ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
من به «همخوابی» نیاز دارم؛ همانند نیاز به اکسیژن، غذا و آب!
bijjan
به چه زبانی بگوییم که این یک نیاز اصلی بدن ماست که اگر اینگونه نبود هورمونهای جنسی، اندامهای جنسی و امیال جنسی در ما وجود نداشت! ما محکوم هستیم به سرکوب کردن این نیاز! به سرکوب طبیعیترین نیاز خود!
"ازدواج برای این است، بعد از ازدواج میتوانی این رابطه را از نوع سالم خود داشته باشی!"
یکی از مزخرفترین حرفهایی است که همیشه میشنویم از حاج آقایی که در رادیو و تلویزیون مهمان هستند. از حاج آقای که بالای منبر همیشه گوشزد میکند. از پدر، مادر، معلم دینی و پرورشی و ... میشنویم بارها و بارها میشنویم. اما یک پرسش، اگر اینگونه است چرا غذا را بعد از ازدواج نمیخوریم؟ به چه زبانی بگوییم روح ما به غذا برای شاداب ماندن نیاز دارد! قبول خدا، عبادت، کتاب خواندن، سفر کردن، بودن با دوستان، رفتن به مسجد و هزاران چیز دیگر غذای روح میباشد اما آیا اینها جای نیاز جنسی ما را میگیرد؟ مگر هوا میتواند باعث رفع گرسنگی و تشنگی ما شود؟ اصلا قبول بعد از ازدواج، من میخواهم رابطه جنسی داشته باشم اما این جوان ننه مرده که نمیتواند ازدواج کند؛ چون درس میخواند! سربازی نرفته است! کار ندارد! خانه ندارد! تا کی باید صبر کرد؟ 25، 30 یا 35 آخر تا کی؟
من در دورهای زندگی میکنم که محکوم به سرکوب این نیازم هستم؛ نباید هم سخنی از این نیازم بگویم چون میشوم یک انسان بد! یک انسان شهوتران، یک انسان بیغیرت، یک انسان هوسباز! یک فاحشه! یک مرد یا یک زن خراب. اصلا چرا انسان؟ اگر این را بخواهم میشوم یک حیوان!؟ مگر غیر از این است؟
باشد من برای این که شیطان من را گول نزند، کتاب میخوانم؛ نماز میخوانم؛ حتی در حمام لخت نمیشوم و حتی شده به خدا پناه میبرم اما مگر همین خدا این حس را در من نیافریده است؟ راه ارضای آن را نیز به داده است. اما چه کنیم که آقایانی که خود چند همسر بر خود برگزیدهاند و قانون چند همسری را تصویب میکنند و شبهای جمعه نه بلکه هر شب میتوانند خود را ارضا کنند، ارضای این حس من را شیطانی میدانند و مجازاتهای سنگینی بر آن وضع کردهاند!
چرا من نمیتوانم با دختر یا پسر مورد علاقهام یک رابطه جنسی داشته باشم؟ من که او را فقط برای سکس نمیخواهم! چرا نمیتوانیم وجود لخت خود را به هم هدیه بدهیم؟ چرا عفت یک زن فقط به داشتن پرده بکارت میباشد؟ چگونه فقط یک جمله عربی حرام را حلال میکند و یک رابطه شیطانی را به یک رابطه خدایی تبدیل میکند؟ اگر فشارها بر من زیاد باشد ازدواج را برای رفع میل جنسی خود انجام خواهم داد اما چقدر این زندگی مشترک ادامه خواهد داشت؟ به جان مادرم، منظورم رابطه با یک زن روسپی نیست. فقط میخواهم این میل را پاسخ دهم آنهم نه با هر کسی بلکه با کسی که دوستش دارم.
در نهایت، نویسنده این مطلب سعی در فریب جوانان دارد و یک آدم شهوتران و هوسباز است و به خاطر افزایش هورمونهای جنسی این حرفها را زده است و حالت عادی ندارد!
پس شما جوانان
به حرفهای این فرد گوش ندهید! آفرین!
منبع:http://ashegiran.blogspot.com/2011/11/blog-post_19.html
maryamlondon1
پس شما جوانان
به حرفهای این فرد گوش ندهید! آفرین!
نمی دونم مثل اینکه تا پیک باید منفجر بشه
بهونه
منم همین فکرو میکنم
gilas
نمایش یا پنهان متن
عنوان رو ویرایش کردمbijjan