ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥♥♥تقدیم به خانوم ها ♥♥♥(عصیان)
Life Dream
چقدر بامزه بود!
شيرين فكر كنم همسرشون بيشتر به ديكلوفناك احتياج داشته باشن! چرا به همسرشون حق نميدي! اخه اين طور كه معلومه ايشون بيشتر از دست سهيلا خانم كتك ميخورن!
منم با سهيلاي عزيز موافقم، دعوايي كه بلافاصله بعدش آشتي و ابراز عشق و محبت باشه به شرطي كه كبودي و جر و بحث و حرف زشت و تحقير كردن تووش نباشه خيلي بامزه هست، دقت كنيد منظور م از دعوا چي بود!! دعوايي كه خيلي ملايم باشه و كتك كاري كه بيشتر شبيه بازي باشه! بعد اون هم بيايي و به همديگه مرهم بزنن و بخندن، خيلي باحاله!
نخبه
اگه اسمش دعوا باشه باز هم مخالفم یعنی اگر سر موضوعی بحث صورت بگیره و منجر به کتکاری بشه اصلا نمیپسندم
ولی خب به شوخی منم گاهی یکی میزنم رو دست ارش و در میرم یا اون گاهی جلوی ایینه فیگور میگیره منم بهش میگم تبلیغات قارچ سینا بعد یکی میکوبم رو شکمش که فیگورش بهم بخوره فکر کنم به این میگن شوخی ولی به اون یکی که بزنی همو کبود کنی میگن دعوا که من دوسش ندارم
یه دوستی داشتم میگفت داداشش با زن داداشش سر موضوعاتی اختلاف نظر دارن اون وقت داداشش زنش رو کتک میزنه بعد عصرش میره کلی به پاش میفته که ببخشیدا غلط کردم اصلا بی جا کردم زدمت بعد روزهای بعد روز از نوع روزی از نوع.. این رفتار باعث عادتهای زشتی میشه.. شوخی با بحث و دعوا خیلی فرق داره
Life Dream
ولی خب به شوخی منم گاهی یکی میزنم رو دست ارش و در میرم یا اون گاهی جلوی ایینه فیگور میگیره منم بهش میگم تبلیغات قارچ سینا بعد یکی میکوبم رو شکمش که فیگورش بهم بخوره فکر کنم به این میگن شوخی ولی به اون یکی که بزنی همو کبود کنی میگن دعوا که من دوسش ندارم
خوب منم منظورم اين بود! آخرش گفتم چنگولك بازي به جاي كلمه دعوا!! خانم زرنگ چرا اون رو از نقل قول حذف كردي!!
طفلي ارش، واقعاً چي ميكشه از دست تو!!!
نخبه
طفلي ارش، واقعاً چي ميكشه از دست تو!!!
نه اخه گفتی تو دعوا و شوخی چنگولک بازی ولی من میگم فقط توشوخی نه دعوا
پروووووووووووووووووووووووووووووووو
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
تازه ميخوايي چيكارش كني! غذا كه بهش نميدي، نفس كه نميزاري بكشه، وقتي نبايد بخندونيش ميخندونيش، روو تخت كه نميزاري جنب بخوره، فيگور كه نميزاري بگيره، غيبت باباهيشو ميكني، چند مورد ديگه هم بود الان يادم نمياد!!
▧ تصویر در دسترس نیست اينم كه ديگه احتياج به توضيح نداره!!
پری سا
مبارک همه خانمهای گل سایت باشه
نخبه
KuRoSh
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→