₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » من زن هستم ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

من زن هستم ...

424 بازدید، 19 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

تصویر در دسترس نیست

من زن هستم.
    می‌گویند مرا آفریدند از استخوان دنده‌ی چپ مردی به نام آدم، و حوایم نامیدند؛ “یعنی زندگی” تا در کنار آدم “یعنی انسان” همراه و هم صدا باشم.
    می‌گویند: میوه‌ی سیب را من خوردم، شاید هم گندم را، و مرا به نزول انسان از بهشت محکوم می‌نمایند. بعد از خوردن گندم و یا شاید سیب چشمان‌شان باز گردید، مرا دیدند، مرا در برگ‌ها پیچیدند، مرا پیچیدند در برگ‌ها تا شاید راه نجاتی را از معصیتم پیدا کنند.
    نسل انسان زاده‌ی من است من “حوا” فریب خوردۀ شیطان.
    و می‌گویند که درد و زجر انسان هم زاده‌ی من است، زاده‌ی حوا؛ که آنان را از عرش عالی به دهر خاکی فرو افکند. شاید گناه من باشد، شاید هم از فرشته‌ای از نسل آتش که صداقت و سادگی مرا به بازی گرفت و فریبم داد، مثل همه که فریبم می دهند. اقرار می کنم دلی پاک، معصومیتی از تبار فرشتگان و باوری ساده‌تر و صاف‌تر از آب‌های شفاف جوشنده‌ی یک چشمه دارم.
    ابراهیم زادۀ من بود، و اسماعیل پروردۀ من. گاهی در وجود زنی از تبار فرعونیان که موسی را در دامنش پرورید. گاهی مریم عمران، مادر بکر پیامبری که مسیح‌اش نامیدند و گاه خدیجه، در رکاب مردی که محمد‌اش خواندند. فاطمه من بودم، زلیخای‌ عزیز مصر و دلباخته یوسف هم، من بودم زن لوط و زن ابولهب و زن نوح ملکه سبا، و فاطمه زهرا هم.
    گاه بهشت را زیر پایم نهادند و گاه ناقص‌العقل و نیمی از مرد خطابم نمودند. گاه سنگبارانم نمودند و گاه به نامم سوگند یاد کرده و در کنار تندیس مقدسم اشک ریختند. گاه زندانیم کردند و گاه با آزادی حضورم جنگیدند و گاه قربانی غرورم نمودند و گاه بازیچه خواهش‌هایم کردند. اما حقیقت بودنم را و نقش عمیق کنده‌کاری شده هستی‌ام را بر برگ برگ روزگارهرگز منکر نخواهند شد.
    من مادر نسل انسانم، من حوایم، زلیخایم، فاطمه‌ام، خدیجه‌ام… مریمم. من درست همانند رنگین‌کمان، رنگ‌هایی دارم روشن و تیره. و حوا مثل توست‌ ای آدم، اختلاطی از خوب و بد، و خلقتی از خلاقی که مرا درست همزمان با تو آفرید.
    بیاموز که من، نه از پهلوی چپ‌ات، بلکه استوار، رسا و هم طراز با تو زاده شدم.بیاموز که من، مادر این دهرم و تو مثل دیگران، زاده منی…

نمایش یا پنهان متن جستجو كردم اما تو سايت پيدا نكردم اميدوارم تكراري نباشه ...

• نخبه

نقل قول: baron jon
    بیاموز که من، نه از پهلوی چپ‌ات، بلکه استوار، رسا و هم طراز با تو زاده شدم.بیاموز که من، مادر این دهرم و تو مثل دیگران، زاده منی

:39: بسیار عالی

• ماهی

کلا خیلی زور می گن :2:
    مرسی بارونم خیلی خوشگل بود :11:

• دلشاد

مرسی بارون جون عالی و زیبا بود

• gilas

نقل قول: baron jon
    بیاموز که من، نه از پهلوی چپ‌ات، بلکه استوار، رسا و هم طراز با تو زاده شدم.بیاموز که من، مادر این دهرم و تو مثل دیگران، زاده منی…

خیلی عالی و خوب بود بارون پاکم :39: :11:

• ژنرال

برای احساساتی شدن متن خوبیه اما حتی برای بیان کردن ظلمی که به زنها میشه هم موافق بیان این مطالب نیستم چون یک مشت حرف بی منطق و غلطه که بیانش فقط باعث ترویج این افکار میشه.

اینکه مرد از دنده چپ مرد آفریده شده یا اینکه شیطان اول حوا رو وسوسه کرد و حوا هم ادم رو وسوسه کرد؛ همش خرافه س...

قرآن صراحتاً اشاره کرده به اینکه زن و مرد از گوهر واحد خلق شدن، از نفس واحد خلق شدن و برای آرامش هم.

در مورد داستان هبوط هم باز در قرآن صریح اشاره شده که هر آدم و حوا، هر دو دچار وسوسه شیطان شدن و شیطان، هر دو رو خطاب قرار داد.

اینها دیگه حرف آقای ایکس و خانوم ایگرگ نیست که کسی بگه قبول ندارم.

حرف قرآنه که عین کلام خداست.

• mojde

ممنون بارون پاكم
    لذت بردم :65:

• پری سا

ممنون بارون جون 282

• sib

هیییییییییییی :44:

• baron jon

:46::46::46:

نقل قول: ژنرال
    برای احساساتی شدن متن خوبیه اما حتی برای بیان کردن ظلمی که به زنها میشه هم موافق بیان این مطالب نیستم چون یک مشت حرف بی منطق و غلطه که بیانش فقط باعث ترویج این افکار میشه.

اینکه مرد از دنده چپ مرد آفریده شده یا اینکه شیطان اول حوا رو وسوسه کرد و حوا هم ادم رو وسوسه کرد؛ همش خرافه س...

قرآن صراحتاً اشاره کرده به اینکه زن و مرد از گوهر واحد خلق شدن، از نفس واحد خلق شدن و برای آرامش هم.

در مورد داستان هبوط هم باز در قرآن صریح اشاره شده که هر آدم و حوا، هر دو دچار وسوسه شیطان شدن و شیطان، هر دو رو خطاب قرار داد.

اینها دیگه حرف آقای ایکس و خانوم ایگرگ نیست که کسی بگه قبول ندارم.

حرف قرآنه که عین کلام خداست.

...... من قصدم تحريف كلام خدا نبوده و نيست .
    :46:

• حورا

با ساناز موافقم هییییییییییییییی

مرسی بارونی :1:

• Holtek

مرسي بارون :46:
    جديدا خانمها اين مطالبو ميخونن و خيلي زور ميگن :2:

• baron jon

ممنون :46:
    نقل قول: Dr.GSM
    جديدا خانمها اين مطالبو ميخونن و خيلي زور ميگن

ممنون از نظرتون . نظر شما هم مثل نظر آقا محسن قابل احترامه ....
    :46:

• ژنرال

...... من قصدم تحريف كلام خدا نبوده و نيست .

:89:
    نه بابا منظورم این نبود :38:

در حُسن نیت و بزرگواری شما تردید نیس بارون خانوم :46:

• baron jon

نقل قول: ژنرال
    نه بابا منظورم این نبود :38:

مهم نيست آقا محسن شما نظرتون رو گفتين..

• KuRoSh

نقل قول: ماهی
    کلا خیلی زور می گن

آره راست میگی جدیدان خیلی زور میگن خانوما :4:

• chenzo

بي خيال زن :3:
    دنيا بااين ناليدن ها عوض نميشه
    ايمان داشته باش كه ما زنها فقط و فقط با نيروي خودمون دنيارو عوض مي كنيم آينده نشون ميده:8:

• maryamlondon1

گاه بهشت را زیر پایم نهادند و گاه ناقص‌العقل و نیمی از مرد خطابم نمودند. گاه سنگبارانم نمودند و گاه به نامم سوگند یاد کرده و در کنار تندیس مقدسم اشک ریختند. گاه زندانیم کردند و گاه با آزادی حضورم جنگیدند و گاه قربانی غرورم نمودند و گاه بازیچه خواهش‌هایم کردند. اما حقیقت بودنم را و نقش عمیق کنده‌کاری شده هستی‌ام را بر برگ برگ روزگارهرگز منکر نخواهند شد.

خیلی زیبا :65: ولی حرفهای محسن هم قشنگ بود افرین محسن جان عین واقعیت گفتی :6:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: