₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » سوال ...... حقوق مادام العمر
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » سوال ...... حقوق مادام العمر

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

سوال ...... حقوق مادام العمر

518 بازدید، 18 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

حتما شنیدید که نمایندگان مجلس( بقول خودشون مسئولای خدمتگزار) ، اینهمه کار ملت و معطل گذاشتند و برای خودشون حقوق مادام العمر تصویب کردند که با نرخ تورم هم بیشتر میشه...و برای اینکه سیبیل بقیه رو هم چرب کنند که زیاد به مصوبه شون گیر ندند، تقریبا اکثرا مسئولا رو شامل این مصوبه کردند...خوب حالا سوال اینجاست که آیا توی ایران هیچ مشکل دیگه ای وجود ندارد که اونا شکماشونو صابون زدند برای بودجه کشور؟ و آیا رای دادن دوباره به این نماینده ها، خیانت به ایران نیست وآیا تمام کشور از نظر تفریحات و شغل و صنعت و خوبی لبریز شده که کاملا به فکر جیب خودشونن؟

• بهونه

نقل قول: koorosh kabir
    حقوق مادام العمر

این خیلی وقته تصویب شده نمیدونم چی بگم یه روز برو تو مجلس بعد دیگه نرو تا آخر عمر حقوق بگیر :66:

• ابوفاضل

آیا تمام کشور از نظر تفریحات و شغل و صنعت و خوبی لبریز شده که کاملا به فکر جیب خودشونن؟

ببینید اصلا همچین چیزی نبوده که بخواد لبریز بشه بنده های خدا هم دیدن چندین ساله قصد خدمت به مردم رو دارن ولی موفق نمی شن گفتن خوب بذار پا به عرصه ای بذاریم که لااقل یه نتیجه مثبت داشته باشه حالا واسه چه کسی مهم نیست :83:
    ولی به نظر من این راه خیلی خوبیه بهتر از اینه که یه دفعه سه هزار میلیارد تومن رو وردارن برن اینطوری کم کم میخورن این وسط مردم هم یه فرصت واسه نفس کشیدن پیدا میکنن

• Life Dream

با ابوفاضل موافقم :4:

• bijjan

این کارا دیگه آخرشه من پسته این مطب رو گاشتم ولی اگه 50 بار دیگم بذاریم بازم کمه :14:

• boof divoone

مشکل دیگه ای وجود ندارد که اونا شکماشونو صابون زدند برای بودجه کشور

هرچند موضوعش واقعا خجالت آوره اما زیاد نگران نباش به قول خودت قفط صابون زدن اگر شورای نگهبان تصویب کرد و بعدش کسی اعتراض نکرد باید واقعا تاسف خورد :87:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• boof divoone

مشکل دیگه ای وجود ندارد که اونا شکماشونو صابون زدند برای بودجه کشور

هرچند موضوعش واقعا خجالت آوره اما زیاد نگران نباش به قول خودت قفط صابون زدن اگر شورای نگهبان تصویب کرد و بعدش کسی اعتراض نکرد باید واقعا تاسف خورد :87:
    البته از نظر من در کل سه دهه گذشته خودم مردم با انتخاباتهای قومی قبیله ای خودشون رو به این روز انداختن که ماجرای مثل سه هزار میلیارد پیش میاد
    نمیدونم چقدر به رادیو فرهنگ که برنامه مستقیم مجلس رو نشون میده گوش میکنید ولی جالبه بدونید
    کل مملکت ایران روی شاخ چندتا نماینده تقریبا باسواد میگرده و بقیه بادمجون دور قاب چینن و کار ندارن جز یه قول دو قول بازی کردن
    من یه بار شمردم تقریبا 13 نفر فعال هستند بقیه ول معطل
    همین حقوقشون هم براشون حرام چون زحمتی براش نمیکشن :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• mz56mz

من شنيدم اين قانون بخاطر مخالفت هاى زيادى كه شده ارجاع شده به شوراى نگهبان تا اينكه قانون نهايى اعلام بشه

• KuRoSh

قبلان دیدن که اینجوری اگر اختلاس کنند گندش بعدن در میاد برای این که گندش در نیاد و همه هم موافق باشند و مخالفی نباشه این طرح رو دادن و به تصویب رسوندن
    تا تو این چند مدتی که در مجلس هستند به اسم مجلسی بخورن و بعد هم به عنوان خادم مردم بخورن به همین راحتی به همین خوشمزگی

• نخبه

نمایش یا پنهان متنای کوفت بخورن همشون.. یه مشت حروم خور جمع شدن دور هم مملکت رو میچاپن.
    .

• ماهی

387
    چیکار میشه کرد؟

• محسن صائب

یکبار یکی از دوستانم کاندید شورای شهر شده بود
    بهش گفتم اینهمه زحمت میکشی و خرج میکنی که چی بشه ، بری مثلا حقوق برجی یک میلیون بگیر ی بیا جای خودم بهت بیشتر میدم(البته اخرش رو به شوخی گفتم)
    گفت ما رو سر کار نزار نمیدونی علت چیه
    علت اصلی استفاده از رانت های زیادی هست که یک نماینده میتونه استفاده کنه و بار خودش رو ببنده
    .
    حالا نمیدونم چرا این طرح پر سر و صدا رو تصویب کردند :37:

• SaMaN TaJ

آخه بنده خداها نیس حقوقشون کمه،واسه اینه....... :2:
    حروم خورای ....سگ :14:

• پری سا

انشالله تو گلوشون گیر کنه خفه شن :48:

• ژنرال

خوب گناه دارن بیچاره ها همش دارن کار میکنن برای ما 362

• maryamlondon1

نقل قول: ابوفاضل
    ولی به نظر من این راه خیلی خوبیه بهتر از اینه که یه دفعه سه هزار میلیارد تومن رو وردارن برن اینطوری کم کم میخورن این وسط مردم هم یه فرصت واسه نفس کشیدن پیدا میکنن

نقل قول: Life Dream
    با ابوفاضل موافقم

من هم موافقم :100:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: