₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » کاهش سن شروع روسپی‌گری در ایران به کمتر از ۱۴سال
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » کاهش سن شروع روسپی‌گری در ایران به کمتر از ۱۴سال

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

کاهش سن شروع روسپی‌گری در ایران به کمتر از ۱۴سال

665 بازدید، 17 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

بر اساس آخرین تحقیقات صورت گرفته درباره روسپیان ایران، میانگین ورود دختران به بازار کارگری جنسی به کمتر از ۱۴ و ۱۵ سال رسیده است. سعید مدنی جامعه‌شناس می‌گوید میزان تحصیلات روسپیان تازه نسبت به گذشته بالا رفته است.»
    تازه‌ترین آمار و تحقیقات صورت گرفته درباره روسپیان حاکی از آن است که میانگین ورود دختران به بازار کارگری جنسی به‌شدت کاهش پیدا کرده و به کمتر از ۱۴ و ۱۵ سال رسیده است.
    تصویر در دسترس نیست

به گفته سعید مدنی جامعه‌شناس این آمار که در مجله اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده نشان می‌دهد، در سال ۴۷ میانگین سن زنان کارگر جنسی ۳۰ سال اما در سال‌های اخیر میانگین سنی ورود زنان به بازار کارگری جنسی به کمتر از ۱۴ و ۱۵ سال رسیده است.»

به گزارش روزنامه شرق، آقای مدنی در اولین کنگره روان‌پزشکان ایران از کم شدن نسبت زنان کارگر جنسی مهاجر خبر داده و گفته است: «اگر در سال ۴۷، ۹ و نیم درصد زنان کارگر جنسی تهران، اهل تهران بودند امروز مطالعات اخیر نشان می‌‌دهد نزدیک به ۵۰ درصد این زنان در تهران هستند و سهم بیشتر متعلق به استان تهران است.»
    تصویر در دسترس نیست

این جامعه شناس از تغییر شاخص‌های مشکلات اجتماعی بر اساس آخرین آمار روسپیان ایران نتیجه گرفته است، «امروز شاهد کاهش میانگین و دامنه سنی زنان کارگر جنسی هستیم.»
    تصویر در دسترس نیست

روسپی‌گری، شغل دوم
    بر اساس این تحقیقات اغلب روسپیان جدید نیازهای اساسی و اولیه زندگی خود ‌را با شغل اول تامین می‌کنند و روسپی‌گری را به عنوان شغل دوم برای از بین بردن نابرابری‌‌های اجتماعی با دیگر دختران هم سن و سالشان انتخاب می‌کنند.

تغییر میزان تحصیلات از دیگر ویژگی‌های دخترانی است که در سال‌های اخیر وارد بازار جنسی شده‌اند. این تحقیقات نشان می‌دهد نسبت زن کارگر جنسی بی‌سواد امروز ناچیز است و در مقابل سطح تحصیلات بالا رفته است.

آقای مدنی در اولین کنگره روان‌پزشکان ایران درباره میانگین سنی مشتریان روسپی‌ها گفته است: «آمار نشان می‌‌دهد مردانی در رده سنی ۳۰ تا ۵۰ سال بیشترین مشتری زنان کارگر جنسی هستند و بعد جوانان قرار دارند.»

سعید مدنی بخشی از این تغییرات را محصول تغییرات اجتماعی می‌داند که تا حدی اجتناب‌ناپذیرند اما در برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای هدایت مشکلات، این موضوع یا مسکوت مانده یا به صورت غلطی پیگیری شده است.
    تصویر در دسترس نیست

حسین ساجدی‌نیا، رییس پلیس تهران چندی پیش ادعا کرده بود، «در تهران فقط ۱۰۰ زن خیابانی وجود دارد که پلیس محل‌های فعالیت این افراد را شناسایی کرده و به زودی این افراد جمع آوری می شوند.»

به گفته سعید مدنی مقابله تهاجمی و جرم‌انگارانه با پدیده روسپی‌گری پاک کردن صورت مسئله است. این جامعه شناس از بین بردن منطقه خاک سفید در تهران را یکی از نمادهای پاک کردن صورت مساله و ظاهر مشکل دانسته است.

• gilas

هیچی نگم بهتره :21:

• maryamlondon1

نقل قول: gilas
    هیچی نگم بهتره

من هم هیچی نگم بهتره :31:

نمایش یا پنهان متنجواب پیام ندادی :15:

• هاچو هاچو

نقل قول: maryamlondon1
    من هم هیچی نگم بهتره

منم بهتره هیچی نگم :4:

• دلشاد

عجب كارگران زحمت كشي

• carlos

نقل قول: bijjan

دستاوردهاي.... :4:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    منم بهتره هیچی نگم :4:

منم هیچی نگم بهتر تره :4:

• Life Dream

منم فقط در حضور وكيلم حرف ميزنم! :4:

• چکاوک

چرا هیشکی هیچی نمیگه؟ :7:

• Kishe Mehr

بخاطر گل روی آبجی ترگلی مهربونی من یه چی میخوام بگم :51:

ماشالله مسئولان همت کنند، می تونند بازم کمترش کنن.. اندکی همت.........

:22:

• بهونه

ولی خودمونیمو من روپسی گری نشنیده بودم :83:

• arash52

منم هیچی نگم بهتره :4:

• ژنرال

منم هیچی نگم بهتره :38:

• Holtek

4 سال اومده عقب :101:

• SaMaN TaJ

دست پرورده های دستان هنرمندان........بزار منم نگم که بهتر باشه :2:

• soheyla

bijjan,

سلام و سپاس :46: .
    تاپیکاتون با هم نمیخونن 403 .
    یکی از تاپیکاتون مطلبی داشت درمورد اینکه امیال جنسی باید آزاد گذاشته بشن و بهشون بها داده بشه :25: .
    ولی انگار مطلبتون تو این تاپیک نشاندهنده ی اینه که آزادی دادن به امیال جنسی مشکل زا شده ... 286
    بنظرتون حالا چی کار باید کرد ؟ :37:
    چرا هیچ کس هیچی نمیخواد بگه ؟؟؟؟
    اینا مسائلی ان که تو کشور ما اتفاق افتادن .
    شاید من و شما هممون تو به وجود آمدن همچین معزلاتی سهیم باشیم ...
    چرا همیشه به مسئولین گیر میدیم ؟ چرا همش یقه ی اجتماع و میگیریم . بهتره یه نگاهی هم به خودمون بندازیم .
    این بچه ها دست پرورده ما ها هستن .
    منیکه تمام زندگیمو وقف درآمد بیشتر و چشم و هم چشمی و آرایش و عمل های زیبائی و ماهواره و دیدن فیلمهای مستهجن میکنم باید هم چنین بچه هائی تحویل اجتماع بدم .
    به خدا قسم درصد بالائی از این آمار خانواده دارن . پدر دارن ، مادر دارن .
    فراموش کردیم رسم تربیت فرزند و ، فراموش کردم مثل انسان زندگی کردن و، فراموش کردیم که میخوایم بمیریم . همه چیز و فراموش کردیم . و احساس میکنیم که خدا هم فراموشمون کرده پس هر جور که دلمون میخواد زندگی میکنیم . :87:

• هاچو هاچو

همچنان هیچی نگم بهتره :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: