₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ ما که بین دو نسل گیر افتاده ایم ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ ما که بین دو نسل گیر افتاده ایم ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

▃▅▆▇ ما که بین دو نسل گیر افتاده ایم ▇▆▅▃

1513 بازدید، 46 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• پری سا

نسل ما واقعا گناه داشت کلاسهای شلوغ، تو حیاط مدرسه نمی تونستیم بازی کنیم .زنگهای ورزش معلم پرورشی میامد حرفهایی میزدها...می گفت یک دختر خوب اگه هرچی بهش گفتن نباید سرشو بالا بگیره و جواب بده کلی از بهشت وجهنم گناه و ثواب به گوشمون می خوندن اخه بچه انقدری چی میفهمه که از این حرفها میزدن وقتی مدرسه میریفتیم با ان مانتوهای تیره مثل پیرزنها نیاید کفش کتونی سفید می پوشیدیم چون جلب توجه میکرد

• بچه مثبت

نقل قول: Kishe Mehr
    والله کسانی مثل من که 65ــی هستیم بیشترین تعداد کنکوریهای تاریخ بشریت بوده!
    ما بیشتر بودیم 849
    نمایش یا پنهان متنبعد از انقلاب اسلامي تا سال 1381 همه ساله شاهد افزايش تعداد داوطلبان کنکور بوديم و از اين سال به بعد آمار متقاضيان شرکت در کنکور به تدريج روند نزولي يافت تا اينکه در کنکور 87 به يکباره و به صورت غيرمنتظره اي تعداد داوطلبان نسبت به سال قبل از آن حدود 47 هزار نفر افزايش يافت.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

نقل قول: بچه مثبت
    بعد از انقلاب اسلامي تا سال 1381 همه ساله شاهد افزايش تعداد داوطلبان کنکور بوديم و از اين سال به بعد آمار متقاضيان شرکت در کنکور به تدريج روند نزولي يافت تا اينکه در کنکور 87 به يکباره و به صورت غيرمنتظره اي تعداد داوطلبان نسبت به سال قبل از آن حدود 47 هزار نفر افزايش يافت.

امین جان من منظورم کنکور سراسری کارشناسی بودا :37: شما منظورتون چیه؟ 334
    نقل قول: پری سا
    نسل ما واقعا گناه داشت کلاسهای شلوغ، تو حیاط مدرسه نمی تونستیم بازی کنیم .زنگهای ورزش معلم پرورشی میامد حرفهایی میزدها...می گفت یک دختر خوب اگه هرچی بهش گفتن نباید سرشو بالا بگیره و جواب بده کلی از بهشت وجهنم گناه و ثواب به گوشمون می خوندن اخه بچه انقدری چی میفهمه که از این حرفها میزدن وقتی مدرسه میریفتیم با ان مانتوهای تیره مثل پیرزنها نیاید کفش کتونی سفید می پوشیدیم چون جلب توجه میکرد

خدا هیچ کس رو گرفتار ادم دگم نکنه :17: مرسی :65:

• بچه مثبت

امین جان من منظورم کنکور سراسری کارشناسی بودا شما منظورتون چیه؟
    منم دقیقاً منظورم کنکور سراسری کارشناسی بود! جمله ای هم که نوشتم نقل قول از حسین توکلی بود! ما بیشتر بودیم 849

کنکور 81 پیک تعداد شرکت کننده ها بود 849

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

محسن جان والله کسانی مثل من که 65ــی هستیم بیشترین تعداد کنکوریهای تاریخ بشریت بوده! اوایلش با کمبود شیر و شیرخشک و ... مواجه بودیم. بعدش که انواع طرحهای اموزشی و بهداشتی و نمیدونم چیچیَک رو روی ما اجرا کردن از طرح قدیم گرفته تا طرح جدید و... . یه موقع هم زمان جنگ بود همش ترس از جون داشتیم. الانم که رسیدیم به سن ازدواج و... هر کسی یه مشکلی داره. یکی خونه نداره یکی کار نداره و... . به نظرم مقایسه تا یه حدودی درسته

بله نسلی که اواخر دهه پنجاه و همین طور توی دهه شصت به دنیا اومده ، این مشکلات رو داشته درسته... اگر صرفاً همین هارو ملاک قرار بدیم، من قبول دارم.

اما من تا جایی که دقت کردم، توی ایران هر نسلی، به نوعی خودشو سوخته میدونه و برای خودش استدلال هایی داره که در جای خودش درست هم هست.

ولی خوب هر نسلی و هر دوره ای، مشکلات و در کنارش مزایای خودشو داشته و داره.

به همین خاطر میگم که نمیشه ، به طور کلی مقایسه کرد و گفت فلان نسل سوخته!

• mojde

ما كه اصلا نفهميديم چي شد .نفهميديم كي بزرگ شديم كي بچگي كرديم.هيجان و وحشت بچگيامون بمباران بود و آژير قرمز و شادي كه هميشه تو ذهنمونه آزادي خرمشهر و تعطيلات بهت آور مون كه تعطيلات فوت امام بود و اضطرابمون صداي تلفن كه اگه پدرمون گوشي رو برداره و طرف قطع كنه چطوري زير نگاه پدر دوام بياريم و سر راه مدرسه كه آقا پسرا مثلا اتفاقي رد ميشدن چطوري لبامون رو گاز بگيريم كه قرمزتر بشن يادش به خير يكي از بچه ها رژ تموم شده مامانشو مياورد و با چه بد بختي ته مدادشو ميكرد تو رژ و اونو ميماليد به لباش و با پماد ويتامين A مژه هاشو فرم ميداد .تموم فكرو ذكرمون اين بود كه چيكار كنيم واژه دختر خوب شامل حالمون بشه آخه هرچي بيشتر سعي ميكرديم انگار به اون خوبي و خانومي مد نظر پدر و مادرمون نميرسيديم آخ آخ از كنكور مرحله اول و دوم كه اون دومي جون آدمو به لب ميرسوند وقتي ياد بچگي و نوجونيم ميافتم خيلي دلم ميسوزه طوري كه بوي سوختگيش تمام وجودمو ميگيره

• maryamlondon1

مامی الان شماره هاتون میدونن دنیا دست کیه؟

انجا کلاس 9 براشون فیلم چکچی میزارن :4: ..البته اول والدین در جریان میزارن .که من اگه قبول کنم خودشون نگاه نمیکنن :10: ولی کلا بچه های این دور زمانه خیلی از ما قدیما بهتر وپیشرفتتر هستن :1:
    مثل من که 65ــی هستیم

حسنم 66 :4:

• Kishe Mehr

:111: بزودی جوایز ارزنده ی میلیاردی به حساب کاربران گرامی واریز خواهد شد :4:

نقل قول: بچه مثبت
    منم دقیقاً منظورم کنکور سراسری کارشناسی بود! جمله ای هم که نوشتم نقل قول از حسین توکلی بود! ما بیشتر بودیم 849

کنکور 81 پیک تعداد شرکت کننده ها بود

بهرحال امین جان منظور من دهه :72:ــی ها :50: بید.. کنکور 81 با 83 که ما دادیم دو سال فرق داره که اونم مربوط به همون دهه شصتی هاست :4:

ژنرال,
    مرسی محسن گلو :4:

mojde,
    مرسی خاله مژی :17: شمام چقدر دلتون پره :56:

نقل قول: maryamlondon1
    انجا کلاس 9 براشون فیلم چکچی میزارن :4: ..البته اول والدین در جریان میزارن .که من اگه قبول کنم خودشون نگاه نمیکنن :10: ولی کلا بچه های این دور زمانه خیلی از ما قدیما بهتر وپیشرفتتر هستن :1:

یاد حرف یکی از معلمامون افتادم که میگفت یه دختر کوچولوی غربی از ننه بزرگ من از سکس مکس بیشتر میفهمه :83:
    ولی هر نسلی که میاد از نسل قبلی بیشتر میدونه. این دیگه به قانون تبدیل شده :4:

نقل قول: maryamlondon1
    حسنم 66 :4:

بهش بگو بزن قدش 1018

• The one

یه شکم گنده نبودیم که اونم به لطف بیردانا شدیم

ساری :9: کم لطفی سهوی بید :10:
    حالا که مثبتمو دادی پاکشون نمودم :24:
    تو رو خدا وایسا تا سه چهارتا بوفی زر هم بهت بدم

حالا چرا التماس می کنی باشه وایسادم بده :23:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    ساری :9: کم لطفی سهوی بید :10:

مازندران :9: خدایا از زیاد لطفی ِ بیردانا نصیب ما هم بفرما :48:
    نقل قول: The one
    حالا که مثبتمو دادی پاکشون نمودم :24:

خب واسه اینکه بی حساب بشیم یه منفی هم میدم تا طلب بدهیمون یکی بشه :24:
    حالا چرا التماس می کنی باشه وایسادم بده :23:

پس این کیه که داره رو زمین غلط میخوره و میخنده؟ 451

• محسن صائب

نوشته های اکثر دوستان دلنشین بود ولی
    ژنرال و مژده خانم نوشته هاشون بدلم نشست
    من دهه پنجاهی هستم با توپ پلاستیکی سوراخ فوتبال بازی میکردیم و با هر شوطی میباید کلی صبر کنیم که اونو بشکل توپ در اوریم ، لذتمون ساعت 5 تا 6 برنامه کودک و هفته ای یک سریال ، بابت جدول ضرب بیش از هزار ترکه خوردیم و..............
    سالی یکی دست لباس عید و کلی خوشحالی بابت سالی یکبار نو شدن ، مسافرت داخلی هر چند سالی یکبار و خارجی هم من یادم نمیاید کسی از دوستانم رفته باشد
    الان پسرم رو میبینم که چندین توپ چرمی نو دارد ، کلی سی دی کارتون دارد و بابت هر ضربی که یاد گرفت یک جایزه ...........
    توی کمدش کلی لباس های جور وار جور از کت وشلوار و اسپرس مرد عنکبوتی و ورزشی دارد
    سالی حدال دوبار مسافرت داخلی میرود و مسافرت خارجی هم چند باری رفته
    بنظر شما کدوم نسل سوخته هست
    من نسل فعلی رو سوخته میدانم
    نسل ما از کوچترین موارد بیشترین لذت را میبرد امری که نسل امروزی از ان بی بهره هست

• The one

خدایا از زیاد لطفی ِ بیردانا نصیب ما هم بفرما

خب واسه اینکه بی حساب بشیم یه منفی هم میدم تا طلب بدهیمون یکی بشه

بفرما نیت منفی میکنی اونوقت توقع لطف عالی مستدام مادام گل اندام رو هم داری!! دیگه ساری و حومه هم جوابگو نیست فقط میتونم بگم کهکشان راه شیری و بقیه ی جک و جونورا :23:

پس این کیه که داره رو زمین غلط میخوره و میخنده؟

من حالت نرمالم اینه و گرنه وایساده چرت میزنم عین اسببب :23:

• maryamlondon1

ولی هر نسلی که میاد از نسل قبلی بیشتر میدونه. این دیگه به قانون تبدیل شده

دقیقا همنطوره :2:

• Kishe Mehr

محسن صائب,
    با نظر شما موافقم :72: فکر کنم حداقل ده سالی با هم تفاوت سنی داشته باشیم ولی اینهایی که گفتید دقیقا با من و حداقل با همبازی های منم یکی بود :17:
    با اون خط آخر هم کاملا موافقم... لذتی که من از حکاکی روی چوب تنه ی درخت کاج و روی تخته میبردم هزارتا psp هم برام اون لذت رو نداره. تیله بازی که میکردم هزارتا مزه ی پلی استیشن رو نداره. شنایی که توی آب گِـــلی میکردیم رو هزار تا شنا توی استخر خصوصی و جکوزی و... نداره... و ده ها مثال اینطوری... ولی حیف که اون دوران گذشت :17:

بفرما نیت منفی میکنی اونوقت توقع لطف عالی مستدام مادام گل اندام رو هم داری!! دیگه ساری و حومه هم جوابگو نیست فقط میتونم بگم کهکشان راه شیری و بقیه ی جک و جونورا :23:

بپا با این نمک ریختنت بهت چشم نزنن :4:

• The one

بپا با این نمک ریختنت بهت چشم نزنن

:23: بهم چشم نزنن؟ 452

اینقدر حرف توپ پلاستیکی اینها شد که منم با توپ اشتباه گرفتی :23:

• Kishe Mehr

:23: بهم چشم نزنن؟ 452

با این چشمی که تو گذاشتی همین الان برو خودتو ببند به امام زاده سید ریچاردز کوپنهاون :4:

اینقدر حرف توپ پلاستیکی اینها شد که منم با توپ اشتباه گرفتی :23:

نه بابا این حرفا چیه؟ :9: تو با توپ خیلی فرق داری، توپ رو باید شوت کنی تا گل بشه، تو هویجوری گل هستی :6:

• The one

امام زاده سید ریچاردز کوپنهاون

:23: این پسر عمه ی بریتیششونه !! از اینها فقط فردریکو کریستین مبعوث شدن :23:

تو با توپ خیلی فرق داری،

مرسی چقدر تو به من لطف داری واقعا :23:

تو هویجوری گل هستی

واییی 824
    281 هول شدم دارم حرفو عوض میکنم :23:
    مرسی گلو خودت گلی نازنین 1243 :6:

• Kishe Mehr

:23: این پسر عمه ی بریتیششونه !! از اینها فقط فردریکو کریستین مبعوث شدن :23:

اگه میخوای تا بگم بیان چندتا امام زاده جدید التاسیس بزننا :37: بدون تعارف :4:
    مرسی چقدر تو به من لطف داری واقعا :23:

خواهش میشه البته یه فرق دیگه ای هم دارین :9: اون گرد هست ولی تو گرد نیستی :4:
    281 هول شدم دارم حرفو عوض میکنم :23:

اهان فکر کردم نسب! شبی هوس جارو کشیدن کردی :4:
    مرسی گلو خودت گلی نازنین 1243 :6:

خواهش میشه خودت نازنینی گلی خشملی مهلبونی و همینا :9:

• The one

اون گرد هست ولی تو گرد نیستی

اتفاقا الان داره یه گرد باد وحشتناک بیرون میوزه فکر کنم تا چند ساعت دیگه درو بکنه بیاد تو منم باهاش گرد بشم :23:

اگه میخوای تا بگم بیان چندتا امام زاده جدید التاسیس بزننا بدون تعارف

تو فقط یه ادم نیکوکار که از اون ویدیوهای هلال کمال ندیده بفرست اینجا خود بخود شهید میشه :23:

خواهش میشه خودت نازنینی گلی خشملی مهلبونی و همینا

299
    واییی چیکار کنم الان نمیتونم برم بیرون رختها رو رو بند پهن کنم :23:
    آینه آینه آینه :9:
    نمایش یا پنهان متنمرسی عزیزم لطف داری :11:

• Kishe Mehr

اتفاقا الان داره یه گرد باد وحشتناک بیرون میوزه فکر کنم تا چند ساعت دیگه درو بکنه بیاد تو منم باهاش گرد بشم :23:

مقاومت کن هیفا تو می تونییییییییییییییییییییییییییییییییی :4: گردباد رو در هم بشکن :4:

تو فقط یه ادم نیکوکار که از اون ویدیوهای هلال کمال ندیده بفرست اینجا خود بخود شهید میشه :23:

من همیشه در امر خیر پیش قدم بودم :93: کی بیام؟ :9:
    واییی چیکار کنم الان نمیتونم برم بیرون رختها رو رو بند پهن کنم :23:

خب حالا که نمی تونی پس پهنها رو رو بند رخت کن بیرون :4:
    آینه آینه آینه :9:

خودتی :10:
    مرسی عزیزم لطف داری :11:

خواهش میشه لطف نیست واقعیته :11:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: