₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ اعتقاد فروشی ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ اعتقاد فروشی ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

▃▅▆▇ اعتقاد فروشی ▇▆▅▃

584 بازدید، 30 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• gilas

:100:

نمایش یا پنهان متنچیه اومدم ببین بحثتون به جای باریک نکشه :10:

• Kishe Mehr

نقل قول: bijjan
    ای کاش به جای افراط و تفریط منظور اصلی دین که همون انسان بودنه رو یاد بگیریم
    ممنون کیش مهر جان بخشید اگه موعظه کردم:3:

:72: موافقم بیژن جان... اختیار دارید خودم گفته بودم که هر چی دلتون میخواد بگید :3:
    نقل قول: The one
    اووو من اینقدر از این کارا کردممم برای طرف مقابلمم بیشتر اوقات خیلی سور پرایز کننده بود.. لعنت بر کسانیکه وجهه ی دین رو به اسفل السافلین کشیدن.. البته انسانیت در درجه ی اول قرار داره.. ولی خداییش قوانین دین که مهر به حیوانات هم درش مقدسه و براش قانون هست، خیلی پر معناتر از اون چیزیه که جسته و گریخته میشنویم.. و گرنه هیچ انسان غربی به اسلام رو نمیاورد.. :24:

:72: شما خودشو ناراحت نکن گلو :4: درست گفته بیدین :4:
    نقل قول: The one
    خیلی خسته میشی اینجوری برات نگران میشم :23: همچین نوشته مثبت انگار میخواد بوف زر جایزه بده :4:

اگه بچه ی خوبی باشی بلیط رفت و برگشت به سر کوچه تون رو بهت میدم :4: به اقایون هم قراره بلیط رفت و برگشت به تایلند بدم :50:
    نقل قول: بهونه
    رد کن بیاد :86:

315 زنگ اخر وایسا کارت دارم :4:
    حورا,
    :72:

• Kishe Mehr

نقل قول: mz56mz
    ممنون كاكو گلو

جیگر کاکو گلو...
    نقل قول: mz56mz
    كار مسافر درست همراه با وجدان و انساتيت بود و در اين مورد شكى نيست حالا هر دينى كه داشته باشه . اما من با اين اقاى راننده موافق نيستم كاشكى ايشون مسلمان نميشد , كسى كه بخاطر رفتار يك شخص و نه اصول و قوانين يك آيين ميخواد پيرو اون دين بشه بهتره كه اصلا به اون ايين نياد
    توى هر ايين و كيشى ادم دانا و نادان هست دليل نميشه بدون اينكه اصل و قوانين اون ايين رو بشناسم فقط به دليل اينكه با يكى از اون ادمها حالا دانا نا نادانش برخورد كردم اون دين رو قبول كنم يا نكنم .

کاکو حرف شما درست ولی شاید کسی بخواد از روی ظواهر نتیجه گیری کنه بعضی ها هم معتقدند که بایستی یک دین رو از پیروانش شناخت. بهرحال از نظرت خیلی شاد گشتم :6:

نقل قول: هاچو هاچو
    مرسی یره :3: کسی که ادعای مقید بودن داره مسئولیتش هم سنگینتره فقط کافیه یک کار غیر انسانی کنه همه میذارن رو حساب دینش :1:

خوشم میاد که خیلی بچه مسلمونی :4: درسته یره...
    نقل قول: هاچو هاچو
    دین اسلام هم به عقیده من بهترین دینه این که بعضی ها میگن مهم اینه که آدم باشی درست ولی خب دیگه خدا دین های مختلف رو پس واسه چی آورده؟همون اول میگفت همتون آدم باشین دیگه :56: به عقیده من ما باید در قالب دستورات دینمون آدم باشیم :3:

خیلی اوقات رفتارها و دستورات دینی رو سایر ادیان و سایر ملیتها می برن و اون رو به نام خودشون میزنند. در حالیکه اصلش پیش خودمونه و به اون عمل نمی کنیم.. مرسی یره :11:

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون مجتبی جان :46:
    داستان، تلنگر خوبی بود برای ما!

خواهش میشه امین جان.. هدف ما خوردن تلنگر به شماست :4:
    نقل قول: بچه مثبت
    موافق نیستم! :4:

اگر دلیلتون رو بگید ( هر چی که باشه ) مثبت به حساب شما هم واریز خواهد شد :65:

نقل قول: maryamlondon1
    بار ها برام پیش امده . پولهارا پس بدم وبادیده تحسین طرف مقابل مواجه شدم :93:

خب مامی مریمی گلی هستید دیگه :6:
    موجی جون شما امرو ز دوتا تا پیک زدی ومن وبقیه دوستان در دو تا پیکت نظر دادیم ممکنه هر دو تا پیکت به یک نفر دوتا مثبت بدی .واین از نظر قانون سایت ممنوع است .. یک مثبت در روز به هر کاربر :15:

خب مامی فردا پس فردا هم روز خداست .. فردا پسفردا رو که از ما نگرفتن :4:
    منتها خيليها از همين بر و بجز خودمون، بنده هاشو ترجيح دادن!!
    همونا كه حتي هلال عيد رو با عينك يك بت بايد ببينن تا باورشون بشه!!

:7: موافقم گلو :4:متاسفانه خیلیا یا افراطن یا تفریط :17:
    با كاكو محمود هم موافقم به نكته ي خوبي اشاره كرد... يكي از اشناهاي بي دين كه مسلمون شده بود سالها تحقيق كرد.. بعدا مسلمون سني شد اخرشم به خاطر خانمش شيعه شد ولي تعريف ميكرد كه ا گه از اول ميدونست اينهمه تفرقه در دين هست شايد مسلمون نميشد...

یک جا شنیدم که خود پیامبر گفته اند فقط یک گروه از پیروان من راهشون درست تره... به نظر من راه نه آن است و نه این :3: بلکه لا افراط و لا تفریط و....
    راستي مرسي مجي يادم رفت تشكر كنم هم اينجا هم تو تابيك قبليت :24:

راستی خواهش میشه گلو... بدون تشکر هم ماهی :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: Mahboob
    من نظر عمیقم نمیاد ... مثبت نمیدی 370

محبوب گلو شمو هر موقع همچین جاهایی رفتی فقط همین که محل تولدت رو بگی دیگه کار ِت راه میوفته :4:
    ژنرال,
    مرسی ازنظرتون مکالمه ی شما دو نفر رویت شد :4: :72:
    نقل قول: hadi04
    ممنون سالار خیلی زیبا بود

قربونت کاکو گلو :11: مرسی از نظر زیبات ... زیبا بیان نمودی :65: :72:
    نقل قول: levrone
    و باز به نظر من انسان بودن از مسلمون بودن مهمتره.

نقل قول: arash52
    از نظر من ؛ دین ، آیین و آداب زندگی ، انسانیت و عبادته که از سوی خداوند ابلاغ شده و انسان شدن بدون تمسک به اون امریست در حد محال :46:

نقل قول: ماهی
    مجی جان ! ما مسلمونا متاسفانه از بس دنبال حساب کتاب و شمارش ثوابهامون هستیم (که بعد در عوضش از خدا بهشت رو طلب کنیم) یه کار به این کوچیکی باعث میشه براش داستان و روایت درست کنیم.روزانه هزاران نفر در دنیا که مسلمون هم نیستن این کار یا خیلی مهم تر از این کارو می کنن اما اینقدر تفسیر نمی گذارن روش. :1:

با شما دوستان عزیز کاملا موافقم :72: :6:

• ژنرال

The one,
    اینایی که گفتی ارتباطی به حرف من نداشت هیفا جان!

بله بین مسلمونها تفرقه هست. . . بین مذاهب مختلف اسلامی هم اختلاف و درگیری بوده و هست ... سو استفاده های زیادی هم از این اختلافان شده... اره خیلی هم دردناکه اما به هر حال این یک واقعیته و وجود داره!

خوب حالا تو این اوضاع، اگر کسی معیارش برای پذیرش یا عدم پذیرش یک دین، تعدد مذاهب و فرقه های اون دین باشه؛ مسلماً هیچ دینی رو نمیتونه قبول کنه چون تمام ادیان اصلی دنیا (ادیان توحیدی) کم و بیش، فرقه هایی دارن.

مگر اینکه تعریفمون از دین، از قبیل گاو پرستی و امثال اینها توی مثلاً هندوستان باشه! که البته در این صورت ، کار راحته چون گاو پرستی، فرقه های مختلف نداره ! :4:

پس کسی که میخواد دینش رو انتخاب کنه باید بره تحقیق کنه و ببینه کدوم دین و مذهب ، به حقیقت نزدیکتره.

• maryamlondon1

نقل قول: Kishe Mehr
    خب مامی فردا پس فردا هم روز خداست .. فردا پسفردا رو که از ما نگرفتن

اهوممممممم فقط یک تذکر بود گفتم به ظررت تمام نشه :4:
    نقل قول: ژنرال
    پس کسی که میخواد دینش رو انتخاب کنه باید بره تحقیق کنه و ببینه کدوم دین و مذهب ، به حقیقت نزدیکتره.

نقل قول: ماهی
    ما مسلمونا متاسفانه از بس دنبال حساب کتاب و شمارش ثوابهامون هستیم (که بعد در عوضش از خدا بهشت رو طلب کنیم

نقل قول: arash52
    از نظر من ؛ دین ، آیین و آداب زندگی ، انسانیت و عبادته که از سوی خداوند ابلاغ شده و انسان شدن بدون تمسک به اون امریست در حد محال

خیلی لذت بردم :39:

• ژنرال

اتفاقا هندوستان كشور هزار و يك مذهب هست!!

من که نگفتم نیست ! :17:
    من گاو پرستی در هندوستان رو مثل زدم.

خب با توجه به اينكه رسيدن به حقيقت رو هدف اصلي دينداري مشخص كردي يعني بر جنبه ي روحاني اون تاكيد داري و همين رسيدن به ارامش هم يكي از مهمترين عواملش وحدت هست كه باز رجوع شود به كامنت سابقم:4:

من نگفتم هدف اصلی دینداری رسیدن به حقیقته!
    اینکه هدف دینداری چیه و دین چه کارکردهایی داره، یه بحث دیگه ای هستش.
    من گفتم باید تحقیق کرد که کدوم دین به حقیقت نزدیکتره.
    این دو تا با هم فرق داره هیفا جان.

اصل حرف من خیلی روشنه!
    من میگم به نظر من تعدد مذاهبِ یک دین، نمیتونه معیار انتخاب یا عدم انتخاب اون دین باشه.
    حالا اینکه چرا در بسیاری از ادیان، فرقه های مختلف به وجود اومده و اینکه این مسئله خوبه یا بده؛ اینا همش یه بحث دیگس که به اصل حرف من ارتباط نداره.

• KuRoSh

منم با کاکو محمود موافقم
    تو این قسمت طرف فقط انسانیتش رو نشون داده نه دینش رو
    به نظر من دین فقط برای رسیدن به خداس وقتی که به خدا برسی دیگه دین جواب گو نخواهد بود چون تو از دین هم فراتر رفته ای

• Kishe Mehr

:111: حقوق 403 نه یعنی جایزه ی تاپیک بزودی به حساب کاربران واریز خواهد شد. ضمنا بنا به فرمایش رئیس جمهور فرهنگستان کیش مهر این مبالغ تا شونصد سال دیگر قابل برداشت 403 خواهد بود یا خواهد نبود؟ 334
    نمایش یا پنهان متن:4:

نقل قول: gilas
    چیه اومدم ببین بحثتون به جای باریک نکشه :10:

شما خودشو ناراحت نکن بحث داره طبق روال معمولی و منطقی و اصولی و علمی خودش پیش میره :4:

قربانت

زنده باشی :4:

اهوممممممم فقط یک تذکر بود گفتم به ظررت تمام نشه :4:

مرسی مامی ما خراب رفیق هستیم به ضررمونم تموم شد تموم شده دیگه :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: