ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
حورا
بعضی وقتها آدم هر چقدر هم که لجباز باشه بزور مجبور ميشه کاری رو که دوست نداره انجام بده. مثل رفتن به مدرسه...
خوب در همچين مواردی آدم دچار عقده های سر کوفته ميشه و بالاخره اين عقده هايک جايی خودشونو بروز ميدن ديگه...
البته اين اعمال شنيع عواقبی هم در پی دارند...
خوب ادب کردن بچه های بی ادب جزو واجبات است!
از اونجا که ما موجود تاديب پذيری بوديم تا چند سالی ادب شديم که از تمامی دست اندر کاران اين امر خطير کمال تشکر را داريم.
اما با ورود به دبيرستان هر چه اين اساتيد محترم رشته بودند پنبه شد و نامه اعمال ما با يک سری موارد رنگين تر شد...
ـ تفريح سالم در کوچکترين فرصت حاصله
تفريح با ناظمين زحمتکش مدرسه
ـ اظهار محبت و دوستی به بعضی از عابرين محترمی که شانس عبور از زیر پنجرهکلاس ما رو داشتند!
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب بعد از اينهمه ماجرا آدم بايد يک فکری هم واسه شب امتحانش بکنه ديگه... نه؟
اما بعضی وقتها هر چقدر هم که زرنگ باشی تمهيداتت با شکست روبرو ميشند و بايد به فکر چاره افتاد.
Kishe Mehr
گاهی طوری اذیت میکردم که معلمهامون به همه شک میکرد جز من! اگه بخوام از شیطنتهام بگم باید دریاها جوهر بشن و درختها قلم
مرسی حورا گلی
sib
هاچو هاچو
baron jon
ماهی
mz56mz
gilas
نخبه
منم یاد ساحل و ستاره افتادم
mojde
soheyla
سلام و سپاس
خیلی جالب بود
بخدا من خیلی ساکت بودم
فقط اول دبستان که بودم یه همکلاسی داشتم که اسمش سارا بشاش بود . یکبار موهاش و کشیدم . همین .
خوب درس میخوندم و با مسائل دیگه کاری نداشتم . تو عمرم یکبارهم تقلب نکردم
نسل امروزی یه مقدار میشه گفت که این شکلی هستن ...
ژنرال
دلشاد
Life Dream
اين موقعيت توو راهنمايي براي منم پيش اومد!
حورا
منم فکر کنم دختر خوبی بودم شایدم بعضی وقتها نبودم
واقعا ساحلکم جاش خالیه
راستی یه چیزی.... ساحل چرا نمیاد؟
بهونه
دست شماست
The one
مرسي خاله خيلي بامزه بود
حورا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→