هنرپیشه جذاب و مشهور هالیوود که به تازگی چند عکس برهنه اش در اینترنت منتشر شده بود بود اعتقاد دارد که کار اشتباهی انجام نشده است.
این بازیگر 26 ساله که به تازگی از "رایان رینولدز" طلاق گرفته است - ماه پیش یک هکر عکسهای داخل گوشی موبایلش را دزدیده و در اینترنت پخش کرده بود – اعتقاد دارد حتی که در عکسهایش خوب افتاده است!!!
به گزارش نیک صالحی ،او می گوید:" اتفاق بدی رخ نداده است.من که خودم عکسهای برهنه ام را برای مردم منتشر نکرده ام اما اتفاق خاصی نیفتاده است".
او که بعد از جدایی از همسرش سردرگم و پریشان شده است می گوید:" نمی دانم با خودم چکار کنم. دوران بدی دارم. چیزی نیست که به آن علاقمند باشم. خبر طلاق من از رایان همه جا پخش شده است. خیلی سخت است و من حس بدی دارم".
نمایش یا پنهان متنتهیه و ترجمه : گروه سرگرمی نیک صالحی
البته با عرض شرمندگی از قرار دادن عکسهای مورد دار مذکور معذوریم . البته چیز تحفه ای هم نیست . همچین خیلی خودتون رو به دردسر نیندازید فقط جهت مصور شدن تاپیک این چندتا تقدیم می شود .
حالا مگه كلا چند مدل بدن لخت تو دنيا هست دو سه جور كه خدا بيشتر نيافريده اينهمه هم مردم تو نت زيارتشون كردن بهشون دخيل هم بستن... اين خوشكله نه اوليشه نه اخريش...پس واكنشش خوب بود كه اون يارو هكره نتونه از خجالتش در اد... اصلا اينقدر مفسد في الارض نيكوكار زياد شده كه تا برسن اون دنيا صراط مستقيمم چهاربانده ميشه!!!
جات خالی یکی از همشهریهای هیفا (خرمافروش بود) تو کربلا یه معجونی رو بهم معرفی کرد که بخورم و انرژی بگیرم یعنی اون معجون رو بخورم روزی 4-5 تا تاپیک 18 میذارم جریمه اش رو هم میدم
arash52
هنرپیشه جذاب و مشهور هالیوود که به تازگی چند عکس برهنه اش در اینترنت منتشر شده بود بود اعتقاد دارد که کار اشتباهی انجام نشده است.
این بازیگر 26 ساله که به تازگی از "رایان رینولدز" طلاق گرفته است - ماه پیش یک هکر عکسهای داخل گوشی موبایلش را دزدیده و در اینترنت پخش کرده بود – اعتقاد دارد حتی که در عکسهایش خوب افتاده است!!!
به گزارش نیک صالحی ،او می گوید:" اتفاق بدی رخ نداده است.من که خودم عکسهای برهنه ام را برای مردم منتشر نکرده ام اما اتفاق خاصی نیفتاده است".
او که بعد از جدایی از همسرش سردرگم و پریشان شده است می گوید:" نمی دانم با خودم چکار کنم. دوران بدی دارم. چیزی نیست که به آن علاقمند باشم. خبر طلاق من از رایان همه جا پخش شده است. خیلی سخت است و من حس بدی دارم".
نمایش یا پنهان متن
تهیه و ترجمه : گروه سرگرمی نیک صالحیالبته با عرض شرمندگی از قرار دادن عکسهای مورد دار مذکور معذوریم . البته چیز تحفه ای هم نیست . همچین خیلی خودتون رو به دردسر نیندازید
فقط جهت مصور شدن تاپیک این چندتا تقدیم می شود .
ژنرال
arash52
یک ساعته دنبال یه همچین کلمه ای می گردم
دستت درد نکنه
تیتر رو عوض می کنم
ژنرال
دستت درد نکنه
تیتر رو عوض می کنم
تیترو که عوض کردی یه مثبتم بده
قبل از عوض کردن تیتر هم میشه
در حال عوض کردن تیتر هم میشه
کلا همه جوره میشه
ماهی
فکر نکنم این جمله ی صادقانه ای باشه.آخه یه 3 دقیقه ای روی عکس آخری از قسمت سر به پایین زوم کرده بودم...یهویی به خودم اومدم گفتم چیکار می کنی؟
پری سا
اره طفلکی
ژنرال
خوبه مرد نشدی ماهی جان
mojde
maryamlondon1
چه افتخار هم میکنه
mz56mz
اسکارلت منو ببين
levrone
بهونه
دلشاد
The one
gilas
راستی آقا جون آرش کربلا خوش گذشت
ماهی
خیلی سوال قشنگی بود
gilas
قابل شما رو نداشت
ماهی
صاحبش قابله ..گیل گیلی جونم..نمکدونی
arash52
جات خالی یکی از همشهریهای هیفا (خرمافروش بود) تو کربلا یه معجونی رو بهم معرفی کرد که بخورم و انرژی بگیرم
یعنی اون معجون رو بخورم روزی 4-5 تا تاپیک 18 میذارم جریمه اش رو هم میدم
Holtek
مجبور شدم برم در موردش يه تحقيقايي بكنم ، اينم نتيجه تحقيقاتم :
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→