سلام هميشه ميخواستم عكسهاى از خليج پارس كنار دريا كويت رو براتون بزارم موفق نميشدم امروز موفق شدم اينجا 45 كيلومترى پايتخت منطقه اى بنام الفحيحيل و 1 كيلومترى محل كارم ,نام اين مجتمع تجارى تفريحى (كوت مول) بعضى از وقتها بخاطر مشغله زياد ظهر به خونه نميرم ميام اينجا , جايى بسيار زيبا و دوست داشتنى و به قول ژنرال ميرزا دريا نشين
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
کاکو محمود گلو شما هم کویتیا خوش بگذره کنار دریای نیلگون خلیج پارس می بینم که بهتون بد نمیگذره ایشالله همیشه خوش باشی گلو ایشالله یه روزی هم کنار خلیج نیلگون پارس توی ایران دور هم باشیم
نام قديم كويت , كوت بوده مول هم يعنى مجتمع تجارى و تفريحى ......كوت مول
نقل قول: بچه مثبت
ما مشغلهمون زیاد میشه نهار نمیخوریم شما میرید رستوران
اخه امين جان مسافت منزل تا كارم 45 كيلومتر , قرار باشه برم خونه و برگردم ميشه 90 كيلو متر و ناهار و استراحت يه زمان 2-3 ساعته لازم داره اينجورى ميرم رستوران با زمان 45 دقيقه
نقل قول: Kishe Mehr
روزی هم کنار خلیج نیلگون پارس توی ایران دور هم باشیم
عمو...دلم هوای دریا کرد چقدر قشنگه قرار سایتو نمی گذارید کویت؟ به نظرم بد نباشه ها چقدر خلوته و آرامش داره به نظرم. عمو چطور جرات می کنید از رستوران چینی غذا بخورید؟ یه وقت می بینی عصاره سوسک موسک می ریزن تو غذاشونا
mz56mz
اينجا 45 كيلومترى پايتخت منطقه اى بنام الفحيحيل و 1 كيلومترى محل كارم ,نام اين مجتمع تجارى تفريحى (كوت مول) بعضى از وقتها بخاطر مشغله زياد ظهر به خونه نميرم
حورا
مرسی قشنگ بود عمویی
نخبه
چکاوک
بچه مثبت
ممنون محمود جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
دلشاد
mz56mz
اره عمو جان
چکاوک,
نام قديم كويت , كوت بوده مول هم يعنى مجتمع تجارى و تفريحى ......كوت مول
اخه امين جان مسافت منزل تا كارم 45 كيلومتر , قرار باشه برم خونه و برگردم ميشه 90 كيلو متر و ناهار و استراحت يه زمان 2-3 ساعته لازم داره اينجورى ميرم رستوران با زمان 45 دقيقه
انشاءالله كاكو گلو
دلشاد,
نازدونه
sib
بهونه
دلم هواتو کرد عمو
آدم میره اونجاچند سال جون میشه
هاچو هاچو
Life Dream
داداش محمود چه جاي با صفايي هستي، اميدوارم كه هميشه دلت شاد و لبت خندان باشه
پری سا
جای خیلی قشنگیه اما ایران خودمون بهتره فقط حیف که...
ماهی
قرار سایتو نمی گذارید کویت؟ به نظرم بد نباشه ها
چقدر خلوته و آرامش داره به نظرم.
عمو چطور جرات می کنید از رستوران چینی غذا بخورید؟ یه وقت می بینی عصاره سوسک موسک می ریزن تو غذاشونا
carlos
يه سوال ! چرا خونه رو نمياريد نزديك محل كار ؟ مسافت خيلييييييي طولانيه
The one
كشورهاي شيخ نشينو عشقه مدرن و سنتي
خيلي دوست دارم اونجا زندگي كنم
مرسي گلو
mz56mz
نه برو خونه عمو جان
تا كى اون وقت اخرش بايد برى خونه عمو جان
چند سال؟؟؟ 5 -7-10
ساحل خيلى وقته نيومده سايت
قربانت داداش