معاینه چشم قبل از تزریق ژل و بوتاکس فراموش نشود __________________________________________ سلامت نیوز: احتمال بروز خشکی چشم، دو بینی، برگشتگی پلک به خارج، از کارافتادن پمپ اشکی و اشک ریزش در 10 درصد افرادی که تزریق بوتاکس و ژل در نواحی فوقانی و میانی صورت دارند، وجود دارد.
دکتر محسن بهمنی کشکولی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم در حاشیه برگزاری بیست و یکمین کنگره سالانه انجمن چشم پزشکان ایران، با اشاره به این که تمام اعمال جراحی در رشته چشم به دو گروه زیبایی و درمانی تقسیم میشوند، گفت: عمل پلک و لیفتینگ ابروها یا افتادگی پلک، لیفتینگ پیشانی، برداشتن پف پلکهای فوقانی و تحتانی، ترمیم استخوانهای اربیت و تزریق بوتاکس و ژل در ردیف جراحیهای زیبایی چشم قرار میگیرند.
وی افزود: ترمیم شکستگی استخوانهای حدقه و صورت در اطراف حدقه چشم و یا تومورهای این نواحی و اصلاح ناراحتیهای مادرزادی در این نواحی از جمله جراحیهای درمانی این رشته هستند.
دكتر بهمنی کشکولی در توضیح ضرورت انجام جراحیهای پلاستیک و ترمیمی برای چشم گفت: به عنوان مثال در بیمارانی که با تیروئید چشمی مراجعه میکنند، به علت بیرون زدگی چشم و زل زدن چشم در مراحل مختلف به اقدامات درمانی مانند تجویز دارو و گاهی نیز نیاز به انجام عمل جراحی به منظور نجات دادن عصب چشم از نظر بینایی وجود دارد.
وی ادامه داد: در مورد دسته دوم که شامل جراحیهای زیبایی و ترمیمی میشود باید گفت این جراحیها یا بنا به درخواست بیمار جهت بهتر کردن ظاهر و یا رفع مشکلات به وجود آمده در ظاهر صورت ناشی از صدمات آن ناحیه و یا جراحیهای قبلی انجام میشود.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم، با بیان اینکه یکی از موارد مهم در این مقوله تزریق بوتاکس و ژل است، گفت: این تزریقها به علت اثرات سوئی که بر بینایی و در سیستم اشکی بر جای میگذارند، لازم است معاینات چشم پزشکی برای تمام افراد داوطلب قبل از هرگونه جراحی و یا تزریق ژل در نواحی فوقانی و میانی صورت انجام شود.
سلام و سپاس . نکات مهمی بود . خیلی خوبه که عوارض اینجورکارهارو بدونیم . وقتی دست به ابروهام میزنم و یکمی مرتبشون میکنم با همسرم درگیر میشیم . چه برسه به این کارها . 1 - خوب بخورید .( منظورم غذاست نه حرص و جوش . ) 2 -خوب استراحت کنید . 3 -خوب ورزش کنید . تا همیشه خوشگل بمونید و احتیاجی به این مسائل نداشته باشید .
آره خیلی وحشتناک.البته من خودم ندیدمش ولی شنیدم که بد جوری چشاش خراب شده بود.ولی ظاهرا الان درست شده ولی من یه ایده ای دارم برا خانوما: تا با یک عدد براد پیت توی زندگیمون مواجه نشدیم در صدد اینکه شبیه انجلینا جولی بشیم بر نیایم بد می گم؟ حالا آدم همینی که هست...برا چی هی سر خودش بلا ملا بیاره
ولی من یه ایده ای دارم برا خانوما: تا با یک عدد براد پیت توی زندگیمون مواجه نشدیم در صدد اینکه شبیه انجلینا جولی بشیم بر نیایم بد می گم؟ حالا آدم همینی که هست...برا چی هی سر خودش بلا ملا بیاره
نخيرم! بعضي كارا خيلي زياده روي هست!! بعضي ها مثلاً دماغشون كجه يا خيلي خيلي دراز و بد قواره هست، خوب اون يه چيزي! يا بعضيا مثلاً آبله مرغان گرفتن ميخوان پوستشون صاف بشه اينم يه چيزي! نه اينكه ديگه به كل تمام صورت رو كه سالم هست رو ببرن زير تيغ جراحي! در ضمن همه آقايون براد پيت هستن!
Mahboob
معاینه چشم قبل از تزریق ژل و بوتاکس فراموش نشود
دکتر محسن بهمنی کشکولی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم در حاشیه برگزاری بیست و یکمین کنگره سالانه انجمن چشم پزشکان ایران، با اشاره به این که تمام اعمال جراحی در رشته چشم به دو گروه زیبایی و درمانی تقسیم میشوند، گفت: عمل پلک و لیفتینگ ابروها یا افتادگی پلک، لیفتینگ پیشانی، برداشتن پف پلکهای فوقانی و تحتانی، ترمیم استخوانهای اربیت و تزریق بوتاکس و ژل در ردیف جراحیهای زیبایی چشم قرار میگیرند.
وی افزود: ترمیم شکستگی استخوانهای حدقه و صورت در اطراف حدقه چشم و یا تومورهای این نواحی و اصلاح ناراحتیهای مادرزادی در این نواحی از جمله جراحیهای درمانی این رشته هستند.
دكتر بهمنی کشکولی در توضیح ضرورت انجام جراحیهای پلاستیک و ترمیمی برای چشم گفت: به عنوان مثال در بیمارانی که با تیروئید چشمی مراجعه میکنند، به علت بیرون زدگی چشم و زل زدن چشم در مراحل مختلف به اقدامات درمانی مانند تجویز دارو و گاهی نیز نیاز به انجام عمل جراحی به منظور نجات دادن عصب چشم از نظر بینایی وجود دارد.
وی ادامه داد: در مورد دسته دوم که شامل جراحیهای زیبایی و ترمیمی میشود باید گفت این جراحیها یا بنا به درخواست بیمار جهت بهتر کردن ظاهر و یا رفع مشکلات به وجود آمده در ظاهر صورت ناشی از صدمات آن ناحیه و یا جراحیهای قبلی انجام میشود.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم، با بیان اینکه یکی از موارد مهم در این مقوله تزریق بوتاکس و ژل است، گفت: این تزریقها به علت اثرات سوئی که بر بینایی و در سیستم اشکی بر جای میگذارند، لازم است معاینات چشم پزشکی برای تمام افراد داوطلب قبل از هرگونه جراحی و یا تزریق ژل در نواحی فوقانی و میانی صورت انجام شود.
بهونه
دلشاد
bijjan
arash52
به نکات مهمی اشاره کردی
Life Dream
Holtek
ماهی
gilas
mojde
soheyla
سلام و سپاس
نکات مهمی بود
وقتی دست به ابروهام میزنم و یکمی مرتبشون میکنم با همسرم درگیر میشیم
چه برسه به این کارها
1 - خوب بخورید .( منظورم غذاست نه حرص و جوش . )
2 -خوب استراحت کنید .
3 -خوب ورزش کنید .
تا همیشه خوشگل بمونید و احتیاجی به این مسائل نداشته باشید
نخبه
Life Dream
اينطوري؟!
نمایش یا پنهان متن
ماهی
اينطوري؟! ::289
آره خیلی وحشتناک.البته من خودم ندیدمش ولی شنیدم که بد جوری چشاش خراب شده بود.ولی ظاهرا الان درست شده
ولی من یه ایده ای دارم برا خانوما: تا با یک عدد براد پیت توی زندگیمون مواجه نشدیم در صدد اینکه شبیه انجلینا جولی بشیم بر نیایم
بد می گم؟ حالا آدم همینی که هست...برا چی هی سر خودش بلا ملا بیاره
Life Dream
بد می گم؟ حالا آدم همینی که هست...برا چی هی سر خودش بلا ملا بیاره
نخيرم! بعضي كارا خيلي زياده روي هست!! بعضي ها مثلاً دماغشون كجه يا خيلي خيلي دراز و بد قواره هست، خوب اون يه چيزي! يا بعضيا مثلاً آبله مرغان گرفتن ميخوان پوستشون صاف بشه اينم يه چيزي! نه اينكه ديگه به كل تمام صورت رو كه سالم هست رو ببرن زير تيغ جراحي!
ماهی
خب منم که همینو گفتم تقریبا..چرا دعبام می کنی؟
نمایش یا پنهان متن
بر منکرش لعنت..مازیار جان...
نمایش یا پنهان متن
بیچاره براد پیتLife Dream
من دعبا نكردم كه!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→