₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » پروردگارا ! تو بزرگی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » پروردگارا ! تو بزرگی
1 2

بدون عکس

پروردگارا ! تو بزرگی

576 بازدید، 25 پست، نویسنده: ماهی

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    ما از آدم و حوا چی می دیونیم؟ که اینقدر پافشاری کنیم.؟ در کل ، داستان آفرینش چه بصورت آدم و حوا چه به صورت تکاملی معلول یه قدرت بزرگ و بی انتهاست

درمورد خودم باید عرض کنم
    اعتماد کامل به قران و مطالبی که در ان هست دارم و اصراری هم به اینکه به اندیشه های خودم شک وارد کنم ندارم :4: ولی خوب چون دوست دارم اگه کسی از من سوالی پرسید بتوانم به غیر از قران با منابع دیگه هم پاسخ بدم معمولا از مطالعه این منابع هم غافل نیستم
    حالا یک سوال
    اگه مثلا منی بگم شما چطوری میتونید ثابت کنید که خدا وجود داره ، چه جوابی غیر مواردی که رایج هست میتونید بهم بدید :1:

• ماهی

نقل قول: محسن صائب
    اگه مثلا منی بگم شما چطوری میتونید ثابت کنید که خدا وجود داره ، چه جوابی غیر مواردی که رایج هست میتونید بهم بدید :1:

من به دنبال اثبات خدا نیستم .سوادش رو هم ندارم آقا محسن.فقط م یدونم پشت همه ی این عجایب یه نیروی بزرگ و عظیمی قرار داره.
    ضمن اینکه یه چیزی توی درونم حس می کنم.یه کسی که حس می کنم همیشه حواسش یهم هست.
    این حس هر چی هست قشنگه و دوستش دارم اما نمی خوام به زور به کسی بگم قبولش کنه.
    در مورد آدم و حوا هم برام زیاد فرقی نمی کنه که راسته یا نه.داستان قشنگیه ... :4:
    این داستان رو هم دوس دارم...مفسرین قران همیشه تفسیر می کنند و می گن منظور از فلان کلمه فلان چیزه.از کجا معلوم آدم و حوا نماد یه چیز دیگه ای نباشن :4:
    ببینید اگه بخوایم گیر بدیم به جایی نمی رسیم.ما مسلمونا با تعصب با همه چیز برخورد می کنیم..
    من که دوس ندارم زیادم سخت بگیرم..
    نقل قول: محسن صائب
    اعتماد کامل به قران و مطالبی که در ان هست دارم

این خیلی ادعای بزرگ و ترسناکیه به نظرم :1:
    اگرروزی با خدای خودم ملاقات کنم بهش اعتراف می کنم که خیلی علامت سوالا توی ذهنم بود و عقلی که بهم دادی برا فهم اونا ناقص بود.بعدشم عذر خواهی می کنم :4:

• محسن صائب

من به دنبال اثبات خدا نیستم .سوادش رو هم ندارم آقا محسن.فقط م یدونم پشت همه ی این عجایب یه نیروی بزرگ و عظیمی قرار داره.
    ضمن اینکه یه چیزی توی درونم حس می کنم.یه کسی که حس می کنم همیشه حواسش یهم هست.
    این حس هر چی هست قشنگه و دوستش دارم اما نمی خوام به زور به کسی بگم قبولش کنه.

اتفاقا خیلی زیبا و محکم توضیح دادی
    تو گفتی که من هیچ احتیاجی به وجود ادله ندارم چون انچنان نیروی عظیمی روح و وجود و تمام اطراف منو احاطه کرده که اصلا لازم نیست به منابع دیگر رجوع کنم
    و عالی گفتی
    نمایش یا پنهان متندر این زمینه کتابهای زیادی وجود داره که یک کتابش طبق نظریات بزرگان فیزیک جهان مثل انشتین هست که با قوانین فیزیک وجود خدا رو اثبات کردند که بسیار زیباست
    در مورد آدم و حوا هم برام زیاد فرقی نمی کنه که راسته یا نه.داستان قشنگیه ...

مگه بده که نه نه و بابا ی ما توی بهشت بودند ، چقدر صفا کردند، تازه حوا نمیترسیده که شوهرش بهش خیانت کنه ، چون تنها زن فقط خودش بوده
    از دیدگاه یک زن خیلی حال میده :83:
    از کجا معلوم آدم و حوا نماد یه چیز دیگه ای نباشن

اینهم میتونه درست باشه ، از کجا میشه فهمید اون چیزی که تفسیر شده ، همونی بوده که منظور خداوند بوده
    حالا بنظرت نماد چه چیز دیگه ای میتونسته باشه
    ببینید اگه بخوایم گیر بدیم به جایی نمی رسیم

:83:
    ای خدا :83: نه گیر نمیدم ، شما بفرمایید ،
    من که دوس ندارم زیادم سخت بگیرم..

حتما میگی
    گفت اسان گیر بر خورد کارها کز روی سهو*** سخت میگردد جهان بر مردمان سخت کوش :74:
    ولی
    هیچ کس نگفته زیاد سخت بگیریم ، گفته شده تعادل ، تعادل، تعادل
    بقول معروف
    نه از این طرف بام بیفتیم
    نه از ان طرف بام

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: