ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
gilas
نمایش یا پنهان متن
چیه اومدم ببین بحثتون به جای باریک نکشهKishe Mehr
ممنون کیش مهر جان بخشید اگه موعظه کردم
اگه بچه ی خوبی باشی بلیط رفت و برگشت به سر کوچه تون رو بهت میدم
حورا,
Kishe Mehr
جیگر کاکو گلو...
توى هر ايين و كيشى ادم دانا و نادان هست دليل نميشه بدون اينكه اصل و قوانين اون ايين رو بشناسم فقط به دليل اينكه با يكى از اون ادمها حالا دانا نا نادانش برخورد كردم اون دين رو قبول كنم يا نكنم .
کاکو حرف شما درست ولی شاید کسی بخواد از روی ظواهر نتیجه گیری کنه بعضی ها هم معتقدند که بایستی یک دین رو از پیروانش شناخت. بهرحال از نظرت خیلی شاد گشتم
خوشم میاد که خیلی بچه مسلمونی
خیلی اوقات رفتارها و دستورات دینی رو سایر ادیان و سایر ملیتها می برن و اون رو به نام خودشون میزنند. در حالیکه اصلش پیش خودمونه و به اون عمل نمی کنیم.. مرسی یره
داستان، تلنگر خوبی بود برای ما!
خواهش میشه امین جان.. هدف ما خوردن تلنگر به شماست
اگر دلیلتون رو بگید ( هر چی که باشه ) مثبت به حساب شما هم واریز خواهد شد
خب مامی مریمی گلی هستید دیگه
خب مامی فردا پس فردا هم روز خداست .. فردا پسفردا رو که از ما نگرفتن
همونا كه حتي هلال عيد رو با عينك يك بت بايد ببينن تا باورشون بشه!!
یک جا شنیدم که خود پیامبر گفته اند فقط یک گروه از پیروان من راهشون درست تره... به نظر من راه نه آن است و نه این
راستی خواهش میشه گلو... بدون تشکر هم ماهی
Kishe Mehr
محبوب گلو شمو هر موقع همچین جاهایی رفتی فقط همین که محل تولدت رو بگی دیگه کار ِت راه میوفته
ژنرال,
مرسی ازنظرتون مکالمه ی شما دو نفر رویت شد
قربونت کاکو گلو
با شما دوستان عزیز کاملا موافقم
ژنرال
اینایی که گفتی ارتباطی به حرف من نداشت هیفا جان!
بله بین مسلمونها تفرقه هست. . . بین مذاهب مختلف اسلامی هم اختلاف و درگیری بوده و هست ... سو استفاده های زیادی هم از این اختلافان شده... اره خیلی هم دردناکه اما به هر حال این یک واقعیته و وجود داره!
خوب حالا تو این اوضاع، اگر کسی معیارش برای پذیرش یا عدم پذیرش یک دین، تعدد مذاهب و فرقه های اون دین باشه؛ مسلماً هیچ دینی رو نمیتونه قبول کنه چون تمام ادیان اصلی دنیا (ادیان توحیدی) کم و بیش، فرقه هایی دارن.
مگر اینکه تعریفمون از دین، از قبیل گاو پرستی و امثال اینها توی مثلاً هندوستان باشه! که البته در این صورت ، کار راحته چون گاو پرستی، فرقه های مختلف نداره !
پس کسی که میخواد دینش رو انتخاب کنه باید بره تحقیق کنه و ببینه کدوم دین و مذهب ، به حقیقت نزدیکتره.
maryamlondon1
اهوممممممم فقط یک تذکر بود گفتم به ظررت تمام نشه
خیلی لذت بردم
The one
ژنرال
من که نگفتم نیست !
من گاو پرستی در هندوستان رو مثل زدم.
من نگفتم هدف اصلی دینداری رسیدن به حقیقته!
اینکه هدف دینداری چیه و دین چه کارکردهایی داره، یه بحث دیگه ای هستش.
من گفتم باید تحقیق کرد که کدوم دین به حقیقت نزدیکتره.
این دو تا با هم فرق داره هیفا جان.
اصل حرف من خیلی روشنه!
من میگم به نظر من تعدد مذاهبِ یک دین، نمیتونه معیار انتخاب یا عدم انتخاب اون دین باشه.
حالا اینکه چرا در بسیاری از ادیان، فرقه های مختلف به وجود اومده و اینکه این مسئله خوبه یا بده؛ اینا همش یه بحث دیگس که به اصل حرف من ارتباط نداره.
KuRoSh
تو این قسمت طرف فقط انسانیتش رو نشون داده نه دینش رو
به نظر من دین فقط برای رسیدن به خداس وقتی که به خدا برسی دیگه دین جواب گو نخواهد بود چون تو از دین هم فراتر رفته ای
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
شما خودشو ناراحت نکن بحث داره طبق روال معمولی و منطقی و اصولی و علمی خودش پیش میره
زنده باشی
مرسی مامی ما خراب رفیق هستیم به ضررمونم تموم شد تموم شده دیگه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→