مهندس ما خیلی هم هواخواه داره ها خیالتون راحت باشه آرسام مدتیه سرکار نمیاد رفته شیراز پی درمانه یه فکری واسه ی ما کنید با این جانور راستی نمی دونم چرا وقتی نمیاد شرکت دیگه اینجا هم نمیاد مگه شیراز اینترنت نیست؟ آخه وقتی اینجاست از پای نت تکون نمی خوره هر وقت اومدم ببینمش پای نت بوده و همیشه هم توی بوف بوفیه از بس علاقه داره به این سایت
والا ما هم درست نمی دونیم توی شبکه تابناک زده بود ولی مثل اینکه کسی واسشون فرستاده البته عجیب نیست اینجا یه زیستگاه هست به نام نایبند که اینطورجانورها توی اونجا یافت میشه احتمالا از اونجا اومده باشه آخه یه جورایی حضور ما توی این منطقه داره زیستگاه این زبون بسته ها رو هم خراب میکنه
یکی سرکارتون گذاشته این ایمیلو من قبلاً داشتم تصویر یه سایته توی آمریکای جنوبی
راستی؟ آخه یکی از شبکه های خبری معروف ایران (تابناک)این خبر رو زده بود البته من هم توی منطقه نشنیدم اگر چیزی بود خوب خبر میپیچید توی منطقه ولی خوب خدا رو شکر البته توی نایبند شنیدم که از این جانورها وجود داره گفتم شاید از اونجا اومده
راستي شما دوست داش آرسام هستي؟! امان از دست اين بچه! پس سر كار همش مشغول نت هست!! كارمندان زحمت كش ما رو!
آره البته اگر ما رو قابل بدونه آرسام پسر خیلی زحمت کشیه اینو واقعا میگم خوب در کنار کار از نت هم استفاده میکنن خدا رو شکر کار اینجا طوریه که اگر سایت چک نشه فاجعه به بار میاد به خاطر همین کسی سهل انگاری نمیکنه آرسام هم که واقعا پسر نمونه ایه من که واقعا بهش علاقه دارم هم خودش هم کار و رفتارش برای سلامتیش دعا کنید ایشالا زودتر برگرده پیشمون
آره البته اگر ما رو قابل بدونه آرسام پسر خیلی زحمت کشیه اینو واقعا میگم خوب در کنار کار از نت هم استفاده میکنن خدا رو شکر کار اینجا طوریه که اگر سایت چک نشه فاجعه به بار میاد به خاطر همین کسی سهل انگاری نمیکنه آرسام هم که واقعا پسر نمونه ایه من که واقعا بهش علاقه دارم هم خودش هم کار و رفتارش برای سلامتیش دعا کنید ایشالا زودتر برگرده پیشمو
ميدونم ابوفاضل جان، شوخي كردم، دو سال هست ارسام رو از طريق اين سايت ميشناسم، خيلي پسر موردب و البته سختي كشيده اي هست! يكي از بچه هايي هست كه واقعاً دوسش دارم به خاطر خاكي بودنش، راستي گفتي براي مداوا رفته مگه خداي نكرده مريضي خاصي گرفته؟! انشالله كه خدا شفاش بده و هر چه زودتر همه مشكلاتش حل بشه
ابوفاضل
نخبه
soheyla
سلام و سپاس
خیلی وحشتناکه
چطوری اومده اونجا
ماهی
mz56mz
كاكو ارسامم كجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟
ژنرال
آخه چند روزه نیستش
mojde
ابوفاضل
آخه چند روزه نیستش
مهندس ما خیلی هم هواخواه داره ها
یه فکری واسه ی ما کنید با این جانور
راستی نمی دونم چرا وقتی نمیاد شرکت دیگه اینجا هم نمیاد مگه شیراز اینترنت نیست؟
ماهی
چطوری اومده فاضل جان اونجا؟
تونستن مهارش کنن؟
وای خیلی ترسناکه
ابوفاضل
تونستن مهارش کنن؟
وای خیلی ترسناکه
والا ما هم درست نمی دونیم توی شبکه تابناک زده بود ولی مثل اینکه کسی واسشون فرستاده البته عجیب نیست اینجا یه زیستگاه هست به نام نایبند که اینطورجانورها توی اونجا یافت میشه احتمالا از اونجا اومده باشه آخه یه جورایی حضور ما توی این منطقه داره زیستگاه این زبون بسته ها رو هم خراب میکنه
sib
arash59
از اینکه نگران دوستانتون هستید و ما به خاطر مشغولیات نمیرسیم کمال تشکر و دارم
یکی سرکارتون گذاشته
این ایمیلو من قبلاً داشتم تصویر یه سایته توی آمریکای جنوبی
ابوفاضل
این ایمیلو من قبلاً داشتم تصویر یه سایته توی آمریکای جنوبی
آخه یکی از شبکه های خبری معروف ایران (تابناک)این خبر رو زده بود البته من هم توی منطقه نشنیدم اگر چیزی بود خوب خبر میپیچید توی منطقه ولی خوب خدا رو شکر البته توی نایبند شنیدم که از این جانورها وجود داره گفتم شاید از اونجا اومده
ابوفاضل
اینم لینک خبر
Life Dream
راستي شما دوست داش آرسام هستي؟!
ابوفاضل
آره البته اگر ما رو قابل بدونه
آرسام پسر خیلی زحمت کشیه اینو واقعا میگم خوب در کنار کار از نت هم استفاده میکنن خدا رو شکر کار اینجا طوریه که اگر سایت چک نشه فاجعه به بار میاد به خاطر همین کسی سهل انگاری نمیکنه آرسام هم که واقعا پسر نمونه ایه من که واقعا بهش علاقه دارم هم خودش هم کار و رفتارش
برای سلامتیش دعا کنید ایشالا زودتر برگرده پیشمون
دلشاد
Life Dream
آرسام پسر خیلی زحمت کشیه اینو واقعا میگم خوب در کنار کار از نت هم استفاده میکنن خدا رو شکر کار اینجا طوریه که اگر سایت چک نشه فاجعه به بار میاد به خاطر همین کسی سهل انگاری نمیکنه آرسام هم که واقعا پسر نمونه ایه من که واقعا بهش علاقه دارم هم خودش هم کار و رفتارش
برای سلامتیش دعا کنید ایشالا زودتر برگرده پیشمو
ميدونم ابوفاضل جان، شوخي كردم، دو سال هست ارسام رو از طريق اين سايت ميشناسم، خيلي پسر موردب و البته سختي كشيده اي هست!
حورا
بابای یاسی مراقب خودتون باشین
نمایش یا پنهان متن
اسمتون غوغایی تو دلم ایجاد میکنه.... نزدیک محرم هستبهونه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→