ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تجاوز وحشبانه مامور حراست دانشگاه به دانشجوی دختر
bijjan
این مامور حراست که به گفته دانشجویان تا پیش از این فاجعه مامور نبوده بلکه مدیر حراست دانشگاه تشریف داشته است به همراه دختر دانشجو دستگیر و سپس روز دوشنبه آزاد شدند.مدیر فعلی حراست دانشگاه که با ایسنا هم مصاحبه کرده گفته است که جناب متجاوز به جرم حمل سلاح و رابطه با نامحرم دستگیر شده.
از طرفی رئیس دانشگاه هم گفته که اتفاقا از چند ماه پیش هم به رفتار این مامور حراست مشکوک بودهاند اما او را دستگیر نکردهاند چون نیروهای امنیتی – شما بخوانید اطلاعاتی – گفتهاند که فعلا او را دستگیر نکنید تا ما اطلاعاتمان را کامل کنیم ! نزدیک به ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه رازی هم در اعتراض به این اتفاق تجمع کردند و خواستار برخورد با این فرد شدند.
در همین حال به گفته مدیر دانشگاه این فرد از دانشگاه اخراج شده در حال حاضر و پروندهاش به قوه قضائیه رفته است.حالا جالب اینجا است که امروز وقتی این خبر زشت آمد ساناز با مدیرکل حراست وزیر علوم تماس گرفت که ماجرا از چه قرار است؟ آقلی مدیرکل اول که از اصل اعلام کردند از این ماجرای کوچک نه چندان مهم بیخبراند !
بعد هم که با سوالات دیگری رو به رو شدند فرمودند که من این روزها خیلی درگیر پرونده دانشگاه امیرکبیر بودم و بله پرونده دانشگاهی که شما هم میگویید همینجا روی میزم است اما هنوز وقت نکردهام آن را بررسی کنم!! بنابراین لازم نیست گزافهگویی کنم.همه چیز روشن است.روز چهارشنبه این خبر از کرمانشاه میرسد و روز پنجشنبه استاد زرینکلک در تهران میشود …..
www.pardad.ir/ulink_6741.aspx
بهونه
طبق این قانون تایپیکت کمی ویرایش گردید
لطفا لینک خبرگذاری که خبر ورداشتی بزار
مرسی
محسن صائب
هیچ کسی منکر مشکلات و بی عدالتی های که متاسفانه در کشور ما وجود داره ، نمیتونه باشه
ولی این مدل خبر رسانی با این لحن و بدون ذکر هیچ منبعی ، اصلا جالب نیست
bijjan
من چیزی رو که خونده بودم گذاشتم ولی این اولین بار نیست که این چیزا اتفاق میفته.
به قولی تو اینترنت ذکر خبر حتما" به معنی هم عقیده بودن با منبع یا نگارنده اون نیست.
ولی بازم ممنون به خاطر تذکرتون
gilas
دلشاد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→