₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » اگه تو هم عصرای جمعه دلت می گیره بیا اینجا ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » اگه تو هم عصرای جمعه دلت می گیره بیا اینجا ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

اگه تو هم عصرای جمعه دلت می گیره بیا اینجا ...

401 بازدید، 17 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

تصویر در دسترس نیست

پنج راه فرار از افسردگی عصر جمعه:

بعدازظهر جمعه که می‌شود معمولا احساس گنگی پیدا می‌کنیم؛ احساس ناخوشایندی که حتی وقتی بچه هم بودیم آن را تجربه کرده‌ایم. نوعی افسردگی خاص که اجازه نمی‌دهد از ساعات پایانی روز جمعه لذت ببریم. شاید شما هم بار‌ها چنین احساسی پیدا کرده باشید...

افسردگی عصر جمعه تقریبا نوعی احساس شایع است که آمار نشان می‌دهد میزان آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. افسردگی عصر جمعه دو دلیل اساسی دارد:

- شنبه آغاز روز کاری است.

- چنان که باید و شاید از روز تعطیل خودمان بهره نبرده‌ایم

دلیل این افسردگی هر چیز دیگری هم که باشد هیچ فرقی نمی‌کند چون آن را به راحتی می‌توان از بین برد؛ به شرط آنکه این موضوع را باور کنید که عصر جمعه نیز بخشی از یک روز تعطیل است و شما می‌توانید از آن بهره ببرید. توصیه می‌کنیم هر هفته جمعه بعدازظهر یکی از پنج راه پیشنهادی زیر را انجام بدهید:

۱) بروید سینما
    سانس ۶ بهترین گزینه است؛ چون شما می‌توانید پس از آن بدون آنکه خیلی دیر شده باشد به خانه بازگردید. شام بخورید و سر ساعت بخوابید تا صبح شنبه خواب نمانید. پس یک فیلم خوب پیدا کنید تا پس از اتمام آن به خاطر پول بلیتی که برای دیدن آن داده‌اید به خودتان ناسزا نگویید، بعد به تنهایی، همراه با همسرتان یا با خانواده‌تان به سینما بروید. کمتر کسی پیدا می‌شود که از سینما رفتن در روز جمعه لذت نبرد.

۲) ‌ بروید رستوران
    می‌توانید حوالی ساعت ۵ با یکی از دوستانتان قرار بگذارید و برای صرف شام یا یک نوشیدنی به رستوران یا کافی‌شاپ بروید و اوقات خوشی را بگذرانید. به این ترتیب خستگی از تن شما بیرون می‌رود و شنبه صبح را با خاطره خوشی آغاز می‌کنید البته به این نکته توجه کنید که حتما دوستی را برای بیرون رفتن انتخاب کنید که باب دلتان است. افراد افسرده یا کسانی که مدام دیگران را مسخره می‌کنند تنها سبب آزردگی شما می‌شوند.

۳) اگر اهل آشپزی هستید، مهمانی بدهید
    اگر از آشپزی لذت می‌برید، ایده بدی نیست که یک یا چند تن از دوستانتان را به منزلتان دعوت کنید تا شام را با هم صرف کنید. به این ترتیب با گپ و خنده عصر جمعه شما نیز پایان خواهد یافت اما مراقب باشید مهمانیتان تا ساعت دو نیمه شب طول نکشد، در این صورت خسته به رخت‌خواب می‌روید و صبح حال بلند شدن نخواهید داشت.

۴) اگر اهل خانه ماندن‌ هستید، چای و کاکائو و فیلم را فراموش نکنید
    اگر حوصله بیرون رفتن ندارید، کنار بخاری یا شومینه لم دهید. چای دم کنید و آن را در حالی که یک فیلم کمدی رمانتیک یا یک فیلم قدیمی نگاه می‌کنید با کاکائوی تلخ ۷۰ درصد بنوشید! تحقیقات فراوانی ثابت کرده است کاکائو، گرما و احساسات خوب سبب از بین رفتن افسردگی می‌شوند.

۵) دوش بگیرید
    اگر نه اهل رستورانید، نه سینما و نه چای و کاکائو، بهترین راه‌حل یک حمام گرم با مقدار فراوانی کف و صابون است. توجه داشته باشید که گفتم حمام گرم نه داغ و پر از کف چون کف و صابون آرام‌بخش است. اگر وان دارید بهتر است درون آن بخوابید و موسیقی آرامش‌بخشی روشن کنید و در حالی که سرتان را در محل راحتی گذاشته‌اید، چشمانتان را ببندید و به خوبی‌های زندگیتان فکر کنید!

مطمئن باشید اگر این جمعه یکی از همین راه‌ها را امتحان کنید، صبح شنبه حس خوبی خواهید داشت. از تمام لحظات روز جمعه‌تان تا آخرین دقایق بهره ببرید و اجازه ندهید ساعات خوشبختیتان بی‌دلیل هدر شوند.

• بهونه

جمعه بهترین کار استراحتت 474 چون توی طول هفته پیدا نمیشه :1:

• bijjan

نقل قول: Mahboob
    می‌توانید حوالی ساعت ۵ با یکی از دوستانتان قرار بگذارید و برای صرف شام یا یک نوشیدنی به رستوران یا کافی‌شاپ بروید

منم از جمعه ها نفرت دارم ولی من ساعت 5 تازه از خواب بعد از ظهر پا میشم 453

• The one

من عصر های یکشنبه دلم میگیره .. جمعه ها تازه دلم وا میشه اخه فرداش فیتیله پس فرداش تعطیل :4:

• دلشاد

واسه من که همیشه روزه جمعه ست

• Mahboob

نقل قول: بهونه
    جمعه بهترین کار استراحتت چون توی طول هفته پیدا نمیشه

اوهوم اوهوم 286

نقل قول: bijjan
    منم از جمعه ها نفرت دارم ولی من ساعت 5 تازه از خواب بعد از ظهر پا میشم

5 عصر یعنی 451

نقل قول: The one
    من عصر های یکشنبه دلم میگیره .. جمعه ها تازه دلم وا میشه اخه فرداش فیتیله پس فرداش تعطیل

آی گفتییییییییییییییییییییی خعلییییییییییی حال میده :93:

نقل قول: دلشاد
    واسه من که همیشه روزه جمعه ست

این یعنی کار درست :29:
    در اگثر مواقع منم همین طور :4:

• Kishe Mehr

من که امروز میخوام برم حافظیه... کسی نبود بیاد؟ :111:

• KuRoSh

امروز با اون که خیلی شاد بودم ولی یک دفعه دلم گرفت :2:
    محبوب نشنیدی میگن یارو جمعه هست این جمعه با اون جمعه فرق داره یا یکی هست :4:

• carlos

۱) بروید سینما

۲) ‌ بروید رستوران

۵) دوش بگیرید

اگه پنجشنبه و جمعه با هم تعطيل بود چي ؟
    اگه وسط دو تعطيلي تعطيل بود چيييي؟
    اگه قبل از عيد و بعد از عيد 2 هفته تعطيل بود چيييييي؟
    3 ماهه تابستون كه همش تعطيله چييييييييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟

:51: :51: :51: :51:

• mz56mz

من هم عصر جمعه رو دوست ندارم :17:

• نخبه

منم عصرای جمعه رو دوس ندارم.. اخه ما معمولا پنج شنبه ها میریم مهمونی جمعه بعد از ظهر هم هر کجا باشیم بر میگردیم خونه :4: اگر هم یه جمعه خونه باشیم عصری میریم بیرون خرید میکنیم شام هم بیرون میخوریم گاهی وقتا هم شب نشینی میریم خونه دوستم یا زنگ میزنیم اونا میان..یا خونه خواهر و برادرا

• نخبه

منم عصرای جمعه رو دوس ندارم.. اخه ما معمولا پنج شنبه ها میریم مهمونی جمعه بعد از ظهر هم هر کجا باشیم بر میگردیم خونه :4: اگر هم یه جمعه خونه باشیم عصری میریم بیرون خرید میکنیم شام هم بیرون میخوریم گاهی وقتا هم شب نشینی میریم خونه دوستم یا زنگ میزنیم اونا میان..یا خونه خواهر و برادرا

• نخبه

• maryamlondon1

ما روز تعطیلی شنیه ویک شنیه داریم روز جمعه در حال دویدنیم :4:

• نازدونه

واسه منم هر روزش جمعهست دلگیر ...دلگیرررررر

• gilas

خوب میلم بیرون تازه اینقده خوبه 824
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: