₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » احتمال ثبت جهانی « نوروز » به نام افغانستان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » احتمال ثبت جهانی « نوروز » به نام افغانستان

بدون عکس

احتمال ثبت جهانی « نوروز » به نام افغانستان

461 بازدید، 10 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

همراه با تأسف فراوان از غارت فرهنگ غنی ايران و ايرانی، از منشور کوروش تا فرش کاشان و خليج فارس و ... باز هم فاجعه ديگری در راه است :

اين خبر در فيسبوک در حال گردش اطلاعاتی است. نقل قول مستقيم از يکی از دوستانم را برايتان ارسال می­دارم و اميدوارم که شما نيز همچون من ابراز ناراحتی خود را با يک امضاء بيان فرماييد .

"يک خبر تازه شنيدم گفتم شايد شما هم نشنيده باشيد . سازمان ملل متحد نظر سنجی بزرگی را در ارتباط با ثبت جهانی نوروز انجام داده است مبنی بر اين که اگر يک ميليون نفر از ايران به سازمان ملل ايميل بفرستند اين روز به نام ايران ثبت خواهد شد اما اگر به اندازه کافی ايمل زده نشود اين روز به نام افغانستان ثبت خواهد شد. افعانستانی که ديرزمانی نيست جزء قلمرو سرزمينی ايران زمين بوده است، امروز در صدد ثبت نام نوروز به نام خودش است يعنی همان کاری که ترکيه با جلال‌الدين محمد بلخی معروف به مولوی کرد و مولانای ايران را به نام قصب کرد .
    از حق کشورمان دفاع کنيم و نگذاريم که نام ايران و ايرانی از جهان محو شود نگذاريم که بلايی که بر سر خليج فارس ما آمد بر سر نوروز ما هم بيايد .

اگر هنوز ايرانی هستيد و اگر حفظ باقی مانده فرهنگمان برايتان مهم است، اين مطلب را برای دوستان و ايرانيان ديگری که می­شناسيد بفرستيد و آنها را مطلع سازيد.
    سهم ما در حفظ نوروز تنها يک امضاء است که در عين کوچکی بسيار بزرگ است..."
    نوروز ایرانی

• الهام

غلط هاي زيادي
    عمرا اينكارو بكنن. :72:

• soheyla

bijjan,

سلام و سپاس :46: .
    خیلی فارس ، فارس موند پس نوروز هم نوروز ایرانیها میمونه .

• نخبه

ویرایش:
    levrone

• ژنرال

تا جایی که من میدونم همین چند سال پیش، نوروز به عنوان یکی از سنن باستانی، توی سازمان ملل ثبت شد به پیشنهاد ایران :66:

• arash59

سلم دوستان
    اولاً تا وقتی ایرانی و ایران وجود داره هیچ کس در هیچ جای دنیا نمیتونه از این غلتا بکنه iran: iran iran
    دوماً متن ترجمه شده اینه و عده ای دنبال جمع آوری رای هستن برای تقویم سازمان ملل نه افغانستان
    دوستان خوش سلیقه سایت اگه وقت کنن حتماً براتون ویرایشش میکنن
    اینم متن ترجمه شده :46: :46:
    عالیجناب بان کی مون
    دبیر کل
    سازمان ملل متحد
    نیویورک، نیویورک

عالیجناب ،

چندین هزاره بسیاری از کشورها اولین روز بهار به عنوان سال جدید خود را جشن گرفته. امروز، نزدیک به 300 میلیون نفر در سراسر جهان جشن اولین روز بهار به عنوان سال جدید خود را، بهتر است به عنوان نوروز (روز جدید) شناخته می شود. تقریبا همه از این جشن در کشورهای عضو سازمان ملل متحد زندگی می کنند. متاسفانه، هیچ یک از تقویمهای سازمان ملل یا سازمان های وابسته به بزرگداشت این تاریخ مهم عنوان شده است برای جشن های مختلف از کشورهای عضو انجام می شود.

ما ، امضا، درخواست از شما جناب، حامل رسیدن به بالاترین مقام سازمان ملل متحد، به مهربانی به نهادهای مربوطه برای اصلاح این نظارت برای تقویمهای آینده در سراسر سازمان ملل متحد اجازه.

لطفا پذیرفتن بهترین آرزوهای خود و با تشکر از توجه شما به این درخواست مهم است.

مرکز فرهنگی ایرانیان سن دیگو، کالیفرنیا -- آمریکا

تقدیم به همه ایرانیها وایران دوستا :46: :46: :46: :46: iran iran iran

• maryamlondon1

نقل قول: ژنرال
    تا جایی که من میدونم همین چند سال پیش، نوروز به عنوان یکی از سنن باستانی، توی سازمان ملل ثبت شد به پیشنهاد ایران

اره من هم یک جای خوندم :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: