دوربین فیلمبرداری 3 بعدی با حافظه داخلی 64 گیگا بایتی (HDR-TD10E) هندی کم HDR-TD10E از دو حسگرFull HD برای ضبط فیلم 3 بعدی با کیفیت 1920x1080 واقعی استفاده کرده ویک تجربه فوق العاده 3 بعدی را به ارمغان می آورد.شما میتوانید تصاویر را بصورت 2 بعدی یا 3 بعدی مستقیما بروی نمایشگر LCD صفحه شفاف 3.5 اینچی بدون نیاز به عینک مخصوص تماشا کنید.فیلمهای3 بعدی را بصورت2 بعدی - دارای دو حسگر Exmor R" CMOS ،دو لنز G سونی و دو پردازشگر تصویر BIONZ - پخش فوری تصویر 3 بعدی بر روی نمایشگر 3بعدی 3.5 اینچی صفحه لمسی - 10 برابر قدرت زوم اپتیکال در حالت 3 بعدی - لرزشگیر دست اپتیکال با حالت فعال - حافظه داخلی 64 گیگا بایتی - میکروفن صدای فراگیر کیفیت بالا 5.1 کانال و بلندگوی استریو شفاف مجهز به فناوری S-Master
چرا هست همون مدلي كه منم ميخوام بخرم! Sony DCR-SX85E بهترين و پيشرفته ترين دوريين فلش و حافظه اينترنال با لنز كارل زايس هست! قيمشم فكر كنم چهار صد هزار تومان باشه!! اينم مشخصات كاملش
ولي اين فيلم برداري سه بعدي نميكنه! بخر، جون من بخررررررررررر 391
اتفاقا میخواستم بگم فقط فیلمبرداری نمیکنه گفتم اگه کسی گیر داد که فیلمبرداری نمیکنه بعد دیگه .... راستش من خیلی اهل فیلمبرداری نیستم. ترجیح میدم بیشتر عکاسی کنم. از عکاسی خیلی خوشم میاد دوربین فیلمبرداری یکی دوتا هم داریم ولی اونلی عکاسی
وقتی ارش تو خونه پای نت میشینه همش تو این سایتها دنبال دوربینه.. با اینکه تابستون یه دوربین نیکون خریدیم باز نمیدونم این چرا چشش اینقدر دنبال دوربینهای مختلفه.. خوره دوربینه
هااااااان شوخي كردم مجتبي جان، همون دوتا رو بخر خواستي سه تا هم بخر، دوتا من يكي تو!
نقل قول: نخبه
وقتی ارش تو خونه پای نت میشینه همش تو این سایتها دنبال دوربینه.. با اینکه تابستون یه دوربین نیکون خریدیم باز نمیدونم این چرا چشش اینقدر دنبال دوربینهای مختلفه.. خوره دوربینه
سخت افزار دوربينهاي فيلم برداري با عكس برداري فرك ميكنه و براي همون كار بهينه سازي شده، هر چند كار هم رو انجام ميدن البته غير حرفه اي! دوربين نيكون براي عكس برداري توو جهان حرف اول رو ميزنه و سوني براي فيلم برداري! همينو بخريد سه بعدي حال كنيد
نقل قول: الهام
اشتباهي همش ميخوندم اولين هنديه،كم حرفه اي از صبح دارم فك ميكنم مگه حرفه هم كم و زياد داره
وقتي از ابزار براي پارك كردن استفاده ميكنيد... نمایش یا پنهان متن
Life Dream
دوربین فیلمبرداری 3 بعدی با حافظه داخلی 64 گیگا بایتی (HDR-TD10E)
هندی کم HDR-TD10E از دو حسگرFull HD برای ضبط فیلم 3 بعدی با کیفیت 1920x1080 واقعی استفاده کرده ویک تجربه فوق العاده 3 بعدی را به ارمغان می آورد.شما میتوانید تصاویر را بصورت 2 بعدی یا 3 بعدی مستقیما بروی نمایشگر LCD صفحه شفاف 3.5 اینچی بدون نیاز به عینک مخصوص تماشا کنید.فیلمهای3 بعدی را بصورت2 بعدی
- دارای دو حسگر Exmor R" CMOS ،دو لنز G سونی و دو پردازشگر تصویر BIONZ
- پخش فوری تصویر 3 بعدی بر روی نمایشگر 3بعدی 3.5 اینچی صفحه لمسی
- 10 برابر قدرت زوم اپتیکال در حالت 3 بعدی
- لرزشگیر دست اپتیکال با حالت فعال
- حافظه داخلی 64 گیگا بایتی
- میکروفن صدای فراگیر کیفیت بالا 5.1 کانال و بلندگوی استریو شفاف مجهز به فناوری S-Master
قيمت هم همش دو مليون و سيصد هزار تومان هست!!
منبع:
http://www.sony.co.ir
دلشاد
مرسی داش مازیار قیمتش تخفیفی نداره
بهونه
همش دو میلیون خیلی خوبه
Life Dream
نه جون داداش!
آره خيليم خوبه!
The one
مرسي داداش نازي مازي
arash52
Life Dream
مرسي داداش نازي مازي
يعني ميخوايي بخري ابجي؟!
چرا هست همون مدلي كه منم ميخوام بخرم! Sony DCR-SX85E بهترين و پيشرفته ترين دوريين فلش و حافظه اينترنال با لنز كارل زايس هست! قيمشم فكر كنم چهار صد هزار تومان باشه!!
اينم مشخصات كاملش
maryamlondon1
Life Dream
مبارك باشه مامان مريم
Kishe Mehr
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
اتفاقا میخواستم بگم فقط فیلمبرداری نمیکنه گفتم اگه کسی گیر داد که فیلمبرداری نمیکنه بعد دیگه ....
راستش من خیلی اهل فیلمبرداری نیستم. ترجیح میدم بیشتر عکاسی کنم. از عکاسی خیلی خوشم میاد
ولی حالا واسه اینکه دلتو نشکنم دوتاشو میخرم خوبه؟
Life Dream
آهان خوبه، ولي دوتا نه! همينو بخر، اينم دو تا لنز داره خوبه!
Kishe Mehr
میخواستم یکیشو بدم بهت حالا که نمیخوای دیگه هیچی
نخبه
الهام
Life Dream
هااااااان
سخت افزار دوربينهاي فيلم برداري با عكس برداري فرك ميكنه و براي همون كار بهينه سازي شده، هر چند كار هم رو انجام ميدن البته غير حرفه اي! دوربين نيكون براي عكس برداري توو جهان حرف اول رو ميزنه و سوني براي فيلم برداري! همينو بخريد سه بعدي حال كنيد
وقتي از ابزار براي پارك كردن استفاده ميكنيد...
نمایش یا پنهان متن
نخبه
اره ارش عکس برداری بیشتر دوس داره واسه همین عشق دوربین عکاسیه.. خب مگه قرار نبود کادوی علوسی یه دوربین فیلمبرداری سونی برای ما بخرید
هاچو هاچو
Life Dream
كي من؟! نه!!!
تازه قرار بود شما براي جشن دو سالگيم برام دوربين سوني بفرستي! كو پس؟!
به جناب هاچو! كجايي كم پيدايي!
من فقيلم از كجا بيالم اين همه دولبين واسه سما و سيلين بخلم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→