₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » خیلی مهم ... کسانی که میخوان بوتاکس کنند ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » خیلی مهم ... کسانی که میخوان بوتاکس کنند ...

بدون عکس

خیلی مهم ... کسانی که میخوان بوتاکس کنند ...

422 بازدید، 17 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

تصویر در دسترس نیست

معاینه چشم قبل از تزریق ژل و بوتاکس فراموش نشود

دکتر محسن بهمنی کشکولی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم در حاشیه برگزاری بیست و یکمین کنگره سالانه انجمن چشم پزشکان ایران، با اشاره به این که تمام اعمال جراحی در رشته چشم به دو گروه زیبایی و درمانی تقسیم می‌شوند، گفت: عمل پلک و لیفتینگ ابروها یا افتادگی پلک، لیفتینگ پیشانی، برداشتن پف پلک‌های فوقانی و تحتانی، ترمیم استخوان‌های اربیت و تزریق بوتاکس و ژل در ردیف جراحی‌های زیبایی چشم قرار می‌گیرند.

وی افزود: ترمیم شکستگی استخوان‌های حدقه و صورت در اطراف حدقه چشم و یا تومورهای این نواحی و اصلاح ناراحتی‌های مادرزادی در این نواحی از جمله جراحی‌های درمانی این رشته هستند.

دكتر بهمنی کشکولی در توضیح ضرورت انجام جراحی‌های پلاستیک و ترمیمی برای چشم گفت: به عنوان مثال در بیمارانی که با تیروئید چشمی مراجعه می‌کنند، به علت بیرون زدگی چشم و زل زدن چشم در مراحل مختلف به اقدامات درمانی مانند تجویز دارو و گاهی نیز نیاز به انجام عمل جراحی به منظور نجات دادن عصب چشم از نظر بینایی وجود دارد.

وی ادامه داد: در مورد دسته دوم که شامل جراحی‌های زیبایی و ترمیمی می‌شود باید گفت این جراحی‌ها یا بنا به درخواست بیمار جهت بهتر کردن ظاهر و یا رفع مشکلات به وجود آمده در ظاهر صورت ناشی از صدمات آن ناحیه و یا جراحی‌های قبلی انجام می‌شود.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم، با بیان اینکه یکی از موارد مهم در این مقوله تزریق بوتاکس و ژل است، گفت: این تزریق‌ها به علت اثرات سوئی که بر بینایی و در سیستم اشکی بر جای می‌گذارند، لازم است معاینات چشم پزشکی برای تمام افراد داوطلب قبل از هرگونه جراحی و یا تزریق ژل در نواحی فوقانی و میانی صورت انجام شود.

• بهونه

نقل قول: Mahboob
    خیلی مهم ... کسانی که میخوان بوتاکس کنند ...

452 این میخواد بوتاکس کنه :23:

• دلشاد

مرسی جالب بود

• bijjan

یه حانمه تو شرکته ما بتاکس زد به جای آنجیلانا شبیه اردک شد 276

• arash52

مرسی
    به نکات مهمی اشاره کردی :1:

• Life Dream

عوارض بوتاكس خيلي زياده!! الان به جاي بوتاكس از تزريق چربي طبيعي بدن خود شخص استفاده ميكنن بدون عوارض هم هست! مرسي محبوب :110:

• Holtek

مرسی خیلی پزشکی بود :1:

• ماهی

یکی از آشناهای ما بوتاکس کرد چشماش چپ شده بود...هر کدومش از یه وری رفته بود :68:

• gilas

بعد 120 سال که خواستم انجام بدم باشه :4:

• mojde

بعد يه قرن تصميم گرفتيم يه غلطي بكنيما نميشه كه بشه :10:

• soheyla

Mahboob,

سلام و سپاس :46: .
    نکات مهمی بود :72: . خیلی خوبه که عوارض اینجورکارهارو بدونیم .
    وقتی دست به ابروهام میزنم و یکمی مرتبشون میکنم با همسرم درگیر میشیم 279 .
    چه برسه به این کارها :28: .
    1 - خوب بخورید .( منظورم غذاست نه حرص و جوش . )
    2 -خوب استراحت کنید .
    3 -خوب ورزش کنید .
    تا همیشه خوشگل بمونید و احتیاجی به این مسائل نداشته باشید 310.

• نخبه

چشم بوتاکس نمیکنیم تا چشممان چپ نشود :4:

• Life Dream

نقل قول: ماهی
    یکی از آشناهای ما بوتاکس کرد چشماش چپ شده بود...هر کدومش از یه وری رفته بود :68:

اينطوري؟! 289
    نمایش یا پنهان متن1187 1187

• ماهی

نقل قول: Life Dream

اينطوري؟! ::289

:83:
    آره خیلی وحشتناک.البته من خودم ندیدمش ولی شنیدم که بد جوری چشاش خراب شده بود.ولی ظاهرا الان درست شده :1:
    ولی من یه ایده ای دارم برا خانوما: تا با یک عدد براد پیت توی زندگیمون مواجه نشدیم در صدد اینکه شبیه انجلینا جولی بشیم بر نیایم :66:
    بد می گم؟ حالا آدم همینی که هست...برا چی هی سر خودش بلا ملا بیاره :25:

• Life Dream

ولی من یه ایده ای دارم برا خانوما: تا با یک عدد براد پیت توی زندگیمون مواجه نشدیم در صدد اینکه شبیه انجلینا جولی بشیم بر نیایم
    بد می گم؟ حالا آدم همینی که هست...برا چی هی سر خودش بلا ملا بیاره

نخيرم! بعضي كارا خيلي زياده روي هست!! بعضي ها مثلاً دماغشون كجه يا خيلي خيلي دراز و بد قواره هست، خوب اون يه چيزي! يا بعضيا مثلاً آبله مرغان گرفتن ميخوان پوستشون صاف بشه اينم يه چيزي! نه اينكه ديگه به كل تمام صورت رو كه سالم هست رو ببرن زير تيغ جراحي! :25: در ضمن همه آقايون براد پيت هستن! :4:

• ماهی

نخيرم! بعضي كارا خيلي زياده روي هست!! بعضي ها مثلاً دماغشون كجه يا خيلي خيلي دراز و بد قواره هست، خوب اون يه چيزي! يا بعضيا مثلاً آبله مرغان گرفتن ميخوان پوستشون صاف بشه اينم يه چيزي!

خب منم که همینو گفتم تقریبا..چرا دعبام می کنی؟ :2:
    نمایش یا پنهان متن :4:

در ضمن همه آقايون براد پيت هستن!

بر منکرش لعنت..مازیار جان... :5:
    نمایش یا پنهان متنبیچاره براد پیت:4:

• Life Dream

خب منم که همینو گفتم تقریبا..چرا دعبام می کنی؟

من دعبا نكردم كه! :100:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: