₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @میگم چرا دارم خنگ میشم!@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @میگم چرا دارم خنگ میشم!@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@میگم چرا دارم خنگ میشم!@

474 بازدید، 15 پست، نویسنده: arash52

• arash52

سايز کمر اکثر مرداني که داراي ضريب هوشي پايين هستند در 40 سالگي نامتناسب است.

تصویر در دسترس نیست

ایسنا: نتايج يک پژوهش جديد نشان مي‌دهد که افراد با ضريب هوشي کم نسبت به افراد باهوش با افزايش وزن در سال‌هاي آينده زندگي خود و علاوه بر آن خطر بيماري‌هاي قلبي روبه‌رو هستند.

همچنين معلوم شد که مردان سوئدي که داراي IQ پايين در سن 18 سالگي بودند، داراي نسبت بالاتر دور کمر به مفصل ران در مقايسه با افراد باهوش‌تر هستند.

بر اساس مطالعات پيشين مشخص شده بود: افرادي که اندامي به شکل سيب دارند، يعني داراي اضافه وزن در ناحيه مياني بدن خود هستند، در معرض خطر بالاي ابتلا به بيماري‌هاي قلبي نسبت به افراد ديگر هستند.

نويسنده پژوهش، دکتر «جورجي لپرت» استاد مرکز باليني تحقيقات دانشگاه «اوپسالا» در سوئد مي‌گويد: استراتژي‌هاي موجود که هدفشان متوقف كردن فراگيري چاقي است، بايد تمرکز و اهداف خود را بيشتر روي گروه‌هاي پرخطر از جمله افراد با ضريب هوشي پايين منعطف كنند.

پژوهشگران در اين بررسي به اندازه گيري و بررسي نسبت دور کمر به دور مفصل ران حدود 34 هزار و 400 فرد که در دهه 40 سالگي قرار داشتند پرداختند که از اين تعداد حدود پنج هزار و 400 نفر در سن 18 سالگي تست IQ شان ثبت شده بود. اين بررسي نشان داد افرادي که داراي ضريب هوشي پايين بودند در سن 40 سالگي نسبت دور کمر به مفصل رانشان در مقايسه با افراد باهوش بزرگتر است.

نتايج اين بررسي در نشست سالانه انجمن قلب آمريکا در «اورلاندافلا» ارائه مي‌شود.

• نخبه

نقل قول: arash52
    میگم چرا دارم خنگ میشم!@

از اولشم بودی تازه فهمیدی که خنگی :83:

• soheyla

arash52,

سلام و سپاس :46: .
    جالب بود :1: .

• mz56mz

حالا كو تا 40 سال :15:

• ماهی

سايز کمر اکثر مرداني که داراي ضريب هوشي پايين هستند در 40 سالگي نامتناسب است.

این چهل سالگی هم عجب داستانایی داره توی زندگی آقایون :4:

• mojde

الـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهي چه بد 40 سالت شد؟

• Life Dream

اين دانشمندان هم همه چيز رو به همه چيز ربط ميدن! خوب بلاخره قضيه به يه طرف سوق پيدا ميكنه ديگه! نبايد كه حتماً دليلي براش بتراشن! :83:
    مرسي آرش جان :46:

• maryamlondon1

@میگم چرا دارم خنگ میشم!@

دور از جون :4:
    افرادي که اندامي به شکل سيب دارند،

بعضی ها بدنشون شکل گلابی داره یا به اصطلاح اپارتمان چند طبقه ای :4:
    استراتژي‌هاي موجود که هدفشان متوقف كردن فراگيري چاقي است، بايد تمرکز و اهداف خود را بيشتر روي گروه‌هاي پرخطر از جمله افراد با ضريب هوشي پايين منعطف كنند.

لاغر هم باشن هوششون به خانمها نمیرسه عمرا :5: 804

• دلشاد

مرسی دکتر آرش زمان چه زود میگذرد داریم به 40سال نزدیک میشیم :10:

• Kishe Mehr

خب من به سی و نه که رسیدم ییهو میپرم به چهل و یک سالگی :4:

• چکاوک

تازه تو چهل سالگی اول جونیه بابا

• محسن صائب

نقل قول: چکاوک
    تازه تو چهل سالگی اول جونیه بابا

یک مثبت بخاطر این سخت گهر بار تقدیم کردم
    وقت کردی باز هم از این جملات روحیه بخش استفاده کن:3: