₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » @چشم‌هایی که رایانه شما را دید می‌زنند@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » @چشم‌هایی که رایانه شما را دید می‌زنند@

بدون عکس

@چشم‌هایی که رایانه شما را دید می‌زنند@

770 بازدید، 18 پست، نویسنده: arash52

• arash52

حتی اگر چند قدم و برای چند دقیقه از آن دور می‌شوید همین زمان برای کسانی که بخواهند اطلاعات شما را سرقت و یا پاک کنند، کافی است. قفل کردن رایانه این امکان را از دیگران می‌گیرد و مانع می‌شود که بتوانند به راحتی از رایانه شما استفاده کنند.

تصویر در دسترس نیست

برنا: زمانی که دیگر از رایانه خود استفاده نمی‌کنید آن را از شبکه اینترنت جدا کنید، اتصال همیشگی به اینترنت احتمال حمله ویروسی را افزایش می‌دهد.

شناسایی افرادی که به رایانه شما دسترسی دارند کار ساده‌ای است،اما شناسایی افرادی که از راه دور می‌توانند به اطلاعات رایانه شما دسترسی پیدا کنند به راحتی نیست. تا زمانی که شما یک رایانه متصل به اینترنت دارید، امکان دسترسی به اطلاعات شما وجود داد اما برخی عادات ساده میتواند این خطرات را کاهش دهد و فعالیتی امن‌تر در فضای مجازی را به دنبال داشته باشد. رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا ناجا در این زمینه توصیه‌هایی دارد.

رایانه خود را قفل کنید
    حتی اگر چند قدم و برای چند دقیقه از آن دور می‌شوید همین زمان برای کسانی که بخواهند اطلاعات شما را سرقت و یا پاک کنند، کافی است. قفل کردن رایانه این امکان را از دیگران می‌گیرد و مانع می‌شود که بتوانند به راحتی از رایانه شما استفاده کنند.

قطع اتصال به شبکه اینترنت
    زمانی که دیگر از رایانه خود استفاده نمی‌کنید آن را از شبکه اینترنت جدا کنید، اتصال همیشگی به اینترنت احتمال حمله ویروسی را افزایش می‌دهد. هکرها ممکن است از این طریق به رایانه شما نفوذ کنند. خاموش کردن رایانه یا مودم،جدا کردن کابل اینترنت یا خاموش کردن انکان اتصال بدون سیم، از راه‌های کاهش ریسک استفاده از شبکه است. در همین حال وقتی به اینترنت وصل هستید، اطمینان حاصل کنید که فایروال شما فعال است.

بررسی تنظیمات امنیتی
    اکثر نرم افزارها،از جمله مرورگرها و سرویس‌های ارائه دهنده ایمیل، خدماتی را ارائه می‌کنند که می‌توانید با توجه به نیاز خود آن ها را تنظیم کنید، فعال کردن این ویژگی‌های خاص، برای افزایش راحتی و سرعت دسترسی به اطلاعات و انجام کارها ممکن است شما را آسیب پذیر تر کند. مثلا ذخیره کردن پسورد ورود به ایمیل بسیار خطرناک است. همچنین بسیار مهم است که تنظیمات امنیتی نرم افزارهای خود را چک کنید. به دقت بدانید که هر نرم افزار یا سرویس خدمات اینترنتی به چه بخش‌هایی از اطلاعات موجود بر روی رایانه شما دسترسی دارند. اگر از شبکه‌های مجازی استفاده می‌کنید پس از هر تغییر در نوع تنظیمات این شبکه‌ها که توسط شرکت ارائه دهنده صورت می‌گیرد دقت کنید که آیا تنظیمات امنیتی به شکل دلخواه شماست یا تغییر کرده است.

گرفتن پشتیبان از اطلاعات
    همیشه امکان دارد اطلاعات شما از بین برود. به طور منظم اطلاعات مهم خود را بر روی دیسک یا حافظه جانبی ذخیره کنید. بهتر است با قرار دادن رمز ورود برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده بر روی سی دی و یا حافظه جانبی از آن‌ها مراقبت بیشتری کنید. محل و نحوه نگهداری از این اطلاعات نیز اهمیت دارد.مثلا به هیچ عنوان حافظه جانبی خود را در برابر نور شدید، گرما و رطوبت و یا جریان مغناطیسی و الکتریسیته قرار ندهید. همچنین توجه کنید که عمر سی‌دی و یا دی وی دی‌ها چندان بلند نیست.

تصویر در دسترس نیست

• نخبه

من که رو کامم هیچ گونه اطلاعاتی ندارم عکسامو هم خالی میکنم از رو کام حالا هر کی دوست داره کام منو دید بزنه :4:

• دلشاد

مرسی داش دکتر مهندس آرش اطلاعات جالبی بود

• arash52

نقل قول: نخبه
    هر کی دوست داره کام منو دید بزنه

کام دید زدنی نیست ، گرفتنی است :4:

• mojde

ايشششششششششششششششششششششششششش انقده بدم مياد از كسايي كه آدمو ببخشيد كامپيوتر آدمو ديد ميزنن 501

• arash52

نقل قول: mojde
    ايشششششششششششششششششششششششششش انقده بدم مياد از كسايي كه آدمو ببخشيد كامپيوتر آدمو ديد ميزنن

باریکلا
    من که کلا از مهندسای آی تی حالم به هم میخوره :4:

• mojde

نقل قول: arash52
    من که کلا از مهندسای آی تی حالم به هم میخوره

منم اما فقط از يكيشون :30: اينجوري ميشم

• نخبه

کام دید زدنی نیست ، گرفتنی است :4:

خب الان باید بگم هر کی خواست کام بگیره :23:

• gilas

من که کلا از مهندسای آی تی حالم به هم میخور

منم اما فقط از يكيشون اينجوري ميشم

:79:

• Holtek

چشم‌هایی که رایانه شما را دید می‌زنند

جالب و تكان دهنده بود :1:

• ماهی

مرسی آرش خان.جالب بود :110:

• قلندر

مرسی کر بلای :8:

• Life Dream

رایانه خود را قفل کنید

قبل از ترك كردن سيستم براي چند دقيقه هميشه قبلش سيستم رو روو حالت Switch User ميزارم، (كليدهاي Win+L) اينطوري خيالم راحته :10:

مودم رو خاموش نميكنم ولي شبكه رو Disable ميكنم :75:
    بررسی تنظیمات امنیتی

حد اكثر امنيت براي ويروس، Autorun رعايت شده :4:
    گرفتن پشتیبان از اطلاعات

نورتون گوست هميشه دستمو ميبوسه :74:

مرسي آرش جان :110:

• بهونه

من یه آنتی ویروس دارم مثل شیر مواظب :4: 802

• bijjan

ايشششششششششششششششششششششششششش انقده بدم مياد از كسايي كه آدمو ببخشيد كامپيوتر آدمو ديد ميزنن

جالب بود ولی خداییش کی حال این کارا رو داره :3:

• Galexy

رایانه خود را قفل کنید

:37:

قطع اتصال از شبکه اینترنت :25:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: