هر چیز قصد حذف مسائل دینی رو دارن نمیدونم این دین چه هیزم تری به بعضی ها فروخته که اینهمه ازش دل پری دارن البته درسته که مطلب دینی در اکثر سایتها گذاشتنش ممنوعه و دلیلش هم واضحه ولی این مطلب بیشتر علمی بود تا دینی باز هم البته علم هم در اسلام عضوی جدانشدنی از دین هست توی ادیان دیگه رو نمی دونم

• Life Dream

خواهش میشه عزیز. کلا سه تا حرکت اصلی ما در نماز از بهترین حالتها بود. نوع نشستن، رکوع کردن و از اینا مهمتر سجده کردن. میگفت بهترین حالتی که ادم میتونه ارامش بگیره این شیوه است

مرسي مجتبي جان
    مهمتر سجده کردن. میگفت بهترین حالتی که ادم میتونه ارامش بگیره این شیوه است

شايد به خاطر جريان خون هست كه به طرف مغز بهتر جريان پيدا ميكنه! به هر حال همه حركات از لحاظ علمي تاييد شده و تاكيد شده هست، و اين خودش يكي ديگه از نشانه هاي آشكار هست براي ما :58:
    نقل قول: ابوفاضل
    از همه مهمتر تلاش بعضی از عزیزان بود که به جای استفاده از مطلب قبل از هر چیز قصد حذف مسائل دینی رو دارن نمیدونم این دین چه هیزم تری به بعضی ها فروخته که اینهمه ازش دل پری دارن البته درسته که مطلب دینی در اکثر سایتها گذاشتنش ممنوعه و دلیلش هم واضحه ولی این مطلب بیشتر علمی بود تا دینی باز هم البته علم هم در اسلام عضوی جدانشدنی از دین هست توی ادیان دیگه رو نمی دون

موافقم ابوفاضل جان به خصوص آخر حرفتون! مطلب علمي بود و اكثراً علم بخش كوچكي از دين عزيزمون هست، نميشه فقط به خاطر اينكه دين هم اونو تاييد كرده ازش فاصله بگيريم! :110:

• boof divoone

خیلی جالبه قبلا هم یه بار خوندم که رو فارماکولوژی انسان اثر مثبت داره.. کلا یه جورایی شبیه یوگا هم هست

یه جورایی شبیه یوگا بید یا یوگا یه جورایی شبیه نماز بید؟ :4:
    مرسی مازیار جان :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: