₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » لیوان آب و مشکلات
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » لیوان آب و مشکلات

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

لیوان آب و مشکلات

384 بازدید، 18 پست، نویسنده: EVANESCENCE

• EVANESCENCE

لیوان آب و مشکلات

استادى در شروع کلاس درس، لیوانى پر از آب به دست گرفت. آن را بالا نگاه داشت که همه ببینند. بعد از شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است؟ شاگردان جواب دادند 50 گرم، 100 گرم، 150 گرم.
    استاد گفت: من هم بدون وزن کردن، نمی دانم دقیقاً وزنش چقدر است. اما سوال من این است: اگر من این لیوان آب را چند دقیقه همین طور نگه دارم، چه اتفاقى خواهد افتاد.
    شاگردان گفتند: هیچ اتفاقى نمی افتد. استاد پرسید: خوب، اگر یک ساعت همین طور نگه دارم، چه اتفاقى می افتد؟ یکى از شاگردان گفت: دست تان کم کم درد می گیرد. حق با توست. حالا اگر یک روز تمام آن را نگه دارم چه؟
    شاگرد دیگرى جسارتاً گفت: دست تان بی حس می شود. عضلات به شدت تحت فشار قرار می گیرند و فلج می شوند. و مطمئناً کارتان به بیمارستان خواهد کشید و همه شاگردان خندیدند. استاد گفت: خیلى خوب است. ولى آیا در این مدت وزن لیوان تغییر کرده است؟ شاگردان جواب دادند: نه پس چه چیز باعث درد و فشار روى عضلات می شود؟ من چه باید بکنم؟

شاگردان گیج شدند: یکى از آنها گفت: لیوان را زمین بگذارید. استاد گفت: دقیقاً . مشکلات زندگى هم مثل همین است. اگر آنها را چند دقیقه در ذهن تان نگه دارید، اشکالى ندارد. اگر مدت طولانی ترى به آنها فکر کنید، به درد خواهند آمد. اگر بیشتر از آن نگه شان دارید، فلج تان می کنند و دیگر قادر به انجام کارى نخواهید بود.
    فکر کردن به مشکلات زندگى مهم است. اما مهم تر آن است که در پایان هر روز و پیش از خواب، آنها را زمین بگذارید. به این ترتیب تحت فشار قرار نمی گیرید، هر روز صبح سرحال و قوى بیدار می شوید و قادر خواهید بود از عهده هر مسئله و چالشى که برایتان پیش می آید، برآیید! دوست من، یادت باشد که لیوان آب را همین امروز زمین بگذار. زندگى همین است!

• هاچو هاچو

دقیقا همینطوره :72: ولی یک وقتایی هست که میخوای لیوانو بذاری زمین ولی چسبیده به دستت کنده هم نمیشه :1:

• دلشاد

نقل قول: EVANESCENCE
    یکى از آنها گفت: لیوان را زمین بگذارید. استاد گفت: دقیقاً . مشکلات زندگى هم مثل همین است

مرسی پرستوی عزی عالی بود ولی من هم با نظر هاچو هاچو موافقم که بعضی از مشکلات تا آخر عمر هست ولی باید با تمام مشکلات جنگید و ایستادگی کرد

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    ولی یک وقتایی هست که میخوای لیوانو بذاری زمین ولی چسبیده به دستت کنده هم نمیشه

خوب زولبیا که میبخوری اول دستتو بشور بعد اب بخور :23:

مرسی پرستو جان :11: اینقدر از این استادا که شعار میدن بدم میاد درستونو بدید برید اخرش نصف کتاب میمونه :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: دلشاد
    من هم با نظر هاچو هاچو موافقم که بعضی از مشکلات تا آخر عمر هست ولی باید با تمام مشکلات جنگید و ایستادگی کرد

مرسی بهروز جان :11:به یاری خدا همیشه جلوی مشکلات می ایستم :3:
    نقل قول: The one
    خوب زولبیا که میبخوری اول دستتو بشور بعد اب بخور :23:

:23: نه دست من تمیز بود لیوانش کثیفه خب :4:

• بهونه

خیلی قشنگ بود نباید زیاد به مشکلات فکر کرد :78:

• KuRoSh

مرسی عاشق
    بعضی مشکلات با اون که خیلی راحت حل میشن ولی ما مشکلات رو دور سرمون می چرخونیم بعد میگیم به چه مشکل بزرگی گرفتار شدیم

• baron jon

نقل قول: کوروش فسقلی
    بعضی مشکلات با اون که خیلی راحت حل میشن ولی ما مشکلات رو دور سرمون می چرخونیم بعد میگیم به چه مشکل بزرگی گرفتار شدیم

دقيقا همين طوره . :44:
    مرسي پرستو جان عالي بود :90:

• ژنرال

بعضی از مشکلات رو هر کار میکنم نمیشه گذاشت رو زمین!

ولی واقعیت محضه این داشتان.

• هاچو هاچو

نقل قول: ژنرال
    ولی واقعیت محضه این داشتان.

داشتان؟ :4: حالا متوجه شدم کدوم مشکلو میگی 286 متاسفانه اعتیاد خیلی مشکل بزرگییه :83:

• mojde

داشتان.

:22:

• gilas

داشتان

453

• حورا

ممنون پرستو جان گاهی میشه گاهی نمیشه :1:

• arash52

نقل قول: The one
    اینقدر از این استادا که شعار میدن بدم میاد درستونو بدید برید اخرش نصف کتاب میمونه

:95:

• SaMaN TaJ

نقل قول: EVANESCENCE
    دوست من، یادت باشد که لیوان آب را همین امروز زمین بگذار. زندگى همین است!

چشم :3:

• maryamlondon1

این داشتان.

314 الهی بمیرم محسن جان 398 :17:
    مرسی پرستو جان .. :11:

• Mahboob

... قوی شدن یعنی اینکه دیگه بفهمی هیچ مشکلی تو زندگی نیست
    باورش سخته اما حقیقته
    این طوری نگاه نکن برو یه لیوان آب بخور :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: