₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » من به «همخوابی» نیاز دارم؛ همانند نیاز به اکسیژن، غذا و آب!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » من به «همخوابی» نیاز دارم؛ همانند نیاز به اکسیژن، غذا و آب!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

من به «همخوابی» نیاز دارم؛ همانند نیاز به اکسیژن، غذا و آب!

3870 بازدید، 15 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

هر انسانی برای زنده ماندن نیاز به آب، غذا و چندین ماده دیگر دارد و آب خوردن و غذا خوردن جز طبیعی‌ترین نیاز ما می‌باشد که برای انجام آن شرمگین نمی‌شویم. رابطه جنسی هم یکی از نیازهای اصلی بشر می‌باشد که بر خلاف برخی نیازهای مادی انسان یک نیاز روحی و روانی می‌باشد. اگر آب و غذا به بدن ما نرسد بی‌شک خواهیم مرد چنانکه اگر رابطه جنسی هم نداشته باشیم بی‌گمان دچار مشکلات روحی خواهیم شد. حال چه شده است که در این سرزمین ما باید همواره این نیاز خود را سرکوب کنیم؛ چرا؟ چون در عقاید مردمان ما، داشتن رابطه جنسی بد است! در نگاه حکومت ما رابطه جنسی، زشت و نامشروع می‌باشد و هزاران دلیل دیگر!

به چه زبانی بگوییم که این یک نیاز اصلی بدن ماست که اگر اینگونه نبود هورمون‌های جنسی، اندام‌های جنسی و امیال جنسی در ما وجود نداشت! ما محکوم هستیم به سرکوب کردن این نیاز! به سرکوب طبیعی‌ترین نیاز خود!

"ازدواج برای این است، بعد از ازدواج می‌توانی این رابطه را از نوع سالم خود داشته باشی!"

یکی از مزخرف‌ترین حرف‌هایی است که همیشه می‌شنویم از حاج آقایی که در رادیو و تلویزیون مهمان هستند. از حاج آقای که بالای منبر همیشه گوشزد می‌کند. از پدر، مادر، معلم دینی و پرورشی و ... می‌شنویم بارها و بارها می‌شنویم. اما یک پرسش، اگر اینگونه است چرا غذا را بعد از ازدواج نمی‌خوریم؟ به چه زبانی بگوییم روح ما به غذا برای شاداب ماندن نیاز دارد! قبول خدا، عبادت، کتاب خواندن، سفر کردن، بودن با دوستان، رفتن به مسجد و هزاران چیز دیگر غذای روح می‌باشد اما آیا این‌ها جای نیاز جنسی ما را می‌گیرد؟ مگر هوا می‌تواند باعث رفع گرسنگی و تشنگی ما شود؟ اصلا قبول بعد از ازدواج، من می‌خواهم رابطه جنسی داشته باشم اما این جوان ننه مرده که نمی‌تواند ازدواج کند؛ چون درس می‌خواند! سربازی نرفته است! کار ندارد! خانه ندارد! تا کی باید صبر کرد؟ 25، 30 یا 35 آخر تا کی؟

من در دوره‌ای زندگی می‌کنم که محکوم به سرکوب این نیازم هستم؛ نباید هم سخنی از این نیازم بگویم چون می‌شوم یک انسان بد! یک انسان شهوت‌ران، یک انسان بی‌غیرت، یک انسان هوس‌باز! یک فاحشه! یک مرد یا یک زن خراب. اصلا چرا انسان؟ اگر این را بخواهم می‌شوم یک حیوان!؟ مگر غیر از این است؟
    باشد من برای این که شیطان من را گول نزند، کتاب می‌خوانم؛ نماز می‌خوانم؛ حتی در حمام لخت نمی‌شوم و حتی شده به خدا پناه می‌برم اما مگر همین خدا این حس را در من نیافریده است؟ راه ارضای آن را نیز به داده است. اما چه کنیم که آقایانی که خود چند همسر بر خود برگزیده‌اند و قانون چند همسری را تصویب می‌کنند و شب‌های جمعه نه بلکه هر شب می‌توانند خود را ارضا کنند، ارضای این حس من را شیطانی می‌دانند و مجازات‌های سنگینی بر آن وضع کرده‌اند!

چرا من نمی‌توانم با دختر یا پسر مورد علاقه‌ام یک رابطه جنسی داشته باشم؟ من که او را فقط برای سکس نمی‌خواهم! چرا نمی‌توانیم وجود لخت خود را به هم هدیه بدهیم؟ چرا عفت یک زن فقط به داشتن پرده بکارت می‌باشد؟ چگونه فقط یک جمله عربی حرام را حلال می‌کند و یک رابطه شیطانی را به یک رابطه خدایی تبدیل می‌کند؟ اگر فشارها بر من زیاد باشد ازدواج را برای رفع میل جنسی خود انجام خواهم داد اما چقدر این زندگی مشترک ادامه خواهد داشت؟ به جان مادرم، منظورم رابطه با یک زن روسپی نیست. فقط می‌خواهم این میل را پاسخ دهم آن‌هم نه با هر کسی بلکه با کسی که دوستش دارم.

در نهایت، نویسنده این مطلب سعی در فریب جوانان دارد و یک آدم شهوتران و هوس‌باز است و به خاطر افزایش هورمون‌های جنسی این حرف‌ها را زده است و حالت عادی ندارد!

پس شما جوانان
    به حرف‌های این فرد گوش ندهید! آفرین!
    منبع:http://ashegiran.blogspot.com/2011/11/blog-post_19.html

2 سپاس: javad1020، میهمان613

• maryamlondon1

نقل قول: bijjan
    در نهایت، نویسنده این مطلب سعی در فریب جوانان دارد و یک آدم شهوتران و هوس‌باز است و به خاطر افزایش هورمون‌های جنسی این حرف‌ها را زده است و حالت عادی ندارد!

پس شما جوانان
    به حرف‌های این فرد گوش ندهید! آفرین!

نمی دونم مثل اینکه تا پیک باید منفجر بشه :37:

• بهونه

نقل قول: maryamlondon1
    نمی دونم مثل اینکه تا پیک باید منفجر بشه

منم همین فکرو میکنم 403

• gilas

تو قسمت طنز بود بهتر بود 245

نمایش یا پنهان متنعنوان رو ویرایش کردم

• bijjan

سلام به همه دوستان مگه چه چیز غیر واقعی توش هست شاید طرز فکر همه در مورد س-ک-س ایجوری نباشه ولی به نظر من باعث تفکر و تجدید نظر در ذهنیات ما میشه

• دلشاد

مرسی بیژن جان عنوان تابیکت را تغیر دادم و بخش تابیکت را به بخش هجده انتقال دادم فقط یه زحمت بکش یه منبع تابیک بگزار تا تابیکت منفجر نشه

• نخبه

چرا نمی‌توانیم وجود لخت خود را به هم هدیه بدهیم؟

حالا نمیشه یه چی دیگه کادو بدن به هم:4: چه کاریه اخه :9:

• SaMaN TaJ

از اون تاپیک های تامل برانگیززززززززز بود :9:

• ژنرال

چرا نمی‌توانیم وجود لخت خود را به هم هدیه بدهیم؟

خوب هدیه رو باید پیچید لای کاغذ کادو :99:

• soheyla

bijjan,

سلام و سپاس :46: .
    والا چی بگم 453 ؟ بهتره برم 351 .
    اگه همسرم به سایت سر بزنه و ببینه تو این تاپیک نظر دادم حتماً دعوام میکنه 360 .

• Holtek

بي‍ژن جان ، اينجاست كه انسان و حيوان از هم متمايز ميشن ديگه :3:

• The one

من به «همخوابی» نیاز دارم

منم به پر خوابی نیاز دارم ... خیلللییییی خوابم میاااددد :4:

• fgrpmm

بیژن جان مطمئنی دوست داری خودتا هدیه بدي
    مثلا به مش غلوم حسين
    البته یه ذره ضمخته ها
    یا نه فقط یه جنس لطیف دوست داري

خدا یا یه عقلی به این بده و یه پولی به ما