ده ها زن در اسرائیل در حمایت از علیا ماجده المهدی دختر بلاگر مصری برهنه شدند و عکس خود را منتشر کردند. این دختر جوان مصری که در آستانه ی 20 سالگی اش برای اعتراض به محدودیت های موجود برای زنان در مصر و جهان عرب عکسهای برهنه ی خود را منتشر کرده بود.
چند روز پیش یک دختر 20 ساله مصری با انتشار عکس کاملا لخت خود روی وبلاگ ، فیسبوک و تویتر شخصی اش جنجال به راه انداخت . علیا ماجده المهدی که چهارشنبه بیست ساله شد اقدام خود را "جنبش آزادیخواهی آنلاین" نامیده است و دختران عرب دیگری نیز اعلام داشتند برای همبستگی با علیا عکس های لخت خود را رسانه ای خواهند کرد . عکس علیا همچنان بر روی صفحات شخصی وی در شبکه های اجتماعی و نیز یوتیوب قرار دارد .
The one, می گم یکتا جان! آنتی این معجونو سراغ نداری؟ arash52, می گم شما یه تور راه بنداز کربلا...پسرا رو ببر کربلا جوونای زبون بسته گناه دارن..خانوما هم دعات می کنن
من نميدونم خانما چرا همش با برهنگي اعتراضات خودشونو نشون ميدن!!
به خاطر معجون خوب هست و همشهری بقال ناباب و ارش کم خواب levrone, بهروز جان حالا چرا دو بار سوال میکنی یه قطره از اون مایع ویتامینی کربلایی بخور میتونی بدون فیسبوک خودشو وهمرزماشو مجسم کنی
نقل قول: علیرضا
پس جنگ نرم که میگن همینه؟
هر وقت معجونه تو یخچال خنک شد میشه جنگ سرد
نقل قول: gilas
فکر کنم معجون گذاشتی تو فر 56 نفر اومدن دنبال معجونت می گردن
پس اون سلاح کشتار جمعی که قراه در جنگ جهانی سوم استفاده بشه و دنیا رو نابود کنه اینجوریه؟ نتیجه اینکه خانمها قراره نسخه دنیا رو با این جنگ مدرن بپیچن فصل سانسور شده پیشگوئیهای نستراداموس
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
arash52
نمایش یا پنهان متن
ده ها زن در اسرائیل در حمایت از علیا ماجده المهدی دختر بلاگر مصری برهنه شدند و عکس خود را منتشر کردند. این دختر جوان مصری که در آستانه ی 20 سالگی اش برای اعتراض به محدودیت های موجود برای زنان در مصر و جهان عرب عکسهای برهنه ی خود را منتشر کرده بود.
چند روز پیش یک دختر 20 ساله مصری با انتشار عکس کاملا لخت خود روی وبلاگ ، فیسبوک و تویتر شخصی اش جنجال به راه انداخت . علیا ماجده المهدی که چهارشنبه بیست ساله شد اقدام خود را "جنبش آزادیخواهی آنلاین" نامیده است و دختران عرب دیگری نیز اعلام داشتند برای همبستگی با علیا عکس های لخت خود را رسانه ای خواهند کرد . عکس علیا همچنان بر روی صفحات شخصی وی در شبکه های اجتماعی و نیز یوتیوب قرار دارد .
نمایش یا پنهان متن
The one
The one
arash52
به جدم هنوز نخوردم
تازه امروز یادش افتادم
برم بخورم بعد بیام تو سایت
ماهی
می گم یکتا جان! آنتی این معجونو سراغ نداری؟
arash52,
می گم شما یه تور راه بنداز کربلا...پسرا رو ببر کربلا جوونای زبون بسته گناه دارن..خانوما هم دعات می کنن
The one
تازه امروز یادش افتادم
برم بخورم بعد بیام تو سایت
فقط یادت باشه قبلش قرص اهن بخوری که سپرتو حفظ کنی
نه گلی جون اخه من هنوز با این همشهری جادوگرم اشنا نشدم که فرمولش بیاد دستم.. فقط فکر کنم توش علف و بزی باشه
levrone
بهونه
منم دیروز خبرشو دیدم
مرسی آرش کمانکش
علیرضا
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
داش آرش منم معجون میخوام
gilas
خدا به داد ما و سایت برسه وقتی شما مهجون بخوری آقا جون آرش
Life Dream
The one
به خاطر معجون خوب هست و همشهری بقال ناباب و ارش کم خواب
levrone,
بهروز جان حالا چرا دو بار سوال میکنی یه قطره از اون مایع ویتامینی کربلایی بخور میتونی بدون فیسبوک خودشو وهمرزماشو مجسم کنی
هر وقت معجونه تو یخچال خنک شد میشه جنگ سرد
KuRoSh
این روز ها همه لحتی اعتراض می کنند شما چطوررررررررررر
maryamlondon1
این معجون حکایتی داره وما بی خبر
levrone
بدون خوردنش تا حالا 100 بار مجسمش کردم
bijjan
منم اگه باز عکسای تاپیکم رو حذف کنن عکس لختی میزارم تو تک عکسی وفیسبوکم
Holtek
آین روزا منه بدبخت چقد باید تحقیق کنم ، خسته شدم
منکه از این معجون بخورها نیستم ......